Gazetenin birini bir günlüğüne kapatıp, bunları komple yayınlatabilir miyiz acaba?
İyi dedin renktaş,
kapatma değil de reklam verelim,aramızda para toplayıp yapalım bunu,
kendi pisliğinin içinde debelenen domuz gibiler,mahcup olacaklarını zannetmiyorum ama gine de bozalım morallerini,bilmeyenleri de bilgilendirmiş olalım.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
İyi dedin renktaş,
kapatma değil de reklam verelim,aramızda para toplayıp yapalım bunu,
kendi pisliğinin içinde debelenen domuz gibiler,mahcup olacaklarını zannetmiyorum ama gine de bozalım morallerini,bilmeyenleri de bilgilendirmiş olalım.
bunu yapabilecek gazete yok bence, hiç kimse kabul etmez böyle bir şeyi.
2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<<Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın.>>>
Helal olsun, bunları derlemek azim ve erdem ister bravo. Ben geçen sene yapmaya yeltendim yapamadım. Size çok teşekkürler. Bunları okuyunca yok şu transfer yok bu transfer olaylarının ne kadar havada kaldığı da aşikar.
Bizim başkan bile olayların içinde kalmış, ne denir artık.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Metin abi eline sağlık... Sıcak sıcak bunu da ekleyelim...
Fenerbahçe yöneticilerine yine bu rapor doğrultusunda ömür boyu men cezası verilecek. Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, İlhan Ekşioğlu, Cemil Turan ve Alaeddin Yıldırım futboldan ömür boyu men edilecek isimler.
Yok, öyle umutları yitirip, karanlıklara savrulmak;
Unutma aynı gökyüzü altında,bir direniştir yaşamak.. Nazım Hikmet
Yalnız kalın olarak yazdığınız o son cümleyi bence çıkarın; Bursa'da işlerin nasıl gideceği belli olmaz .
.
Cyzio hocam sana kötü bir haberim var :
Transfer edilen futbolcuların çoğu Şenol hocanın bilgisi dahilinde gerçekleşmiş.
Bursaspor ve Trabzonspor'un olası bir başarısızlığı durumunda ne olabileceğini tahmin edersiniz umarım.
Yorum