/
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Allah belanı versin, Aziz!Zaman bize her şeyi söyler!
2010-2011 Şampiyon'u TRABZONSPOR!!:atki:Yorum
-
Bazen aziz için aklıma bir hakaret geliyor. Yazmak istiyorum. Ama sonra o kansız için hafif kaldığını düşünüp vazgeçiyorum.
İçimdekileri anlatacak hakaret henüz icat edilmedi...Adalet Yoksa, Barış da Yok...Yorum
-
fENERBAHÇE A.Ş. başkanı aZİZe yILDIRIM'ın, 13.05.2015 tarihinde oynanan fENERBAHÇE A.Ş. - SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 100 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 46.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
it rahat durmuyor hiç..
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!Yorum
-
en az bir yıl ceza vermeleri gerekiyordu , ama nerede hepsi aziz yıldırım'ın kurumları.fENERBAHÇE A.Ş. başkanı aZİZe yILDIRIM'ın, 13.05.2015 tarihinde oynanan fENERBAHÇE A.Ş. - SUAT ALTIN İNŞAAT KAYSERİ ERCİYESSPOR Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında, müsabaka hakemine yönelik tehditi nedeniyle takdiren 100 GÜN HAK MAHRUMİYETİ ve 46.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
it rahat durmuyor hiç..Yorum
-
Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)Yorum
-
Bunu adını dahil forumda görmek istemiyorum ama nedense nu talihsizligi sürekli yaşıyorum. Bu başlığın adı değişsin bence ya da silinsin bu diyardan edebiyen.Bize Her Yer TRABZON!Yorum
-
almanlar öldü denilenler daha uzun yasar derler
su an bence en tehlikeli zamanlari azizenin
kayipedecek biseyi kalmadi sayilir, adim adim hapise gidiyor
sagi solu artik belli olmaz, herzamankinde daha dikkatli hareket etmeliyiz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEKYorum
-
hesap günü geldiğinde yalvaracaksın. O zaman hakkımı helal etmiyorum dediğimde gözlerini göreceğim."İstanbul takımlarını yenmek Trabzonspor'un asli görevidir"Yorum
-
full hd vardı bi ara nereye kayboldu"Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

fb sayfasina girdim biraz egleniyorum azizi en sonunda tasliyarak kovacaklar
Hayır işi olsa peşin peşin edip öyle giderdi
Yorum