Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bülent Uygun

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

BMN ye girdim direkt senin o pis isminle karşılaştım. ALLAH belanı versin diyip çıkacam ş.....z köpek !
    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Goyayım o godoş gafaya bi odun...

Yorum

Öl lan inşallah

Yorum

Şu ismi yazıpta görünür kılmak istemem ama söyleceklerim bana kalsın adi herif.

Yorum

yavvvşşşakkkkk nerelerdesin şuan???????????
            üç cücüklerin yalancı sevdaları bir yana, çıkarsız sevenlerinin sana bağlanmaları ayrı bir yana...

Yorum

Kısaltmalar yakışıyor buna bülo=pezo.
              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

Allahsizsin bulooooo. Öteki tarafta görüşürüz.

Yorum

Bu kadar çiğ, bu kadar sahtekar, bu kadar karaktersiz olanı gelmedi herhalde. Mesela aziz yıldırımı, hatta çok daha gıcık olduğum murat özaydınlı gibi tipleri dinlersin, ne olduklarını inkar etmezler en azından. Ama bu çok farklı bir imalat.
                  BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu kadar çiğ, bu kadar sahtekar, bu kadar karaktersiz olanı gelmedi herhalde. Mesela aziz yıldırımı, hatta çok daha gıcık olduğum murat özaydınlı gibi tipleri dinlersin, ne olduklarını inkar etmezler en azından. Ama bu çok farklı bir imalat.
                    İmalat hatası...
                    Olmamış işte; kalsiyumu, demiri, fosforu falan bayağı eksik kalmış...

Yorum

adamin cin mali cakmasi.. adidasin 4 cizgilisi, pumanin kuyruksuzu gibi bisey...

Yorum

Bu kansızın ismini buradan silmenin bir yolu yokmu bu şerefsizin ismi azizeden daha fazla öfkelendiriyor beni
                        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kansızın ismini buradan silmenin bir yolu yokmu bu şerefsizin ismi azizeden daha fazla öfkelendiriyor beni
                          Hayır silinmesin. Kinimi arttırıyorum sürekli bu başlığı görünce.

Yorum

Sikeci şerefsiz.

Yorum

evlat olsa sevilmez

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X