Her konuşmasında Allah-Kitap diye duygu sömürüsü yap,Allah çarpsın seni İnşallaaahhhh
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Bülent Uygun
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
şikecibaşı azize ye olan kinimi nefretimi bile geçtiğin oluyor bazen biliyormusun büloş,
bunu sebebi ekstra adamım triplerine girmen,delikanlı rolü yapman,müslüman geçinmen,asker selamı verip vatan haini olman,
pisliğini devletin mahkemesi ıspatlayınca sıradan şikecilerden daha çok kızıyoruz sana,
çünkü senin çizdiğin o sahte profil bizim en hassas olduğumuz konular da ondan.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Mollasalihoğlu üstte yazmış merak etmiştim,İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekulup baskanina maymun!! ayarladigi ve karakoy menajerligi yaptigi tapeleri de okumak isteyenler olabilir
ne mal oldugunu bir kere daha hatirlamis oluruz..
sen yazdın iyice merak ettim şimdi,
ben ''büloş'' yakışıyor diye yazdım ama demek ki gerçekten mayasında varmış
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMollasalihoğlu üstte yazmış merak etmiştim,
sen yazdın iyice merak ettim şimdi,
ben ''büloş'' yakışıyor diye yazdım ama demek ki gerçekten mayasında varmış
oyle boyle degil abi herif kulubun baskanina maymun ayarliyor
biz de merak ediyorduk bu herif niye issiz kalmiyor diye.
bu utanmaz yussuz adam kodesteyken de " sularimiz akmiyor abdest alamiyoruz " diye isyan ediyordu...
maymun menajeri tűrbűlo...
Yorum
-
İlk olarak Eser Karaca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleoyle boyle degil abi herif kulubun baskanina maymun ayarliyor
biz de merak ediyorduk bu herif niye issiz kalmiyor diye.
bu utanmaz yussuz adam kodesteyken de " sularimiz akmiyor abdest alamiyoruz " diye isyan ediyordu...
maymun menajeri tűrbűlo...
İşte bu sahtelikleri yokmu,
benim gibi çoğu kişi bu yüzden çok ama çok nefret ediyor manukyanın meslektaşı büloş tan.
Yargıtay onaylar da yeniden girersen mapushaneye ve su bulamazsan Teyemmüm et
En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 03.12.2012, 13:30.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum