Arkadasim neye güvenemiyorsun anlamadim. Trabzonspor'amı. Ayip yani. Gönül rahatligiyla alabilirsin.
Arkada$lar www.trabzonspor.com.tr deki urunlerden sipari$ yapan oldumu? yani urunune ula$abildimi
Ben sipari$ yapmak istiyorum ama fazla guvenemiyorum.(acaba guvenmeliyimmi?)
Arkadasim neye güvenemiyorsun anlamadim. Trabzonspor'amı. Ayip yani. Gönül rahatligiyla alabilirsin.
Konu tigin tarafından (27.12.2007 Saat 18:22 ) değiştirilmiştir.
no problem kardes, ben kefilim sana !!! merak etme, TS yanlis olmaz...senin gönlün hos olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Tamam da yani mesela forma sipari$ edicem fiyati 50 000 000 lira sizce bana forma 50 000 000 liraya mi mahal olacak daha fazlayami yani posta ucreti cikar o cikar bu cikar belli olmaz 50 000 000 liralik forma yi alirim 100 000 000 liraya
arkadasim ben kusadasina siparis ettim 1500km forma aldim 3 milyon kargo tuttu zaten sen alisveris yapinca o hesapliyo ne kadar tutacagini merak etme
arkada$ ben fransadan sipari$ edicem
ya o kadar fazla tutmaz sen sepete ekle filan de o zaten sen odemeden ne kadar tutacagini kargo parasini filan hesapliyo
tamam ekledim posta ucreti 20 000 000 tutu alacam oniii
ama kredi kartimdan guvenlik kodunu istiyor hansi oluyooo?
Evine teslim fiyati içinde hersey dahil hesapliyor merak etme. Bana kaçinci keç geliyor simdiye kadar en ufacik bir problem olmadi [img]smileys/smiley1.gif[/img]Gönlün kesinlikle rahat olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Saolun arkada$lar bundan sonra sipari$lerimi rahatlikla yapacagim
TRABZONSPORumuzada katkida bulndugum icin mutlu oldum
Tolgaa6161 Nickli Üyeden Alıntı
kredi kartinin arkasinda yazan numaranin son 3 hanesi
ok cok mersi
128bitle korunuyor web sitemiz.Dolayisiyla herhangi bir alisveris sitesinden eksik yani yok.Dolayisiyla Ts Club'a ulasma imkani olmayanlar rahatlikla siparis verebilirler.Orada söylenenden 1 kurus fazla para çekilmez.Gönlünüz rahat olsun.
arkadasim ben online TS club'dan bir çok ürün aldim ( kitap bile aldim ) herhangi bir sorun olmuyor. 2 günde gönderiyorlar.
0 462 > 0 216 + 0 212
Atkilar tek kelime ile rezalet son derece özensiz ve biçimsiz hazirlanmis...
yaw onu bunu bilmem burda üç büyüklerin t shritlerine bakiyoruz içimiz gidiyor kiskaniyoruz yapimi çok zor mu hayir biraz ugrasmak gerekiyor o kadar kulüümüzden sokakta okulda da rahatl1kla giyebilecegimiz tasarimalr istiyoruz... geçenlerde trabzondaydim ts cluba gittim bir bardak alayim dedim adam kalmadi dedi yaw var mi böylew bisey yaw senin elinde forma kadar olmasi gereken bisey bu yakismiyor bize yakismiyor...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
corleone Nickli Üyeden Alıntı
haklisin kardesim carteks diye bir firmaya vermisiz lisans hakkini dandik dandik tisortler cikariyo (bkz. trabzonspor dergisinin son sayisi)
Arkadaslar hepimiz ( gücümüz yetiyorsa ) TRABZONSPOR dergisini Alalim diger takimlara nispet olsun. ( ben çiktigindan beri aliyorum ) Dergimiz en çok satan 2. kulüb dergisiymis
462 > 216 + 212
AvniAker Nickli Üyeden Alıntı
avniakerim sen aldinmi ürün? alirken sanada kredi karti numarasi sordumu? ben denemistim ama kredi karti falan dedi alamadim. eger onu istemezse hemen alacagim.
kelkitli29 Nickli Üyeden Alıntı
yok hüseyinim, ben ts club dan görüyom isleri...bildigim kadari ile kredi kart nr. herzaman isteniyor [img]smileys/smiley5.gif[/img]
ts clubu nerden buldun? izine gidincemi aliyorsun? nasil ediyorsun bu isi. artik baya bi para kazandirmam lazim kulübe [img]smileys/smiley2.gif[/img]
kelkitli29 Nickli Üyeden Alıntı
sen ne diyon gardasim...milyarlarim gitti.......dermisim....
yok ya, öyle izine gidince...en son babam alisveris yapdi:
1 Kappa ceket ( acaip fiyakali haaa )
2-3 kaskol
kalemler v.s. [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Dün sabah www.trabzonspor.com.tr Sanal Magazamizin vitrininde olmayan "Yeni Sezon Çubuklu Forma"yi nasil temin edebilecegim konusunda bir e-posta gönderdim. Aradan geçen 24 saate ragmen henüz bir yanit alamadim.
Gerçekten de SANAL MAGAZA sanirim. In ve cin çalistiriyorlardir belki de[img]smileys/smiley5.gif[/img]. Telefon da açabilirdim ama karsimda sanal magaza olunca gerek duymadim.
Netice itibariyle;
1) Yeni sezon ürünlerine tam anlamiyla yer verilmemis,
2) Ürün resimlerinin büyütülmesi fonksiyonu mevcut degil.
3) Resimler orantisiz. (Aksesuarlar kisminda ayakkabi boyalari gözünüzün içine giriyor)
4)En azindan "e-postaniz elimizeulasmistir, en yakin zamanda sizlere dönecegiz" seklinde basit bir kasilama yazisi bile yok.
TS Club Sanal alisveris standartdurumlarda istekleri karsilayabiliyor olabilir, ama benden iyi not alamadi.
Onur1967 Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)