Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Resmi Sitemiz | Trabzonspor.org.tr & com.tr

Arkada$lar www.trabzonspor.com.tr deki urunlerden sipari$ yapan oldumu? yani urunune ula$abildimi

Ben sipari$ yapmak istiyorum ama fazla guvenemiyorum.(acaba guvenmeliyimmi?)
    en buyuk TRABZONSPOR o kadar

Arkadasim neye güvenemiyorsun anlamadim. Trabzonspor'amı. Ayip yani. Gönül rahatligiyla alabilirsin.
    En son tigin tarafından düzenlendi; 27.12.2007, 18:22.
    "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

no problem kardes, ben kefilim sana !!! merak etme, TS yanlis olmaz...senin gönlün hos olsun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
      *
      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Tamam da yani mesela forma sipari$ edicem fiyati 50 000 000 lira sizce bana forma 50 000 000 liraya mi mahal olacak daha fazlayami yani posta ucreti cikar o cikar bu cikar belli olmaz 50 000 000 liralik forma yi alirim 100 000 000 liraya

Yorum

arkadasim ben kusadasina siparis ettim 1500km forma aldim 3 milyon kargo tuttu zaten sen alisveris yapinca o hesapliyo ne kadar tutacagini merak etme
          <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

arkada$ ben fransadan sipari$ edicem

Yorum

ya o kadar fazla tutmaz sen sepete ekle filan de o zaten sen odemeden ne kadar tutacagini kargo parasini filan hesapliyo
              <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

tamam ekledim posta ucreti 20 000 000 tutu alacam oniii

ama kredi kartimdan guvenlik kodunu istiyor hansi oluyooo?

Yorum

Evine teslim fiyati içinde hersey dahil hesapliyor merak etme. Bana kaçinci keç geliyor simdiye kadar en ufacik bir problem olmadi [img]smileys/smiley1.gif[/img]Gönlün kesinlikle rahat olsun [img]smileys/smiley1.gif[/img]
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Saolun arkada$lar bundan sonra sipari$lerimi rahatlikla yapacagim

TRABZONSPORumuzada katkida bulndugum icin mutlu oldum

Yorum

İlk olarak Tolgaa6161 tarafından gönderildi

tamam ekledim posta ucreti 20 000 000 tutu alacam oniii

ama kredi kartimdan guvenlik kodunu istiyor hansi oluyooo?

kredi kartinin arkasinda yazan numaranin son 3 hanesi

Yorum

ok cok mersi

Yorum

128bitle korunuyor web sitemiz.Dolayisiyla herhangi bir alisveris sitesinden eksik yani yok.Dolayisiyla Ts Club'a ulasma imkani olmayanlar rahatlikla siparis verebilirler.Orada söylenenden 1 kurus fazla para çekilmez.Gönlünüz rahat olsun.

Yorum

arkadasim ben online TS club'dan bir çok ürün aldim ( kitap bile aldim ) herhangi bir sorun olmuyor. 2 günde gönderiyorlar.

0 462 &gt; 0 216 + 0 212
                            Elveda sair ceketli çocuk,
                            Elveda halklarin ugruna selam getirdigi,
                            Denizin çocugu...

Yorum

Atkilar tek kelime ile rezalet son derece özensiz ve biçimsiz hazirlanmis...
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

Çalışıyor...
                              X