Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Serdal Adalı

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sanık Göksel Gümüşdağ savcılık ifadesinde özetle: “Kesinlikle maçtan önce Beşiktaş'tan bize ne resmi nede gayri resmi yollardan Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu üzerinden İbrahim ve İskender'in transferine dönük bir talep olmadı, Bu maç oynandı. Aradan yaklaşık 20 gün geçti. 31 Mayıs veya 1 Haziran günü Merter'de bir arkadaşın iş yerinde otururken Serdal Adalı beni aradı. Kendisi ile daha önce görüşmüşlüğüm yoktur ve telefonu bende kayıtlı değildi. Telefonu açınca kendisini tanıttı. İbrahim Akın ile ilgili görüşmek istediğini, talip olduklarını söyledi. Ben Merter'de olduğumu, uzak olduğumu söyledim. O da Veli Efendi’de olduğunu, gelebileceğini söyledi. Yerimi tarif ettim. Geldi. Birlikte çay içtik. Yaşananlara arkadaşımda şahittir. İbrahim Akın'a talip olduklarını söyledi. Ben kendisi için bonservis bedeli istediğimi, Galatasaray'ın da kendisine talip olduğunu, takasa yanaşmayacağımı söyledim. O da bir bonvervis bedeli ödeyemeyiz, Holosko'yu size verelim. Bu şekilde anlaşalım dedi. Bende Holosko'nun bir yıllık kulüp tarafından ödenen rakamın bildiğim kadarıyla 1 milyon 800 bin euro olduğunu, böyle bir oyuncuyu takımda tutamayacağımı, bu rakama 6-7 oyuncu oynattığımı, hem bütçemi aşacağını hem takım içinde dengeleri bozacağını söyledim. Teklifini kabul etmedim. O sırada kamuoyuna yansıdığı için İskender Alın'ı isteyip istemediklerini sordum. Tereddütte kalıp düşünmüyoruz dedi” şeklinde beyanda bulunmuştur. Bu beyandan da anlaşılmaktadır ki, İbrahim Akın’ın transferi bir an için düşünülmüş ise de, İskender Alın’ın transferinin hiçbir zaman Beşiktaş’ın gündeminde olmamıştır. Adı geçen futbolcunun isminin gündeme getirilmesi tümüyle şike faaliyetine dönük olduğu gibi, İbrahim Akın’ı transfer etme arzusunun dahi gerçeği yansıtmadığı anlaşılmaktadır.

Tanık Fahri Tatan ifadelerinde özetle;“...İbrahim Akın'a kupa final maçının hemen öncesinde Beşiktaş'tan transfer teklifi gelmişti. Bunu telefonda İbrahim bana söyledi. Hem iyi para teklif edildiğini, hem de transfer karşılığında Serdal Adalı’dan bir at alacağını söyledi. Tekrar büyük takıma döneceği için sevinçliydi. Bende kutladım. Ancak telefonu kapattıktan kısa bir süre sonra ben huylandım. Kendisini aradım. "İbo kupa maçı öncesinde transfer teklif edilmesi doğrumu, bu işte bir terslik olmasın, seni kandırıyor olabilirler mi" dedim, o da "doğru diyorsun" dedi, görüşmeyi sonlandırdık...Transferin niye olmadığını da bilmiyorum.” demiştir (Kls 66, Dizi:298). Sanık İbrahim’in arkadaşı dahi kupa finali öncesinde bu şekilde bir teklif ile gelinmesinin iyi niyetli olmadığını anlamış ve bunu İbrahim Akın ile paylaşmıştır.
    hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

Şu hale göre;
      11.05.2011 günü Kayseri’de Beşiktaş - İ.B.B Spor takımları arasında oynanan 49. Ziraat Türkiye Kupası final maçı öncesinde; Beşiktaş futbol takımının Süper Ligde iddiasız kaldığı ve kulübün Avrupa kupalarına da katılamama riskinin bulunduğu, bu durumun taraftar, kulüp yönetimi ve tüm camia üzerinde baskı oluşturduğu, sanık Tayfur Havutçu’nun; sezon ortasında Beşiktaş Spor Kulübüne teknik direktör olması ve başarılı olamaması halinde sezon sonu kendisiyle yapılan anlaşmanın yenilenmeyeceği/uzatılmayacağı düşüncesinin camia içerisinde konuşulduğu, Avrupa Kupaları’na katılabilmek ve takım üzerindeki baskının hafiflemesi için kupanın mutlak surette kazanılması gerektiği düşüncesiyle, sanıklar Serdal Adalı, Tayfur Havutçu ve Yusuf Turanlı tarafından; İBB Sporlu futbolcular İbrahim Akın ve İskender Alın ile, sezon sonunda yüksek transfer ücretleri ile Beşiktaş’a transfer edilecekleri vaat edilerek oynanacak kupa maçında Beşiktaş'a karşı iyi oynamamaları yönünde şike anlaşmasına vardıkları anlaşılmış, oluşan bu vicdani kanı ile anılan sanıkların, 6259 sayılı Yasa ile değişik 6222 sayılı Yasa’nın 11/1. maddesi uyarınca şike suçundan cezalandırılmalarına karar vermek gerekmiştir

Yorum

73- SERDAL ADALI;
        a)Sanık SERDAL ADALI’nın; 11.05.2011 tarihinde oynanan Beşiktaş-İ.B.B Spor Türkiye Kupası final müsabakasının sonucunu etkilemek amacıyla şike yapmak suçunu işlediği sabit olduğundan, suçun işleniş biçimi ile suç konusunun önem ve değeri gözetilerek eylemine uyan ve tüm sonuçları itibariyle lehine olan6259 sayılı Kanun ile değişik 6222 sayılı Kanun’un 11/1. maddesi uyarınca takdiren BİR YIL HAPİS ve DÖRT BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
        b)Suçun; spor kulübü yönetim kurulu üyesi olan sanık tarafından işlenmesi nedeniyle sanığın cezası 6222 sayılı Kanun’un 11/4-b ve c bentleri uyarınca 1/2 oranında artırılarak BİR YIL ALTI AY HAPİS ve ALTI BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
        c)Sanığın geçmişi, sosyal ilişkileri ve yargılama sürecindeki davranışları ile cezanın geleceği üzerindeki olası etkileri gözetilerek cezası takdiren 5237 sayılı TCK'nın 62. maddesi gereğince 1/6 oranında indirilerek BİR YIL ÜÇ AY HAPİS ve BEŞ BİN GÜN ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
        d)Sanığa verilen BEŞ BİN GÜN adli para cezasının 5237 Sayılı TCK'nın 52/2. maddesi gereğince sanığın sosyal ve ekonomik durumu dikkate alınarak günlüğü takdiren 50 TL den paraya çevrilmek sureti ile; sanığın NETİCETEN BİR YIL ÜÇ AY HAPİS ve İKİ YÜZ ELLİ BİN TL ADLİ PARA CEZASI İLE CEZALANDIRILMASINA,
        5237 Sayılı TCK'nın 52/4. maddesi gereğince sanığa hükmolunan Adli Para cezasının miktarı ve sanığın ekonomik ve şahsî hâli göz önünde bulundurularak, verilen para cezasının takdiren birer ay ara ile 10 EŞİT TAKSİTTE ÖDENMESİNE, taksitlerden birinin süresinde ödenmemesi halinde geri kalan kısmın tamamının tahsili ile ödenmeyen adli para cezasının hapis cezasına çevrilmesine,
        e)Sanık hakkında, kasten işlemiş olduğu suçtan dolayı verilen hapis cezasına mahkûmiyetin kanuni sonucu olarak, hapis cezasının infazı tamamlanana kadar;5237 sayılı TCK’ nın 53/1 maddesinin a, b, c, d ve e bendinde yer alan yazılı hakları kullanmasından YOKSUN BIRAKILMASINA,
        5237 sayılı TCK'nın 53. maddesinin c fıkrasındaki belirtilen güvenlik tedbirinin aynı yasanın 53/3 maddesi gereğince koşullu salıverilme süresine kadar uygulanmasına,
        Sanığın ayrıca 6222 sayılı Kanun’un 11/11. maddesi uyarınca spor kulüplerinin, federasyonların, bünyesinde sportif faaliyet icra edilen tüzel kişilerin yönetim ve denetim organlarında görev yapmaktan YASAKLANMASINA,
        f)Sanık hakkında 6222 sayılı Kanun’un 18. maddesi uyarınca güvenlik tedbiri olarak spor müsabakalarını SEYİRDEN YASAKLANMASINA, karar kesinleştiğinde gereği için bir örneğinin EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ne gönderilmesine,
        g)Karar kesinleştiğinde,sanık Serdal ADALI hakkında Adana 10. Asliye Ceza Mahkemesinin 2009/150 esas, 2009/602 karar sayılı ilamı ile verilen hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına ilişkin kararın gereği için mahal mahkemesine müzekkere yazılmasına,

Yorum

40- SERDAL ADALI: Spiker ücreti 125 + rapor 75,00+tebligatlar(5) 35,00+yazışmalar 5,00=
          TOPLAMA 240 TL

Yorum

Suç örgütü adına hareket eden ve yetkisiz menajerlik yapan Yusuf Turanlı hakkında yapılan teknik takip çalışmalarında 11.05.2011 günü oynanan İ.B.B. Spor-Beşiktaş kupa finali maçı için Beşiktaş Spor Kulübü yöneticisi Serdar Adalı, teknik direktör Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş’in Yusuf Turanlı aracılığı ile İ.B.B. Spor futbolcuları İbrahim Akın ve İskender Alın’a ulaşarak şike yapabileceklerinin değerlendirilmesi üzerine şahıslar hakkında 09.05.2011 günü iletişimin tespiti ve kayda alınması çalışmaları başlatılmıştır.

Yorum

İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile yapılan yazışmada; 2010-2011 futbol sezonu içerisinde İbrahim Akım ve İskender Alın isimli futbolcuların Beşiktaş Spor Kulübüne transferine yönelik medyada sıkça haberlerin yer aldığı, Beşiktaş Spor Kulübü yetkililerinden Serdar Adalı‘nın 2011 yılı Mayıs ayı sonunda kulübün dönem başkanı ile transfer konusunda görüşmeler yaptığı, ancak adı geçen futbolcularla görüşme yapmak için Beşiktaş SK tarafından kulüpten yazılı izin talep edilmediği ve kulüp tarafından Beşiktaş SK bu şekilde yazılı izin verilmediği bildirilmiştir (Kl:65, Dizi:336).

Yorum

4 tane tape var. Tek tek okumayalım geçelim, özeti şu, buradaki, Serdar AdalI ile Adnan Polat, Mahmut Özgener beye bir beyanat vermişler tenkit etmişler onu ve Mahmut Özgener de bana telefonda diyor ki bunlar işte bana söyle söylediler. Ben de bir şey olmaz diyorum tape bu, bir şey olmaz diyorum yani bunu geçelim. En sonunda ben de diyorum ki bizde Bolu dağında Topuk yaylasında 90 odalı tesis yapıyoruz. Bu sayın başbakanın da tavsiye ettiği yapın diye. Oyuncularımızın sporcularımızın yurt dışında gidip orada çalışma yapmasını önlemek artık önümüzdeki yıllarda hepsinin gidip orada kalacakları bir tesis yapmak için Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'nden 7 trilyon para istedik. Yalnız ödemeyi nasıl yapacaklarını çözemiyorlardı. Yani futbol Federasyonuna mı verelim bu parayı, onların üzerinden mi size ödesinler veya valiliğe gönderelim valilik üzerinden mi ödensin bunun tartışmaları yapılıyor. Bende dedim ki Ankara'dan bir şey al randevu al gidelim konuşalım diye sayın başkana söylüyorum burada Birinci tape bu. İkinci tape yine Mahmut Beyle konuşuyoruz, ben o gün Beşiktaş ta şeyde Sultanahmet'te bir mahkemeye gidiyorum. Şahit olduğum bir konuda ifade vermeye, onu veriyorum. Bu arada da Mahmut bey bana telefon ediyor randevuyu aldım diyor fakat ben İzmir'e gidiyorum. 15 gün yokum bende diyorum bu akşam yemek yiyelim beraber buluşalım, hayır diyor ben İzmir'e gideceğim filan oradayken Manisaspor Başkanı da İstanbul'a geldi ayın 9'unda 09/02/2011 de geldi. Bu arkadaş daha ileride anlatacağım şey maçında ama burada yine bu tape ileride kullanacağımız bir tape, kendisi iş adamı. Her iş adamının sıkıntıları olur. Bizlerde yani sıkıntılı olduğumuz günlerde bizden daha güçlü olan maddi kaynakları olan arkadaşlarımızdan yardım istemişizdir isteriz de. O da benden istemişti. Hatta kendi kaynaklarını kullanmak için hem Garanti Bankası Genel Müdürlüğü'nde hem de Akbank Genel Müdürlüğü'ne beraber gittik ve ben onun namına rica ettim. Bu kredileri biraz uzatabilir misiniz veya bir bankaya toplamak falan beceremedik, yapamadık.

Yorum

39-SANIK İBRAHİM AKIN SAVUNMASINDA ÖZETLE: Beşiktaş maçıyla ilgili şike yaptığım söyleniyor, karşılığında da bir at aldığım söyleniyor, tabii ki bu olay beni çok üzmüştür, zaten benim yarış atlarım var, at yarışlarını çok seviyorum, Serdar Adalı'nın bana at teklif ettiği şike için, zaten ben böyle bir şeyin olmadığını maçta kanıtladım, bir gol ve bir asist yaptım, Fenerbahçe İ.B.B. Maçında da aynı şekilde şikeden suçlanıyorum. Takımın en iyi oynayanı benim, topum direkten dönüyor, yazarlar bana teşekkür etmiş, İbrahim Akın'ın performansından dolayı, aynı maçta şikeden dolayı suçlanıyorum ama böyle bir şeyin olmadığı açık görüntülerle ortadadır şeklinde şeklinde beyanda bulunmuş ve atılı suçlamaları reddetmiştir.

Yorum

34-TANIK YILDIRIM DEMİRÖREN BEYANINDA : Transfer komitelerinin tam yetkili olduğunu, 5 arkadaşa tam yetki verildiğini bunların Serdar ADALI, Cengiz ZÜLFİKAROĞLU, Doğan KÜÇÜKEMRE, ALAADDİN Bey olduğunu , beşinci kişi de Emin ÖNAL olduğunu, bu arkadaşın tam tam yetkili olduğunu, Bu arkadaşına gelen rapor, Beşiktaş Kulübünde ön izleme grubu var olduğunu, onlar alt yapıdan oyuncularından, genç hocalardan oluştuğunu ve dışarıdan futbolu bilen kişilerden oluştuğunu, Bunlar sezon içinde, geçmiş sezonda ve mevcut sezonda takıma, Beşiktaşa kişilik, bilgi ve futbolda uygun kişileri hocamıza bildirdiklerini, O dönemde de sayın Tayfur HAVUTÇU olduğunu, Tayfur HAVUTÇU da onların içinden kadroya uygun oyuncular hangisiyse seçtiğini, transfer komitesine bildirdiğini, Transfer komitesi de bu seçilen oyuncuların içinde hepsiyle tek tek görüşerek, kulüpleriyle görüşerek belli bir ortama getirdiğini, ondan sonra da yönetim kurulumuza sunduğunu. İbrahim AKIN böyle olduğunu, hoca ve izleme komitesinden bir şey geldiği vakit her yönetici olanakları, imkanları Yönetim Kuruluna sunmak zorunda olduğunu, Sunulduğu vakit Yönetim Kurulu olarak karar vermek zorunda olduklarını, Kendisi de Yönetim Kurulu Başkanı olarak fikrini beyan ettiğini getirdikleri vakit bunun olmamasının doğru olacağını söylediğini, Arkadaşların hocadan gelen şeyi yapmazlarsa ileride, bunu futbolun içinde yaşamakla hocaların çıkıp "ben Yönetim Kuruluna bu ismi verdim, almadı. Onu alsaydı biz daha başarılı olurduk" diye beyanda bulunabildiklerini, onun için herkesi değerlendirmek zorunda olduklarını şeklinde beyanda bulunmuştur.

Yorum

58-TANIK FAHRİ TATAN BEYANINDA :

Sanıklarla herhangi bir şekilde akrabalığının olmadığını, sadece İbrahim Akın adlı futbolcu arkadaşı ile ilgili bilgisi olduğunu, kendisinin 2012'nin Ocak ayı başında Rize Spor kulübüne transfer olduğunu ve Rize Spor oynadığını, 2011 yılında ise Adana Sporda futbolcu iken, İbrahim Akın isimli kişi ile Beşiktaş Klübünden tanıştığını, bir dönem beraber oynadıklarını, 2011 yılının Mayıs aylarında kendisi ile telefonda bir görüşmemiz yaptığını, o dönemde kendisinin Büyükşehir Belediye Sporda oynadığını, İbrahim Akın'ın telefonda Fenebahçe'nin, Büyükşehir Belediye spor müsabakası ile ilgili olarak eksra prim olduğunu söylediğini, normalde kendisinin sözleşmesi gereği ligde oynadığı maçlarda attığı her üç gole karşılık 50 bin TL prim aldığını, konuşmamız sırasında ekstra pirimde bahsedince bende bunun bu 50 bin TL olduğunu düşündüğünü, İbrahim Akın'a iyi o zaman at golleri al parayı dediğini, onunda tam tersi öyle değil gibi bir şeyler söylediğini, kendisinin şaşırdığını ne yaparsan yap diyerek telefonu kapattığını bu işin içinde başka bir şey varmı, şike olabilirmi diye düşündüğünü, her ne kadar önceki ifadesinde Fenerbahçe'nin İbrahim Akın'a şike amaçlı para vereceği teklifi geldiğini anladım şeklinde ifadesinin geçmiş isede, böyle bir şeyin kesin olarak anlamasının ve kestirmesinin mümkün olmadığı, bunun sadece bir tahminden ibaret olduğunu daha sonra İbrahin akın ile görüştüklerini olayın üstünden zaman geçtiğini, görüştükleri zaman şikeden bahsetmediğini, tahmin ettiğini, eğer şike olursa sakın böyle bir şeylere girme diye söylediğini, İbrahim Akın'ın bana şike olayından bahsetmediğini, tamamen kendisinin tahmini olduğunu, İbrahim sürekli at yarışı oynadığını, kendisinin ve İbrahim'in ayrıca ortak atları olduğunu, o dönemde İbrahim ile yapmış olduğu telefon görüşmelerinin çoğunun atlar ve yarışlar ile ilgili olduğunu atların İbrahim'in üzerine olduğunu, bu konunun Türkiye Jokey kulubünde kayıtlı olduğunu, İbrahim oynadığı külüpte iyi kazandığı için para sıkıntısınında olmadığını, şike ile ilgili telefonda açıkça konuşmadığını . Yusuf Turanlı isimli kişinin İbrahim Akın'ın menajeri ve yakın arkadaşı olduğunu, Fenerbahçe, BüyükşehirBelediyespor maçından öncede biryerlere gidip oturduklarını yanlarında olmadığı için ne konuştuklarını bilmediğini yine o dönemde Beşiktaş, İstanbulBüyükşehir takımları arasındaki oynan maçtan yaklaşık 15 gün önce İbrahim'in Beşiktaş'ın kendisini transfer etmek istediğini söylediğini transfer karşılığında iyi para ve Beşiktaş yöneticisi Serdar Adalı'nın istediği bir atı vereceğini söylediğini, bu teklifin güzel oludğunu, ancak bu teklifin kupa finali maçı öncesi gelmesi biraz ters değilmi şeklinde söylediğini, bu transfer görüşmelerini kupa finali sonrasına bırakılmasını daha doğru olacağını ifade etmek istediğini, hatta o da doğru diyorsun, bunu söylediğin iyi oldu söylediğini, İbrahim'in Fenerbahçe'den şike teklifi aldığını tahmin ettiğini para alıp almadığını bilmediğini, İbrahim'inde şike teklifi aldığını söylemediğini aramızdaki konuşmalarda böyle bir teklifin olduğunu sadece tahmin ettiğini. Tape konuşmalarında şikeden bahsedilmediğini, 6'lı olarak geçen konuşmaların at yarışları ile ilgili olduğunu, İbrahim'in Cuma günü para geleceğini ve bana olan borcunu o zaman vereceğini söylediğini, hatırladığı kadarıyla gerek at yarışlarından gerekse külübunden alacağı olduğunu, bu gelecek olan para bu alacakları ile de ilgili olabileceğini, Fenerbahçenin teklif ettiği şikeden gelecek bir para beklentisi şeklinde bir ima kesinlikle yapılmadığını, İbrahim ile para konusunda 06/05/2011-07/05/2012 tarihinde ki görüşme de ise; Büyükşehir belediye sporun Antalyadaki maçı nedeniyle ibrahim' e sen gitmiyorumusun, oynamayacakmısın diye sorduğunu, o da izinli olduğu için gitmeyeceğini, kupa finali maçı öncesi hocasının kendisini dinlendirdiğini ifade ettiğini, İbrahim'e 6 lı yı nasıl oyanayacaksın diye sorduğunu, İbrahim'in de televizyondan bilgisayardan takip edeceğini, para da cebimde balyalar şeklinde söylediği sözler ise at yarışından sık sık sık 6 lı yı tutturması sebebiyle aldığı paralar ile ilgili olduğunu, "yolla bi 15 kağıt tehdit ederim seni" şeklindeki ifadesinin ise tamamen kendisine olan borcunu ödemesi için ve espiri ve küfürle söylenmiş sözler olduğunu kesinlikle şike davası ve buradan alacağı iddia olunan para ile ilgisi olmadığını beyan etmiştir.

Yorum

62-TANIK HASAN YENER BEYANINDA :2008 yılından beri Trabzonspor kulübünde yönetim kurulu üyesi ve genel sekreter olarak görev yaptığını, sanıklardan Aziz Yıldırım, Şekip Mosturoğlu, Ümit Karan, Cemil Turan, Mecnun Otyakmaz, Mehmet Yıldız, Emanuel Emenike, Korcan Çelikaç, Sadri Şener, Mahmut Özgener, Mehmet Levent Kızıl, Nevzat Şakar, Ufuk Özerten, İskender Alın, İbrahim Akın, Serdar Adalı ve Tayfur Havutçu’yu gerek Trabzonspor’da yönetici olmam sebebiyle ve gerekse basından tanıdığını, diğer şahısları tanımadığını, onlarla herhangi bir şekilde ilişkisi olmadığını, Trabzonspor’da görev yaptığım süre içerisinde herhangi bir şekilde yasa dışı bir iş yapıldığını görmediğini, teşvik ve şike faaliyetinde bulunmadığını, bulunanı da görüp duymadığını, teşvik ve şikeyle ilgili gerek Fenerbahçe kulüp başkanları ve oyuncularıyla ve gerekse diğer spor kulüpleri ve oyuncularıyla herhangi bir şekilde bir görüşme ve faaliyet içinde bulunmadığını, şike ve teşvik primleriyle ilgili olayları basından duyduğunu beyan etmiştir.

Yorum

09.05.2011 günü saat:12.46’da İbrahim Akın’ın , Yusuf Turanlı'yı aradığı görüşme(tape:3538):
                          Yusuf: "Şey akşam üzeri buluşacam şeylerle tamam mı, Soder One, işte yani o bize lazım doğru mu", İbrahim: "Tamam, evet", Yusuf: "Tamam haber verecem sana”,
                          Yusuf Turanlı bu görüşmede, Serdar Adalı ile buluşacağını İbrahim akın’a iletmektedir. Ancak Serdar Adalı ismini açıkça söylememekte, sahibi olduğu atın adını söyleyerek (Soder One) şifreli konuşmaktadır.

Yorum

Sanık Ahmet Ateş ifadelerinde özetle; Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı’nın, Yusuf Turanlı ile görüşme ayarlamasını istediklerini, kendisinin de bu görüşmeleri ayarladığını beyan ettiği, her ne kadar görüşmeleri ayarladığı sabit ise de, bu görüşmelerde hazır bulunduğuna dair bir kabul ya da beyanın söz konusu olmadığı gibi şike anlaşmasının sağlanmasına yönelik ya da bu anlaşmanın varlığını bilerek hareket ettiğine dair delil ve emare elde edilemediğinden adı geçen yüklenen suçtan sanık Ahmet Ateş’in beraatine karar vermek gerekmiştir.

Yorum

Bu davarlar da şike sürecinde Şikebahçe'nin yanında oldular. Beşiktaşlı kalleşler de de hakkımız var!

Yorum

İlk olarak Trabzonspor 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu davarlar da şike sürecinde Şikebahçe'nin yanında oldular. Beşiktaşlı kalleşler de de hakkımız var!

Beşiktaş'da gözümde Şikecidir!!!
                                Fenerbahcenin yaninda tabiki bi b.k yapmamis gibi duruyorlar ve Trabzonspor ile Şikebahce savasin arasindan güzelce siyrildi serefsizler
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X