Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

40.Yılda Şampiyonluk!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ismet61 tarafından gönderildi
    Ben T.sporun 6 $ompiyonlugunun 4 ünü doya doya ya$adim, birisi aynen $öyle bir yazi asmi4ti tribünlere:
    Fener: Ezduk oni
    Cimbom: Binduk oni
    Kartal :Vurduk oni

ne mutlu sanaki 4 sampiyonluk görmüssün.biz bi tane görsek keske.oda fenerin 100. yilinda olur insallah.o zman iste o sampiyonluk kazanilan 6 sampiyonluga bedel olur.

unutmadan birde sunu hadirladayum.gs a yardim kampanyasina bizde katilalim evde pirinç bulgur ne varsa yollayalim.usaklar aç kalmis.açliktan antremana bile çikamaz duruma gelmisler.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
    Özkan SÜMER

Yorum

kutsal adamsin ya!...

vay be...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

benimde 1 2 cift eski ayakkabim var adresi verin hemen yolluyayim [img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: selcuk
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak Ünyeli61 tarafından gönderildi

Inanmak basarmanin yarisidir.. 40.yilda sampiyonluk neden olmasin,olur. Önce Trabzonspor taraftarlari ce camia icersinde lobi yapip kamuoyu olusturmaliyiz.

Simdiden baslayalim..
          iºte formül burada [img]smileys/smiley32.gif[/img]
          - impossible ? what does it mean ?

Yorum

Ahhh, ahh!

Yok abi isin açigi inanmiyorum bu gidisle.

Gerçi bir senede çöken takim bir senede düzelebilir ama pek iyiye gidisat da görünmüyor.

Yine de düsünmesi bile güzel. Fener'in 100. kurulus yildönümünde Trabzon sampiyon. heyt be
            "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

Tavukbahcenin yüzsüz yilinda sampiyonluk icin, cunkü bizden baska takim yok onlarla basedebilecek gelecek sezon.

gs zaten pek yakinda knock-out olacak, anternmanlara bile cikmiyorlar artik, bir iki mac daha puan verdikden sonra sampiyon tavukbahcedir ve böylece gelecke sezon icinde kendine güvenleri yeni bir sampiyonluklari icin optimal durumda olacakdir, Ayrica gs de halen kapatilmadiysa ancak bilmem ne icin oynar ama sampiyonluk tavuklar ile aramizda gecer ! ( besiktasi saymiyorum bile :--)

Bu yüzden biz kenetlenmemiz gerek ! Gelecek yil gs liler bile Trabzonlu olacak.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

ezikbahcenin 100cü yilinda sampiyon olacagimiza inaniyorum ama bilmem saat gece iki oldugu ici hayalmi görmeye basladim ama bide uefa kupasini alirsak yani ezikler utancdan birdaha sokakda kendilerini gösteremesler ve uefaya bu halimisde katilmayi basarirsak seneye uefayida alirik
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Degil kirk,39,41 hersene biz sampiyon olalim.Bizim hedefimiz her sene sampiyonluk olmali.Sampiyon olmasakda en büyük gene TRABZON.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

Insaallah oluruz da sampiyonlugunu gördügümüz bir takimin taraftari olmus oluruz Ama aksam dedigini sabah unutan yöneticilerle zor.
                    İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

ÇOK ZOR ASK BU....

YOKKI KARSILIGI......
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak sanatik tarafından gönderildi

Tavukbahcenin yüzsüz yilinda sampiyonluk icin, cunkü bizden baska takim yok onlarla basedebilecek gelecek sezon.

gs zaten pek yakinda knock-out olacak, anternmanlara bile cikmiyorlar artik, bir iki mac daha puan verdikden sonra sampiyon tavukbahcedir ve böylece gelecke sezon icinde kendine güvenleri yeni bir sampiyonluklari icin optimal durumda olacakdir, Ayrica gs de halen kapatilmadiysa ancak bilmem ne icin oynar ama sampiyonluk tavuklar ile aramizda gecer ! ( besiktasi saymiyorum bile :--)

Bu yüzden biz kenetlenmemiz gerek ! Gelecek yil gs liler bile Trabzonlu olacak.

seneye tek rakibimiz fb.gs a artik 2. ligde basarilar.bjk da arada piyon iste.yönetim bu sezon biter bitmez harekete geçerse seneye büyük isler olur.
                        Özkan SÜMER

Yorum

Büyük hedeflerle seçilen yönetim Trabzonspor'un 40. yilinda sampiyonluk hedefi için planli programli ve titiz bir çalisma sart. Önümüzdeki sene bol alternatifli bir kadro kurup, camiann bu hedef dogrulsunda birlesip Trabzonspor'lu her bireyin bu hedefe ulasmak için var gücüyle çalismasi gerekiyor. Futbolcular sahadaki mücadelesiyle, taraftarlarimiz tribünlerde takimi yalniz birakmayip verecegi destekle, yönetim ise Trabzonspor'un aleyhine çalisan dis güçlerle savasarak bu hedefe ulasmak mümkün. Trabzonspor'un artik sampiyonluk zamani gelmistir. 2 sene üstüste kaçirilan sampiyonlukla Trabzonspor sampiyonlugu haketmistir. Artik hem gönüllerin hemde Türkiys Süper Ligi'nin Sampiyonu olarak Trabzonspor'u görmek istiyor. Trabzonspor camiasinin her bireyine bu hedefe ulasmak dogrutulsunda görevler düsmektedir....
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• aka5 seninle ayni kaderi paylasiyoruzama bir fark var ben aslen Maçkaliyim.Ama dogma büyüme Istanbul.Ya ne güzel olur degilmi sunlarin 100. yilinda TRABZONSPORUMUZ sampiyon olsa.Dogdugumdan beridir görmedim ya ama andim var bende Tuzla'nin girisinekoskocaTRABZONSPOR bayragi asmazsam ne olayim.Yakacamulen Tuzlayi.Bu gidisle biraz zor gözüküyor ama bencede Lucescu bu takimin basina gelmeli.Adam eziksarayi kimlerle çeyrek finale tasidi sampiyonlar ligine neden bize yapamasin?

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi

aka5 seninle ayni kaderi paylasiyoruzama bir fark var ben aslen Maçkaliyim.Ama dogma büyüme Istanbul.Ya ne güzel olur degilmi sunlarin 100. yilinda TRABZONSPORUMUZ sampiyon olsa.Dogdugumdan beridir görmedim ya ama andim var bende Tuzla'nin girisinekoskocaTRABZONSPOR bayragi asmazsam ne olayim.Yakacamulen Tuzlayi.Bu gidisle biraz zor gözüküyor ama bencede Lucescu bu takimin basina gelmeli.Adam eziksarayi kimlerle çeyrek finale tasidi sampiyonlar ligine neden bize yapamasin?

busene sampiyonluga oynsadik son mac olan bjk macina gidecektim herseyi sallayip.doya doya sap yasiyacaktim kendime soz vermistim.bolece trabzonumuda ilk defa görecektim ama nasip olmadi.ozellikle seneye olursa cok guzel olur.bence 100 yillik sampiyonluga deger olcak.eziklerin yilinda samp oluyosun ya .off hayali bile olduruyo adami.lucescu konusuna gelince bence vahid cok ii hoca takim kötuye gitse bile o adami elimizden cikarmamaliyiz.
                              bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi

Büyük hedeflerle seçilen yönetim Trabzonspor'un 40. yilinda sampiyonluk hedefi için planli programli ve titiz bir çalisma sart. Önümüzdeki sene bol alternatifli bir kadro kurup, camiann bu hedef dogrulsunda birlesip Trabzonspor'lu her bireyin bu hedefe ulasmak için var gücüyle çalismasi gerekiyor. Futbolcular sahadaki mücadelesiyle, taraftarlarimiz tribünlerde takimi yalniz birakmayip verecegi destekle, yönetim ise Trabzonspor'un aleyhine çalisan dis güçlerle savasarak bu hedefe ulasmak mümkün. Trabzonspor'un artik sampiyonluk zamani gelmistir. 2 sene üstüste kaçirilan sampiyonlukla Trabzonspor sampiyonlugu haketmistir. Artik hem gönüllerin hemde Türkiys Süper Ligi'nin Sampiyonu olarak Trabzonspor'u görmek istiyor. Trabzonspor camiasinin her bireyine bu hedefe ulasmak dogrutulsunda görevler düsmektedir....

Camiamizdaki herkes ,taraftar dernekleri,is adamlari,yerel basin ve tabiki yönetim toplantilar yapilarak takimimizin basarisi icin ve 40.,41. farketmez sampiyonluklarin gelmesi icin futbolcularimiza da eski efsane Trabzonspor ruhunun yüklenmesi gereklidir.

Sanki efsane kadromuz Sampiyonluk icin mi basladilar. Ilk önce önüne gelen her takimi yenebildigi kadar yenmekti.Baktilar basari geliyor.Takimda oynayanlar birbirlerini cok iyi taniyorlardi ve dayanisma vardi.....ISTE BU RUHUN GELMESI GEREKIR.
                                TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61

Yorum

Çalışıyor...
                                X