Bana bak serefsiz bugün Trabzona ucuyorum tatil yapacagim ve genelde internetim yok.Bu yüzden 08.08.14 ----> 23.08.14 (Allah belani versin) diyorum.
Allah korusun ecel gelir arkadaslar hakkinizi helal edin ve bu ayin sonuna kadar benden haber duymazsaniz bilin ki birsey oldu ve beni burda temsil edecek bir arkadas cikar Insallah.Allaha emanet olun!
Ayın 8 ile 23 ü arasını peşin ödemiş Allah razı olsun
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yöneticilere sesleniyorum. Bela okumak ne kadar doğru ?
Arkadaşlar haklılar. Hepimiz çok kızgınız. Bunu anlıyorum.AMA bela okumak son derece yanlış bir davranış. Ne Bmn'nin ne de bir müslümanın duruşuna yakışıyor.
Yorumlar sadece belaya ayrılıyor. Özetle, Bmn'ye yakışmıyor diye düşünüyorum.
Gereği, oluru neyse rica ediyorum kendi adıma.
Bir bordon var bir de mavin Sevgin ömrünü yedi senelerin...
bu konunun varlığını hala anlaya bilmiş değilim .... amacı ne olay ne çözemedim .... Trabzonspor tarftarlığı bu olmamalı diye düşünüyorum . Tamam bende sevmiyorum bu adamı ama hergün başlığa gelip bela okumanın hakaret etmenin anlamınıda çözemiyorum...
aynı stad gibi burası takım için bağırırken kimsede ses yok aziz yıldırıma küfredilirken herkes ayakta ...
Dün akşam bir maç izledik,sözde süper! kupa maçı,
yalaka-aciz-şamar oğlanı gibi bir hakem,
yüzüne tükürmeye değmeyecek çirkeflik ve ahlaksızlıktaki oyuncular,
bu tiyatroyu sahneleyen yöneticiler,
derken,
işte tüm bunlar senin eserin asker kaçağı şikeci alçak,
Allah bin türlü belanı versin senin,öleme sürün inşallah.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
samed kardesımız gıbı mılyonlarca trabzonspor lu nun sevıncını kursagında bıraktıgın ıcın allah belanı versın,allah tan tek dılegım ınsanoglunun yasadıgı en buyuk acıları yaşa aılen den en sevdıklerın ölsun,en buyuk saglık sorunlarını yaşa yataklara düş ama allah canını almasın hergun ölmek ıcın yalvar allah a
Yorum