İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Aziz Yıldırım
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Buldun davar gibi taraftarı,satılmış basını,bi şov daha yaptın bakalım,
28 Ağustosa kadar daha ülkem alçaklarını avutacaksın ama ondan sonra deniz bitiyor biliyorsun değil mi.Gerçi çok acı çektiğini,hayatının zından olduğunu tahmin edebiliyorum ama en son Cas davasından sonra tam hak ettiğin yere foseptiğe gideceksin Allahın izni ile.
Bence bu dünyada yeterince çektin,belli etmemeye çalışsan da biliyorum çok sıkıntılı hayat sürüyorsun,aldığın firiğin gününü bile göremiyorsun değil mi,stres sıkıntı geberip gideceğim benim firik ellere kalacak diye için içini yiyor değil mi,o mala mülke paraya rağmen kendini rezil kepaze ettin,savunma,mahkeme,eziklik,suçluluk derken bu dünyada yeterince çektin,benim kafama takılan öbür tarafta ne yapacaksın acaba,çok böğürttürecekler seni öte tarafta.Ama ben şimdilik bu dünya ile ilgileniyorum ve yetmez diyorum, kalan ömrün de daha fazla çek,başın pislikten beladan kurtulmasın inşallah.
Hadi kendine iyi bak,yediğin içtiğin zehir zıkkım olsun,28 Ağustosta görüşürüz.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 19.07.2013, 10:40.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum