Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
-
kafamı bozmayın tokatlarım he
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.Yorum
-
Yine coştu şikenin kurma kolu.''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİLYorum
-
üç hormonluların böyle kalemşörlerini görünce;aklıma İskender Günen'in Lig TV'nin ilk başlardaki yorumculuğu geliyor: Masumane içten bir şekilde sadece ve sadece ''bizim takım'' şöyle oynadı,böyle oynadı diye yorum yaptığı için görevinden olmuştu.Hiçte savunmaz takımını,yararı dokunsun diye gördüğünü yazan,konuşan bir yorumcudur oysa.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.Yorum
-
"bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk"
#Yorum
-
Aziz hakem hata yapmaktan korkmamali diyor sonrasinda Sekip, Halis Ozkahya hakemliği birakmali diyor..Hakemler bu serefsizlerin korkusundan nasıl yonetecekler maclari....Bunlar katıksız o.çocuğu. .Yorum
-
-
-
bu tarla bir şeydir, nasıl söyleyim, yani maçla ilgili bir şey değil yani, 3 tane tarla var işte, ekinler diyor suya çıktı, ya kurban kesiyor gidiyor. her hafta da eyüp sultan' a gidiyordu. her hafta gidiyor, bizim burada konuşmalar da var. hocaya gittik mi, camiye gittik mi, ne yaptın, tamer beye söylüyorum; " ne yaptın, gittin mi, hallettin mi?" diyorum. camiye gidiyor, eyüp sultan’a kurban kesmeye. biz deplasmana gittiğimizde tamer bey gidiyor, eğer deplasmanda değil içeride ise beraber gidiyoruz, kurban kesiyoruz. şimdi buradaki konuşmada da yani bu şeyi, tarla işini; maçları, tarla maçları sürmek de dilek anlamında kullanıyorduk. A.Y.
Yorum
-
Bu başlığın ne zaman kapanacağı sorunsal renktaşlar. Ramazan'da oruç ağızla kendisine beddua etmenin bir manası yoktur da.
Yar o gözlerin kanlı yaş döksün
Bu dünyada ben yandım sende yanasın.
Yorum
-
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum