Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

40.Yılda Şampiyonluk!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

k0rkak futb0|a hayir!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

azize alkisliyo maçta zuhaahahaha[img]smileys/smiley4.gif[/img]
      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

hangi macta?
        ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

k0rkak futb0|a hayir!...

O zaman hocayada hayir.Bugün Symeki oynatmayan hoca seneye yönetim istesede Fatih Tekke'nin yanina birini aldirmaz.Nasil oynatacak bir arada?[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

bu kadro korunup bir iki takviye yapilirsa mutlaka sampiyon oluruz.....40. yilda....
            FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
              İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

k0rkak futb0|a hayir!...

O zaman hocayada hayir.Bugün Symeki oynatmayan hoca seneye yönetim istesede Fatih Tekke'nin yanina birini aldirmaz.Nasil oynatacak bir arada?[img]smileys/smiley7.gif[/img]

#

Benim anlamadigim Defansif futbolu neden hic kimse begenmiyor????

Biz Trabzonspor taraftari tabiki acik ve atak oynayan bir takima alistik..ama ligin ikinci yarisindaki maclara bi bakin..defansif futbol ne kadar isimize yariyor..takim az Gol yiyor..ve dafans cok saglam simdi..

Yunanistan Defans Futbolla AVRUPA SAMPIYONU oldu beyler..
              1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

evet haklisin ama simdide gol atamiyoruz bitanede attik mi yatiyoz defansa oyun ceza sahamizin içinde oynaniyo

böyle oluncada fazla dayanamiyoruz ez fazla 10 dk. sonra gol yiyoruz

Dün geçti , yarın var mı ? Gençliğine güvenme ölen hep ihtiyar mı ?
                BMN Tsira TRABZON

Yorum

Arkadaslar artik palavralara karnimiz tok.Yok gelecege yatirim yapiyoruz yok alt yapidan adm çikaracaz ,yok hedef ikincilik ,yok küçülerek büyüyecez vs.... böyle bir sey olamaz daha nekar bekleyeceksiniz nekadar .. ist medyasinda daha nekar takiminizin büyüklügü tartisma konusu olacak..Artik yeter biktim biktik sunuda unutmayin.. kimse 2.leri hatirlamaz.Misal 94-95,95-96,2003-2004,200-2005.. lami cimi yok zorla sampiyon olcaz

PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                  MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                  BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

defansif futbol mu nerde trabzon futbol mu oynuyo.bir bu samsun maçinin ilk yarisi biraz iyiydi o kadar.ayrica biz büyük takimiz.bizim futbolumuz zevk vercek herkeze biz öyle oynamaliyiz.
                    inadına TRABZON
                    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

oluruz ama bu hoca ile degil tabii.iyi transferler ve kaliteli bi yabanci hoca ile

Yorum

tam aksine.bu hocayla oluruz.5 yillik anlasma yapilsin,seneye de söledigi topcular alinsin tamamdir.istikrar sart arkadaslar.3 yildir basimiza ne geldiyse zirt birt t.direktör degistirmekten geldi,bunu hala anlamadinizmi.ne baskan ne yönetim,ne taraftar.hocaya sabredilmeli.baska yolu yok.

N e K ö T ü !

Yorum

bence 40. yilda sampiyonluk hayal futbol hiç ümit vermio 1 farkli skorlara aboneyiz hoca degismeli

Yorum

ASLINDA SAMPIYONLUGA O KADAR YAKINIZKI... ELIMIZDE FATIH TEKKE GÖKZENIZ SYMEK YATTARA GIBI YILDIZLAR VAR.. DEFANSTA STEPHANOV VE FATIH AKYEL VAR.. YAPMAMIZ GEREKEN UCUK SEKILDE DE DEGIL NORMALIN BIRAZ ÜSTÜ PARAYLA 2 KALITELI YABANCI ALMAK VE 1-2 TÜRK FUTBOLCU TAKVIYESI... KULÜBÜMÜZÜN MADDIYATIDA BUNLARIN FAZLASINI YAPACAK DURUMDA.. BU KADAR YAKINKEN BÖYLE EZIYET CEKMEK ANLASILIR GIBI DEGIL.. DURUMUMUZA FUTBOLUMUZA BAKILDIGINDA SAMPIYONLUK HAYALL.. FAKAT 1-2 FUTBOLCUNUN GÖNDERILIP KALITELI YERLI YABANCI 4 ADAM ALDIGIMIZDA EN TEPEYE OYNAYACAK BI KADROMUZ VAR.. INSALLAH YÖNETIM BISEYLERI BECEREBILIR. ÖNLERINDDE COK ACI BI YÖNETIM ÖRNEGI VAR 2 YIL SAMPIYONLUGA OYNADIKK CIMRILIK YAPMASAK 1-2 FUTBOLCU ALABILSEK ATAY AKTUG DÖNEMINDE DE SAMPIYON OLABILIRDIK.. YÖNETIMIN BUNLARI GÖRMESI DERS ALMASI VE PARAYA KIYMASI LAZIM... BU JENERASYON BITMEDEN SAMPIYON OLMALIYIZ.
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi
                              İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi
                              İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

k0rkak futb0|a hayir!...

#

Benim anlamadigim Defansif futbolu neden hic kimse begenmiyor????

Biz Trabzonspor taraftari tabiki acik ve atak oynayan bir takima alistik..ama ligin ikinci yarisindaki maclara bi bakin..defansif futbol ne kadar isimize yariyor..takim az Gol yiyor..ve dafans cok saglam simdi..

Yunanistan Defans Futbolla AVRUPA SAMPIYONU oldu beyler..

Defansin saglamligina bisey dedigimiz yok zaten arkadasim.Tam oturmasada iyi bir defansa sahibiz.Hatalar tabiki olacak.Samsun maçinda oldugu gibi ilk pozisyonlari gol oldu.Ama Yattara (gereginden) fazla gelirse bi fayda alamazsin.Bu maç geriye pek gelmedi belli periyotlarda nasil oynadigi belli.Biz degilmiyiz Istanbul ...lerine kafa tutan biz degilmiyiz onlarin hegomanyasina son veren.Allah askina bu futbol tarziyla nasil basaracaksiniz.Defansif oynacaksak Yattara'da oynamasin.Yunanistan gibi 4 defans 5 ortasaha oyuncusu tek forvet oynayalim.Sence Sampiyon olabilirmiyiz.Bizim yapimiza ters defansif futbol.Tabi bu benim düsüncem.Her maç saldiralimda demiyoruz tabiyki.Ama Antep 90 dakika samsun 45 dakika üstüne saldirriyorsa, kendi evinde Sivas karsisinda korkak futbol yüzünden pozisyon bulamiyosan, uzun zamandir birlikte oynamayip ilk defa bu sansi yakalamis 4 futbolcundan bence en önemlisi(her ne kadar formsuz olursa olsun heran herseyi yapabillecek bir kapasitede futbolcu)Syzmek oynamiyorsa oturup bir düsünmek gerekli...

Saygilarimla,

Yorum

beyler fatih yattara gökdeniz symek in as oynadigi bi kadro defansif futbol oynayamaz..... bu adamlarida kesemeyiz. as cikmalilar... bu kadroyla defansif futbola bende karsiyim.
                                Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

Çalışıyor...
                                X