Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Full HD nerede?
    İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Allah belani versin Aziz!!!

Bana bak serefsiz bugün Trabzona ucuyorum tatil yapacagim ve genelde internetim yok.Bu yüzden 08.08.14 ----> 23.08.14 (Allah belani versin) diyorum.

Allah korusun ecel gelir arkadaslar hakkinizi helal edin ve bu ayin sonuna kadar benden haber duymazsaniz bilin ki birsey oldu ve beni burda temsil edecek bir arkadas cikar Insallah.Allaha emanet olun!
    Ayın 8 ile 23 ü arasını peşin ödemiş Allah razı olsun
    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ayın 8 ile 23 ü arasını peşin ödemiş Allah razı olsun
      Amin ağzı dert görmesin inşallah..

Yorum

• Yöneticilere sesleniyorum. Bela okumak ne kadar doğru ?
        Arkadaşlar haklılar. Hepimiz çok kızgınız. Bunu anlıyorum. AMA bela okumak son derece yanlış bir davranış. Ne Bmn'nin ne de bir müslümanın duruşuna yakışıyor.
        Yorumlar sadece belaya ayrılıyor. Özetle, Bmn'ye yakışmıyor diye düşünüyorum.

Gereği, oluru neyse rica ediyorum kendi adıma.
        Bir bordon var bir de mavin
        Sevgin ömrünü yedi senelerin...

Yorum

• Beni burda temsil eden arkadaslarimdan Allah razi olsun!

Evet gelelim su serefsiz varliga! Senin yüzünden az aglamadim.....Allah belani versin Aziz!!!

Suclu oldugun halde seni kodese atmayan,arkanda duran ve destekleyen serefsizlerin de Allah belasini versin!!!

Ben onu bunu anlamam hak yiyen cezasini ceksin öyle cifte standard uygulayan kisilerin Allah cezasini versin bu sistemin ......... cok sinirliyim!!!
          En son Full HD tarafından düzenlendi; 23.08.2014, 17:00.

Yorum

• Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

Yorum

• Konu içi küfür serbest mi?

Yorum

• bu konunun varlığını hala anlaya bilmiş değilim .... amacı ne olay ne çözemedim .... Trabzonspor tarftarlığı bu olmamalı diye düşünüyorum . Tamam bende sevmiyorum bu adamı ama hergün başlığa gelip bela okumanın hakaret etmenin anlamınıda çözemiyorum...

aynı stad gibi burası takım için bağırırken kimsede ses yok aziz yıldırıma küfredilirken herkes ayakta ...
                  Biz Trabzonsporluluğu Sizden Öğrenecek Değiliz...

Yorum

• Dün akşam bir maç izledik,sözde süper! kupa maçı,
                    yalaka-aciz-şamar oğlanı gibi bir hakem,
                    yüzüne tükürmeye değmeyecek çirkeflik ve ahlaksızlıktaki oyuncular,
                    bu tiyatroyu sahneleyen yöneticiler,
                    derken,
                    işte tüm bunlar senin eserin asker kaçağı şikeci alçak,
                    Allah bin türlü belanı versin senin,öleme sürün inşallah.
                    Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yorum

• İlk olarak Full HD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Allah belani versin Aziz!!!
                        sizi tanımak isterdim üstadım. İstikrar abidesisiniz. Bu foruma hiç bir şey yazmasamda, her gün giriyor ve cümlenizi okuyorum.

Yorum

• Ynt: Aziz Yıldırım

Arkadaslar kufur, hakaret edip adamin ahiretine calisiyosunuz.

Bende etmistim ama pisman oldum. Allaha havale ediyorum diyin daha guzel sanki
                          En son B.Yiğit tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 18:57.

Yorum

• samed kardesımız gıbı mılyonlarca trabzonspor lu nun sevıncını kursagında bıraktıgın ıcın allah belanı versın,allah tan tek dılegım ınsanoglunun yasadıgı en buyuk acıları yaşa aılen den en sevdıklerın ölsun,en buyuk saglık sorunlarını yaşa yataklara düş ama allah canını almasın hergun ölmek ıcın yalvar allah a

Yorum

• Bugün daha bir içten beddua ettim. Allah bildiği gibi yapsın. Sevinçlerimizi çaldın.
                              En son Berkan tarafından düzenlendi; 26.08.2014, 20:37.
                              Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• bu azizeyi aslında ışid'in eline vereceksin en güzel ölüm şekli budur *****
                                https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X