Bu olağanüstü emek gerektiren çalışma için, elimden "Kaleminize sağlık" demekten başka birşey gelmiyor.
Yalnız kalın olarak yazdığınız o son cümleyi bence çıkarın; Bursa'da işlerin nasıl gideceği belli olmaz .
.
-"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
-"Burada klima yok mu?"
-"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."
Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.
Allahı kitabı yok bunların,
bunların tek anlayacağı şeyi ben biliyorum ama elimden bişi gelmez
Sabah sabah okudum gine çıldırdım resmen,
Rabbim huzur yüzü göstermesin sizlere,en büyük acıları yaşayın inşallah.
Şefim ellerine sağlık,
bir solukta ülkemin kokuşmuşluğunu,ahlaksızlığını,utanmazlığını okuduk sayende,
kısa ve öz,
durum bu işte,
yıllar geçse de her şeyi sırasıyla hatırlatacak güzel bi çalışma,sağol varol.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Metin Abi elinr ayağına sağlık. Mahkemenin gerekçeli kararı vb saklıyorum. Resmi dergide bir yazım çıkmıştı, onu falan saklıyorum çocugum için ama bu şike davasının tarihsel gelişimini de müsait vakti olan bir arkadaş keşke hazırlayabilse diye düşünüyordum. İyi ki hazıtlamışsın abi. Araya biraz fotoğraf, biraz video eklesek harika olacak. Mesela Platininin bir cümlesi vardı, "şikeden birtek sizin haberiniz yok galiba" gibi birşey söyleyip gülüyordu.
Metin abi bu tarihlerin arasına, mesela mahkeme kararı, yargıtay kararı, CAS kararı öncesi sahte umut pompalayan gazetelerin yalan haberlerini de fotoğraflayıp buraya eklesek, 20 yıl sonra bile bize herşeyi tek kalemde sunabilecek sade bir arşiv oluşmuş olur galiba.
Yorum