Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

40.Yılda Şampiyonluk!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

40.Yılda Şampiyonluk!

Trabzonsporumuzun baskani ve bütün trabzonspor camiasinin her zaman beklentisi sampiyonluk olmustur. Ancak 40. yil bizim için önemlidir. ve baskanda 40.yilda sampiyonluk için ellerinden geleni yapmak istiyor.

40. YILDA SAMPIYONLUK

BIZIM IÇIN ÇOK ÖNEMLI
    Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, 2007 yilinda Trabzonspor'un 40. kurulus yildönümünü kutlayacaklarini belirterek, "Önümüzdeki sezonu farkli kilmak bizim için çok degerli olacaktir. En büyük hedefimizde sampiyon olabilecek bir kadroyu kurmaktir" dedi. Albayrak, Trabzonspor Dergisi'ne verdigi röportajda, 2007 yilinin kendilerini için çok önemli oldugunu kaydetti.
    DAHA DEGERLI OLACAK
    Gelecek sezonun kendileri için çok önemli oldugunu belirten Albayrak, Trabzonspor taraftarinin 22 yildir çektigi sampiyonluk hasreti bilindigini de ifade ederek, "Bizim 39. ne de 41. yilimiz daha önemsizdir. Bizim her yilimiz çok degerli ve çok önemlidir. Ancak önümüzdeki sezonu iki türlü farkli kilmak da bizim için çok degerli olacaktir. Biz de bunun için, bu sezondan baslayarak, çalismalarimiza basladik. En büyük hedefimizde gelecek sezon sampiyon olabilecek bir kadro kurmak ve sampiyon olmaktir" dedi.
    SIYASET GIREMEZ
    Bu sezon ligde hedeflerinin olabilecekleri yere kadar gitmek oldugunu belirten Albayrak, "Bu sezon hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek olacaktir. Su anda matematiksel olarak sansimiz ligin zirvesi içinde devam ediyor. Ancak en azindan hedefimiz UEFA Kupasi'na katilmak. UEFA Kupasi'na katilabilmek için elimizden gelen her seyi yapacagiz" dedi. Trabzonspor'a hiçbir zaman siyasetin giremeyecegini belirten Albayrak, "Trabzonspor'a hiçbir zaman siyaset giremez. Bu çok açik ve nettir. Trabzonspor hiç bir zaman kimsenin direktifinde olmamistir. Bizler Trabzonspor partisinin bir çalisanlariyiz" dedi.

karardeniz gazetesi.
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Bencede önemli 40 yil hemde ezikbahçenin 100 yilinda onlara sampiyonluk göstermemek en büyük dilegim
    Onurla Kazanilan Tek yildiz Onursuzca Kazanilan Yildizlardan Büyüktür

Yorum

allahin izni ile olacagiz fenerin yuzuncu yilindaki fenerini kara bir örtü ile örtecegiz tabi lucescu gelirse
      ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

Walla hiç fena olmaz yani kirkinci yilda sampiyon olsak hatta çok iyi olur [img]smileys/smiley4.gif[/img]
        Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

Trabzonsporun $ampiyon olabilmesi icin bu olayin aydinlanmasi lazim. Aslinda Türk futbolu bogazina kadar pisligin icine girmi$tir,belki T spor sayesinde temizlenirde bizde eskiden oldugu gibi temiz bir $ompiyonluk aliriz.
          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• çok güzel olur valla
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Ben T.sporun 6 $ompiyonlugunun 4 ünü doya doya ya$adim, birisi aynen $öyle bir yazi asmi4ti tribünlere:
              Fener: Ezduk oni
              Cimbom: Binduk oni
              Kartal :Vurduk oni

Yorum

İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
                Ben T.sporun 6 $ompiyonlugunun 4 ünü doya doya ya$adim, birisi aynen $öyle bir yazi asmi4ti tribünlere:
                Fener: Ezduk oni
                Cimbom: Binduk oni
                Kartal :Vurduk oni

[img]smileys/smiley36.gif[/img]

ne ezdirirler ne bindirirler ne vurdururlar...
                Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

ya eger 40.yilda sampiyon olalim daha ne isteriz ki,bunun için tüm TS liler kenetlenmeli,ve artik bizi anlayan bizimle ayni hisleri paylasan futbolcular bulalim.azicik basariyla bi taraflari kalkip tonla para isteyen degil[img]smileys/smiley7.gif[/img],azicik geriye düsünce tepki alinca moralini bozan küsen ben gidicem diye aglayan degil[img]smileys/smiley7.gif[/img]abuk sabuk olaylarla TS nin adini zor durumlara sokan,TS mizi sampiyon yapmak hayaliyle yasamak yerine keseyi doldurmayi planlayan[img]smileys/smiley7.gif[/img],TS nin büyüklügünü göremeyen,farkinin önemini farkedemeyen çoluk cocukla degil[img]smileys/smiley7.gif[/img].Cok karakterli bir kadro kuralim,çürükleri kovalim.Sampiyon olamamamiz için hiç bir neden yok.Sadece 40.yilda degil önümüzdeki yillara amborga koyan bir kadro kurmak ümidiyle insallah Allah nasib eder diyelim....
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

Nasil yani , gücümüzmü yetmez yoksa birilerimi müsade etmez?
                    Yalniz $una inaninki T.spor bir dirilirse kimse onu durduramaz.

Yorum

sadece söylemekle olmaz, her alanda güclenmek lazim...icraat lazim...gayret lazim...!

hadi in$aAllah...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

40. yilinda Sampiyon olmak istiyorsan, simdi iyi bir kadro kurman gerek. Keza lig 3. olmak veya türkiye Kupasini almak bu mevcut kadroyla cok zor. Hele ki su andaki durumumuza bakarsak. Avrupa kupalarina katilamayan bir takima da yildiz transfer edemezsiniz. Cünkü yildizlar Avrupada oynamak ister. Büyük para teklif ederseniz belki oynarlar. Sonucta Sampiyon olmak icin , iyi yabanci oyunculara sahip olmalisiniz. FB´nin 100. yili, onlarin bir veya iki yildizi daha kadrosuna kattigini düsnürsek, bizim transferde ne gibi bir yol izlememiz gerektigini anlarsiniz.
                        TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                        TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

yarin ki maçida kaybedersek küme düsme hattina yerlesiyoruz.Seneye sampiyon olma sansimiz çok yüksek[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Yani $ampiyon olmak icin dü$me korkusunnu ya$amakmi lazim?
                            Demek oluyorki artik her iki senede bir $ampiyon olacagiz.

Yorum

MAFYA DISARI KUPALAR IÇERI!!!!!!!!!!!!!!!!

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Çalışıyor...
                              X