İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Serdal Adalı
Daraltma
X
-
Aynen katiliyorum.İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'da gözümde Şikecidir!!!
Fenerbahcenin yaninda tabiki bi b.k yapmamis gibi duruyorlar ve Trabzonspor ile Şikebahce savasin arasindan güzelce siyrildi serefsizler
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
$ikenin rengi tum dunyada ayniydi fb bu tabuyu yikana kadar..İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeşiktaş'da gözümde Şikecidir!!!
Fenerbahcenin yaninda tabiki bi b.k yapmamis gibi duruyorlar ve Trabzonspor ile Şikebahce savasin arasindan güzelce siyrildi serefsizler
portekizde boavista , italyada juventus , Turkiyede bi$iktas cimnastik.
fbyi ayricalikli yapan da bu tabuyu farkli renklere sahip olan bir takim olarak yikmis olmasi..
bi$ikta$ sikecinin krali.. fbsini kurtarma pesindeki basbagan hazretlerinin kiyagiyle aradan siyrildi.
Yorum
-
ben beşiktaşın ibb maçından dolayı şike olaylarına girdiğini düşünmüyorum, şike yapan iki oyuncudan birisi iki gol atmaz, bir tanesi asist yapmaz ve penaltılarla beşiktaş kazanamazdı maçı, kaldıki at yarışlarıyla alakalı olarak serdar adalı şuan da tjk baskanı, burda menejer yusufun boş ağızlılığına gitmiş beşiktaş,
şike sürecinde ise mevcut başkanın tutumundan ziyade bir önceki başkanın tutumunun meyvelerini şuan da nerede nasıl aldığını görüyoruz zaten.En son tsefsanesi tarafından düzenlendi; 30.01.2013, 01:17.Trabzon İdmanyurdu 1923
Yorum
-
BJK istediği kadar Yırtınsın Şike yapmıştır
BJK nın şike yapma nedeni Şu
Tayfur havutçu Sebanın yeğeni O sene başarısız olmuş takımdan gönderilecek Takımdan Gönderilmesin diye Kupa alıp taraftarın nsesini kesmek amacı ile Şike yapmıştır.
(Sebanın Yakın dostu BJK kongre üyesinden aldığım bilgi)SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK
Yorum
-
Burada paylaşılmamış ama Serdar Adalı ile ilgili tapelerin tamamına baktığımızda:
Açık konuşmak gerekirse, şike ve teşvik yaptığına dair bir kanıt yok.
Adamın tek yaptığı şey, Menajer Yusuf Turanlı ile transfer görüşmesi yapmasıdır.
Yaptığı telefon konuşmalarında teşvik ve şikeye dair bir unsur yok.
Aklında soru işareti kalan Serdar Adalı'nın tapelerini yeniden okuyabilir.
Benim şahsi fikrim, Serdar Adalı ile ilgili olarak art niyetli bir şekilde davranılmıştır.
Diyeceksiniz ki, "İBB Maçı öncesinde neden transfer işlerine girdiler?"
Transfer görüşmesi yapmak yasal olarak suç değil, üstelik elde edilen delillerde ve tapelerde maçı satmaları yönünde bir teklif yapılmadı.
Normal bir transfer görüşmesi gerçekleşti.
Burada işi karıştıran "Yusuf Turanlı" denen menajerdir.
Yusuf Turanlı, "Beşiktaş ile anlaştım, maçlarda sıkmayın, yok yere transferi zora sokmayalım!" diyerek İskender ve İbrahim'e baskı yapmıştır.
İsteyen tapeleri açıp okuyabilir.En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 11.05.2016, 13:31.
Yorum
-
Hacim. Birkac baslikta ayni paralelde yazilar yazdin. Usenmedim cogunu okudum.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada paylaşılmamış ama Serdar Adalı ile ilgili tapelerin tamamına baktığımızda:
Adamın tek yaptığı şey, Menajer Yusuf Turanlı ile transfer görüşmesi yapmasıdır.
Benim şahsi fikrim, Serdar Adalı ile ilgili olarak art niyetli bir şekilde davranılmıştır.
Transfer görüşmesi yapmak yasal olarak suç değil, üstelik elde edilen delillerde ve tapelerde maçı satmaları yönünde bir teklif yapılmadı.
Yusuf Turanlı, "Beşiktaş ile anlaştım, maçlarda sıkmayın, yok yere transferi zora sokmayalım!" diyerek İskender ve İbrahim'e baskı yapmıştır.
İsteyen tapeleri açıp okuyabilir.
Sanirim bjk ya sempatin var gibime geldi.
Cunku, sana karsi yapilan her savunmaya cevap vermek yerine israrla dusunduklerini soyluyorsun.
Burada onemli olan bir iki konu var.
Birincisi, bjk sempatizani olman seni kotu biri veya Trabzonsporlu olmayan biri yapmaz muhakkak.
İkincisi, Trabzonsporlu olan birinin istanbul takimina sempati duymasi da feci yanlis bir durumdur.
Aslinda 3. Ve 4. De var da aklimda. Ama uzatmaya gerek yok diye dusunuyorum.
Netice olarak; bence yanlis yoldasin kardesim. Inşallah tez zamanda dogru yolda olman dilegiyle.
Saygilar ve sevgiler...
TRABZONSPORTRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacim. Birkac baslikta ayni paralelde yazilar yazdin. Usenmedim cogunu okudum.
Cunku, sana karsi yapilan her savunmaya cevap vermek yerine israrla dusunduklerini soyluyorsun.
Birincisi, bjk sempatizani olman seni kotu biri veya Trabzonsporlu olmayan biri yapmaz muhakkak.
İkincisi, Trabzonsporlu olan birinin istanbul takimina sempati duymasi da feci yanlis bir durumdur.
Netice olarak; bence yanlis yoldasin kardesim. Inşallah tez zamanda dogru yolda olman dilegiyle.
Saygilar ve sevgiler...
TRABZONSPOR
Kardeşim ne Beşiktaş'a ne de başka bir takıma zerre kadar sempati duymadım, duymam.
Benim çocukluğum Trabzon Vakfıkebir'de geçti. Allah'a şükür olsun, Trabzonspor'dan başka bir takıma gönül vermedim. Vermem.
Bu konu benim için tartışmaya mahal vermeyecek kadar açıktır.
Fakat böyle bir değerlendirme yapman beni üzdü.
Bu forumda pek çok kişi birbirini tanımıyor. Burada yazdığımız yazılar üzerinden belli fikirlere kapılıyoruz.
Lakin bu durum çoğu zaman bizleri yanlış bir önermeye götürüyor. Bir kaç yazı üzerinden birbirimizi tanıma olasılığımız çok çok düşük.
O nedenle böyle bir değerlendirme yapmadan önce bu durumu göz önünde tutsan daha iyi olurdu. Neyse canın sağ olsun.
Serdar Adalı ve Tayfur hakkında yazdıklarıma gelince, o yazdıklarım tamamen bu davaya ilişkin hakimiyetimle alakalıdır.
Şike Davası İddianamesi, 16 ACM Gerekçeli Kararını, CAS Gerekçeli Kararını tamamen okumuş bir kardeşinizim.
Bu adı geçen isimlerin tapelerini okumaya fırsatın olursa emin ol biraz olsun bana hak vereceksin.
Ben bu davaya ilişkin objektif bir değerlendirme yapmaya gayret ettim, ediyorum. Bu iki kişi hakkındaki tapeleri okuyun lütfen.
Benim söylediğime inanın demiyorum, açın okuyun. Bu kişiler hakkında isnat edilen suçlamalar ve eldeki tapeler sizi ikna ediyorsa amenna.
Ama önce okuyup değerlendirmek gerek diyorum.
Son olarak bu isimlerle ilgili yazdığım şeyler beni Beşiktaş sempatizanı yapmaz. Ben sadece okuduğum ve bildiğim şeyleri paylaşıyorum.
Yoksa ne Serdar Adalı ne de Tayfur Havutçu zerre kadar umurumda değil...
Umarım derdimi anlatabilmişimdir.
Selametle...
Yorum
-
besiktaslı zatenİlk olarak M. Fatih ALEMDAR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacim. Birkac baslikta ayni paralelde yazilar yazdin. Usenmedim cogunu okudum.
Saygilar ve sevgiler...
TRABZONSPOR
Yorum
-
Kimin hangi takimli tuttugu ile ilgili kıstasınız nedir sizin besiktasta gorev yapmis birisini savunmak o kişiyi besiktasli yapiyorsa bu forumdaki en buyuk besiktasli sizsinizİlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemehmet bas besiktaslı bastan sona okudum yazdıklarını besiktas konusu gectimmi ortaya cıkıyor bir anda.
Yorum
-
Amaç transfer değil okuyunca bu anlaşılıyor zaten.İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurada paylaşılmamış ama Serdar Adalı ile ilgili tapelerin tamamına baktığımızda:
İsteyen tapeleri açıp okuyabilir.
Final maçı öncesi rakibin 2 tane ilk 11 oyuncusuna yüksek teklifler yapılıyor görünürde belki düz yoldan değil ama dolaylı yoldan şike veya kötü oynamaya teşvik teşebbüsüdür bu bana göre.
Oyunculara yüksek maaşlı ve ek olarak birine at diğerine kim bilir ne teklif edilerek akılları karıştırılıyor.
Bu teklifi almış adam ne yapar ister istemez gelecek seneyi düşünür ve fark eder ki finali şu anki takımında kazanırsa seneye kendilerininde bulunduğu yeni takımı avrupada olamayacak ee bu adam şimdi finalde iyi oynamayı bırak nasıl içten içe beşiktaşı desteklemesin nasıl kötü oynamasın bana göre serdar adalının da planı budur ve işe yaramıştır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum