Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bülent Uygun

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Her konuşmasında Allah-Kitap diye duygu sömürüsü yap,Allah çarpsın seni İnşallaaahhhh
    En son Canberk tarafından düzenlendi; 02.12.2012, 21:52.
    Adalet topaldır.Ağır ağır yürür.Ama gideceği yere er geç varır!

Yorum

İstanbulda Laila, Sivas'ta La ilahe illallah var diyen, ahlaksızlığına kılıf bulmaktan başka bir şey için uğraşmayan, yüzüne tükürmeye değmeyecek insan parçası.
      En son UğuR tarafından düzenlendi; 05.02.2013, 18:11.

Yorum

Bu adamın adını gördükçe küfürbazlığım tavan yapıyor
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

ne yazayımki şimdi buraya küfürden başka bişey gelmiyor aklıma

Yorum

yani bu adamı nasıl hayattan silebiliriz rezil edebiliriz diye her yolu bulmak ve denemek isteyesim geliyor!
            Ağaca yaslanma kurur, insana yaslanma ölür

Yorum

şikecibaşı azize ye olan kinimi nefretimi bile geçtiğin oluyor bazen biliyormusun büloş,
              bunu sebebi ekstra adamım triplerine girmen,delikanlı rolü yapman,müslüman geçinmen,asker selamı verip vatan haini olman,
              pisliğini devletin mahkemesi ıspatlayınca sıradan şikecilerden daha çok kızıyoruz sana,
              çünkü senin çizdiğin o sahte profil bizim en hassas olduğumuz konular da ondan.
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

kulup baskanina maymun!! ayarladigi ve karakoy menajerligi yaptigi tapeleri de okumak isteyenler olabilir ne mal oldugunu bir kere daha hatirlamis oluruz..

Yorum

İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kulup baskanina maymun!! ayarladigi ve karakoy menajerligi yaptigi tapeleri de okumak isteyenler olabilir ne mal oldugunu bir kere daha hatirlamis oluruz..
                  Mollasalihoğlu üstte yazmış merak etmiştim,
                  sen yazdın iyice merak ettim şimdi,
                  ben ''büloş'' yakışıyor diye yazdım ama demek ki gerçekten mayasında varmış
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mollasalihoğlu üstte yazmış merak etmiştim,
                    sen yazdın iyice merak ettim şimdi,
                    ben ''büloş'' yakışıyor diye yazdım ama demek ki gerçekten mayasında varmış

oyle boyle degil abi herif kulubun baskanina maymun ayarliyor biz de merak ediyorduk bu herif niye issiz kalmiyor diye.

bu utanmaz yussuz adam kodesteyken de " sularimiz akmiyor abdest alamiyoruz " diye isyan ediyordu...

maymun menajeri tűrbűlo...

Yorum

İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      oyle boyle degil abi herif kulubun baskanina maymun ayarliyor biz de merak ediyorduk bu herif niye issiz kalmiyor diye.

bu utanmaz yussuz adam kodesteyken de " sularimiz akmiyor abdest alamiyoruz " diye isyan ediyordu...

maymun menajeri tűrbűlo...
                      İşte bu sahtelikleri yokmu,
                      benim gibi çoğu kişi bu yüzden çok ama çok nefret ediyor manukyanın meslektaşı büloş tan.

Yargıtay onaylar da yeniden girersen mapushaneye ve su bulamazsan Teyemmüm et
                      En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.12.2012, 13:30.

Yorum

bjk satilmissehir macindan sonra nasil da poz kesiyordu kameralara...

Yorum

ilk yakalandığı anda şu etrafa şöyle bağırıyordu

ne şikesi yaa ben cami yaptırıyorum
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

adını kullanmışlar adını...
                            TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

kodeste iki lopundan dokuman icat eden kalpazan bűlo..

Yorum

ya ş......z diyecem....ş.......zlere hakaret olacak...satılmış herif bi de delikanlı pozları çizmiyomu...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X