Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası Kronolojisi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SixtyOne_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de diyorum ki beşiktaşlı yönetici ve t.d.nin yaptıkları da sabit delil, kayıt ve ifadelere dayanıyor. Aynı tutanaklar ve ifadeler orada da var.

Ayrıca ben de sizi kınıyorum. Neden bir şikeci takımın avukatlığına bu forumda soyunuyorsunuz?
    Su kayitlar falan bir yerde duruyormu? Bi ara gorusmeler internete dusmustu. Bir toparlayip site yapmak gerek.
    "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• bu kadar belge ve bilgi dosyalar dolusu
      şimdi bellik kurum ve kişiler bu işi örtmeye çalışcaklar
      ve oldu bitti diyecekler öyle mi ?
      BMN KOCAELİ

Yorum

• Ellerinize sağlık.
        Okudukça yine tüyler diken diken, yine ülkeye, siyasetçilere ve adalete inanç sıfır kere sıfır..
        .
        Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
        .

Yorum

• Unutma, unutturma...
          "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Rica etsem birisi CAS'ın türkçe gerekçeli kararını paylaşabilir mi?

Eskiden resmi sitemizde pdf olarak vardı. Artık ulaşılmıyor linke.
            #Dik oyna

Yorum

• İstanbul Emniyeti’nin şike soruşturması için hazırladığı fezlekede Bucaspor- Fenerbahçe maçına geniş yer verildi
              Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
              Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Naber?

Yorum

• bordo mavi , şampiyon trabzonspor
                  DAKİKA 61

Yorum

• Arkadaşlar bu Cas kararı sonrası , klüpten yapılan açıklama da İFM ye dosyayı taşıyacaklarını belirtmişler di, durumu hakkında bilgisi olan var mı? başvuruldu mu vb ?
                    38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                    Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                    " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• 5 sene sonra pkk, 10 sene sonra, daeş, 15 sene sonra boko haram yaptı denir.
                      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• şikebahçe şike yapmıştır kararı verilip ve kupa halen daha pis müzesinde duran dünyadaki tek kulüptür.Yazık gerçekten dünya futbolundaki bu utanç artık ne zaman düzelecek...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                        WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                        Yükleniyor...
                        X