yeni bir galibiyet istiyoruz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
iyi futbol istiyorum başka bir şey değil.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
ziya doğanlı trabzonspor bu maçı almak için elinden geleni yapar İnşaalah alacağız ve galibiyetlere devam edeceğiz
Ünlü bir deyiş var
Herşey güzel olacak(Stichus)
katılıyorum şu osasunada iyi sonuç alırsak süper olur.sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
Yorum
-
inşallah bu maçı alarak iyi bi galibiyet serisine gireriz.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Yorum
-
o-sasuna, bu konya..ne fark eder..önce ona sonra öbürüne inşaallah..İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha osasuna maçı var şimdilik bu maçı düşünmüyorum bile ama herzamanki gibi kazanacağımıza inanıyorum güzel futbol devam etsin önce osasuna sonra konyaRüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
Dün akşam ki iyi futboL devam etsin, Konya karşımızda tutunamaz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum