alacagiz insallah
yeni bir galibiyet istiyoruz
Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
alacagiz insallah
iyi futbol istiyorum başka bir şey değil.
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
ziya doğanlı trabzonspor bu maçı almak için elinden geleni yapar İnşaalah alacağız ve galibiyetlere devam edeceğiz
Ünlü bir deyiş var
Herşey güzel olacak(Stichus)
katılıyorum şu osasunada iyi sonuç alırsak süper olur.
sensiz bir hayat sorunsuz olurdu
inşallah bu maçı alarak iyi bi galibiyet serisine gireriz.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
evet açılışı bjk maçı ıle yaptık sırada konya var konya her dönem ıyı mucadele eden bı takım ama avnı akerde bu maçı mutlaka almamaız gerekıyor
sorma neden...
hamiiiiiii mandıralıııııııı...
böyle oynarsak galibiyet kesin
Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
BMN Tsira TRABZON
daha osasuna maçı var şimdilik bu maçı düşünmüyorum bile ama herzamanki gibi kazanacağımıza inanıyorum güzel futbol devam etsin önce osasuna sonra konya
ziya doğan ın farkı belli oldu beşiktaş maçında . kendi sahamızda konyayı yeneriz gibime geliyor . artık takımın yükselişe geçme zamanı geldi .
Konyayı bu futbolla ezeriz. Ziya hoca yeni kan oldu çıkışa geçtik bu çıkışımız sürer.. Konyadan sonra Gs yi de yenersek keyfimize diyecek olmaz hadi hayırlısı haydi TRABZONUM.
Lig tv de dün kü maçı bekliyom yeniden izlemek için acayip zevk aldım ya..
bence ossasunaya yenilirsek moraller bozuk olur o zamn konya macında zorlanırız ben ossasunaya baglı diorum
İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R
Memleketin takımı ile kalbimin sahibi oynuyor...Hangisi kaznsın.......ıııııı bi düşüniyim......Trabzon 5 - 0 kazansın ya, gördüğünüz gibi karar vermekte çok zorlandım....
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Dün akşam ki iyi futboL devam etsin, Konya karşımızda tutunamaz
Alacazzz emin konuşuyorum takıma güveniyorum
Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
senin gibi bu duyguyu bende karabükspor 1.ligte iken yaşamıştım.tabiki kesinlikle trabzonsporun kazanmasını istiyordum hiç düşünmeden ama yinede ilginç bir durumdu, sonuçta diğeride memleket takımı işte.umarım konya da başarılı olur.bizimkisi(karabük)2.ligde can çekişiyor malesef...
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
osasuna maçını da alıcaz bu maçı da alıcaz.. ama konya maçı bjk maçı gibi eze eze geçmez galiba
VERENA (KIRANKAŞ)
"Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
bundan sonra bütün maçlar çok önemli.lazaroninin yüzünden çok puan kaybettik.şimdi bunları telafi etme zamanı.o yüzden konyayı yenmemiz lazım...
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Bu maç bizimdir hiç kuşkum da yok
Bir Gün Mutlaka!!
konya maçındada ben 3 ve 3+ gol bulacağımıza inanıyorum...
zira dün aksamki kargalara karsı oynanılan futbol bunu gösterio.
Benim yaradılışımda fevkalade olan bir şey varsa,TÜRK olarak dünyaya gelmemdir....Gazi Mustafa Kemal Atatürk
bjk maçındaki gibi oynarsak değil konya 3 istanbul takımı önümüzde duramaz.
ama bu maç birazda osasuna maçına bağlı gibi
T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R
Önce Ossasuna
Sonra Konya
Yahu biz bundan sonra maç mı kaybederiz beeeee
"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)