Allah belani versin Aziz!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
çok güldüm ya istikrar abidesiİlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesizi tanımak isterdim üstadım. İstikrar abidesisiniz. Bu foruma hiç bir şey yazmasamda, her gün giriyor ve cümlenizi okuyorum.

günahına ortak oluyorsunuz yani 
TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
katılıyorum kapatılmasından yanayım ya da beddua edilmesin sonuçta karşıdakine değil kendine kötülük ediyor insanİlk olarak Ozan Gözaçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu konunun varlığını hala anlaya bilmiş değilim .... amacı ne olay ne çözemedim .... Trabzonspor tarftarlığı bu olmamalı diye düşünüyorum . Tamam bende sevmiyorum bu adamı ama hergün başlığa gelip bela okumanın hakaret etmenin anlamınıda çözemiyorum...
aynı stad gibi burası takım için bağırırken kimsede ses yok aziz yıldırıma küfredilirken herkes ayakta ...TRABZONSPORiyi ki varsın Eren Bülbül...İyi ki varsın Arslan Kulaksız...
Yorum
-
Evet ne yapiyoruz? Tmm hatirladim Allah belani versin Aziz!!!
Arkadaslar bende bela okumaya cok merakliyim sanki fakat bu herif hak yedi, coluk cocuk öldü onu bunu bilmem o varlik tövbe edip sucunu itiraf etmedig i müddetce Allah belasini versin.
Bakin lanet okumuyorum sadece Allah bu dünyada eger tövbe yoksa onun belasini yani basini yoracak, hayatini yedigi hakdan dolayi zora sakacak bir durum versin.Kisacasi onunda basi agirsin! Yoksa coluguna cocuguna niye laf atayim cehenneme girmesini niye istiyeyim.Öteki dünyada cekecegine burda ceksin daha iyi!!
Fakat ortada hak var ve orda hakkini isteyen alacak ben ise burda isteyip orda af edebilirim.Bilmiyorum belkide af etmem öte yandaki duruma bagli.Fakat bu dünyada mutlaka cezasini ceksin onun icin tekrar Allah belani versin diyorum.Öyle yada böyle okadar kisiden helallik almasi biraz zor.
Allah cezasini versin de yazabilirm bu bir kac kisilere icin belki daha etik olabilir ama benim icin aynisi.
SaygilarEn son Full HD tarafından düzenlendi; 28.08.2014, 14:22.
Yorum
-
Ynt: Aziz Yıldırım
14 Eylül'de gel beklerim, tribündeyim elbet görüşürüz. Yakinen tanışmak isterim.
Aslında tanışmak isteyen en az 25.000 kişi olacak ya neyse işte.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
neler olmuş haberim yok. abimizi alkışlıyorum.İlk olarak Oğuzhan Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleağzını burnunu kıraydı şu şerefsizin ! dişlerini dökmeliydi aslında tavşan gibi dolaşsın ortalıkta !

( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum