Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aziz Yıldırım

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kitapsiz herif. Ahiret icinde bi erteleme basvurusu yap bi faydasi olur belki...
    En son ibrahim tarafından düzenlendi; 21.03.2013, 00:33.
    Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Allah belani versin Serefsiz!

Yorum

• Allah belani versin Aziz!!!

Yorum

• Pezevengin başına birşey de gelmiyor.Araba maraba çarpsa.
          Ne bilim balkondan kafa üstü felan düşse.Tadından yenmez
          Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Pezevengin başına birşey de gelmiyor.Araba maraba çarpsa.
            Ne bilim balkondan kafa üstü felan düşse.Tadından yenmez
            Öyle bi durumda hükümet düser herhalde. Polis arabasi cevirip yakanlar suikast diye ortaligi ayaga kaldirirlar...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Allah tekrar belani versin Serefsiz!

Yorum

• Ülkemizde (hemde şikecileri koruyan şike yasası çıkmadan önce) buna benzer bi şike olayında Ceyhanspor 3.Ligden Adana amatör ligine düşürülmüştü kaldı ki söz konusu maçta Ceyhanspor küme düşmesi kesinleşen rakibi Mezitlispor'a yenilse dahi ligde kalıyordu.

Haber 7 - Adana'da bir astsubay, bir polis ve Ülkü Ocakları eski Başkanı'nın da aralarında bulunduğu davada mahkeme şikenin nasıl yapıldığını ayrıntıları ile dinledi.

'YEN DERSEN YENERİZ'

Adana'da bir astsubay, bir polis ve Ülkü Ocakları eski Başkanı'nın da aralarında bulunduğu davada mahkeme şikenin nasıl yapıldığını ayrıntıları ile dinledi

Mersin'de öldürme, yaralama, gasp, tehdit ve üçüncü lig takımlarından Mezitlispor-Ceyhanspor maçına tehdit karıştırdıkları iddia edilen 33'ü tutuklu 82 kişi hakkında Adana 7. Ağır Ceza Mahmesi'nde dava açıldı.

Bir astsubay ve 1 polisin yanı sıra Tarsus Ülkü Ocakları eski Başkanı S.Y.'nin de aralarında bulunduğu zanlılar, "Örgüt kurmak, örgüt üyeliği, örgüte yardım etmek, nitelikli yağma, kasten adam öldürmek, adam yaralama, suçluyu kayırma, suç delillerini gizleme ve saklamak, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmak, ateş etmek, şantaj" suçlarından hakim karşısına çıkacak.

Küme düşme sınırında olan Ceyhanspor'un 50 bin lira ödeyerek Mersin Mezitlispor'u 2-1 yenip, ligde kaldığı ileri sürülen iddianamede, kulüp yetkilileri ile örgüt lideri S.Y.arasındaki telefon görüşmelerine yer veriliyor. 23 Temmuz 2007'de Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında düzenlenen 'Çatalburun 33' adlı operasyonda göz altına alınan şüphelilerden S.Y.'nin suç örgütünde kendileri ve çevresindeki şahısları 'ocak grubu' ya da 'ocak tayfası' olarak adlandırdığı belirtiliyor. Tarsus'ta 2007-2008 yılları arasında Savaş Verdi, Serdar Altun ve Mustafa Atik'in öldürülmesi olayına karıştıkları öne sürülen iddianamede, çete elebaşı S.Y. hakkında 16 ayrı suçtan 2 kez ömür boyu hapis cezası isteniyor. Mezitlispor-Ceyhanspor futbol maçına şike karıştırdıkları iddia edilen yöneticiler hakkında ise 3 yıl hapis cezası talep edildi. Dava önümüzdeki günlerde Adana Adliyesi'nde görülecek.
                İddianamede, şüpheliler S.Y., A.C.Ö. ve S.Ö. arasındaki Mezitlispor-Ceyhanspor arasındaki 'şike' görüşmeleri şu şekilde:

S.Y. : Şey ya bizim Ceyhan sizin şeyiniz varmış, iki hafta sonra Mezitli.

A.C.Ö.: Maçımız var he ya...
                S.Y. : Ne yapacan?
                A.C.Ö.: Ya ne yapacağız, sen ne dersen onu yapacağız.
                S.Y. : Tamam tamam başkanım.
                A.C.Ö.: Tamam işi sana verdim hadi bakalım gardaş, yen dersen yeneriz yenil dersen yeniliriz.
                S.Y. : Tamam o ikinci dediğin olsun.
                A.C.Ö.: Tamam gardaşım.
                S.Y. : Ya şimdi o şeyi Ceyhan'ın teknik direktörünü M. aramış, sizin o menejer yok mu, demiş ki Kilis bize 150 milyar şey veriyor demiş.
                A.C.Ö.: M. hoca aradı. Ceyhan'ın hocası, yani niye karıştırıyorlar artırmasınlar, karışmasınlar karıştırmasınlar.
                S.Y. : Nası edeceğik o işi.
                A.C.Ö.: Yav halledeceğiz onu halledeceğiz, bunlar telefonda konuşulmaz da tamam mı, bazı şeyler var anlamadın mı yani Ceyhan kalacak anladın mı?
                S.Y. : Abi sen de iyi oyuncularını kadroya yazdırmayacan.
                A.C.Ö.: Ya zaten yazmadık.
                S.Y.: Önce onlar hocamı aramış.
                A.C.Ö.: Tabi Ceyhan'ın hocası aradı. Bana M. kendi söyledi o da böyle böyle başkaları şu kadar teklif etti falan filan, ben bir şey demedim seslenmedim. Desin bir şey olmaz ama, aramasın. Karşı taraf aradı mı iş karışıyor.
                S.Y. : Nasıl ettiniz mutabakata varabildiniz mi?
                A.C.Ö.: Yav arkadaş bu adamlar cebinden bir trilyon para harcadılar anladın mı bu şey değil hikaye değil.
                S.Y. : Abi galip gelsin ki, seninle bizim de yüzümüz tutsun yarın bir şeyler isteyelim.
                A.C.Ö.: Ya galip gelsin de şu şartlarda galip gelecek ama, yani dün biz baktık o Cizre maçı. Cizre sahaya çıkmadı ya, oradan puanlar aşağıdaydı, biz orda yanıldık. Biz zannediyorduk ki beraberlik kurtarıyor. Zannediyorduk şu anda Kilis Antakya'yı yenerse tamam mı, biz berabere kalırsak kurtarıyor veya Şırnak Nusaybin'i yenerse biz berabere kalırsak kurtarıyor. Yani şimdi bazı formüller var, şimdi niye almayalım S.Y. başkan 300- 400 milyar parayı ya mantıklı değil mi, ama biz Ceyhan'ın başına bir iş getirmeyiz şüphen olmasın.
                S.Y. : Ben de diyorum ki 100- 200 milyar için Ceyhan düşerse bunun bedelini çok zor ödersin
                ha...
                A.C.Ö.: Kim istemez ya 300- 400 milyar para gelsin girsin.
                S.Y. : Kim verir 400 milyar başkanım. M. ne ayak, ona beni anlataydın başkanım.
                A.C.Ö.: Yav reis rahat ol tamam mı.
                DİNLEMEYE TAKILAN BİR BAŞKA KONUŞMA
                S.S.: Nasıl çocuklara yani, parayı veriş şeklimiz nasıl olacak nasıl ulaştıracağız?
                S.Y.: Tamam gelince biraz sonra görüşürüz abi.
                S.S.: İyi hadi o zaman, çıkacak ha takım ikide çıkıyor.
                S.S.: Gardaş kusura bakma ben bu parayı futbolculara dağıtacağım. Sen de yanımızda ol.
                S.Y.: Ya bunlar beni arıyor gene.
                S.S.: Hala arıyorlar mı?
                S.Y.: Yarın Ceyhan'a gidek diyorlar bizi görüştür diyorlar.
                S.S.: He, yok ya aman aman getirip te başımıza bela etme onları. Bilseydim bunlarla hiç
                muhatap olmazdım biliyon mu, hiç muhatap olmazdık biz işi içeriden bağlardık alo...
                S.Y.: Ya sus telefonla konuşmayak sus.
                Ve karar: http://ceyhanmavihaber.net/tr/s_detay.asp?id=530

Ceyhanspor Şike yaptığı gerekçesiyle küme düşürüldü hemde mahkeme süreci beklenmeden.!! üstelik birlerce sayfadan oluşan deliller yoktu sadece tek bi sayfa A4 kağıdında yazılanlara göre Ceyhanspor küme düşürüldü.

Trabzon yönetimi emsal teşkil edecek bu olayı kullanmadı ve hala kullanmıyor o dava FB'nin şike davasıyla birebir örtüşüyor orda küme düşürülme kararı çıkmasına rağmen FB için ''sahaya yansımamıştır kararı'' verildi.

Bence TS yönetimi TFF'nin
                emsal olacak Ceyhanspor kararını başta Fifa ve CAS olmak üzere ilgili kurumlara taşımalıdır.
                Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Şike içtihatı

İçinde büyük takımların da bulunduğu çok sayıda kulübü ilgilendirdiği için şike soruşturmasında karar alma süreci uzuyor, sulandırılıyor.

İçinde büyük takımların da bulunduğu çok sayıda kulübü ilgilendirdiği için şike soruşturmasında karar alma süreci uzuyor, sulandırılıyor. Medyada boğazına kadar pisliğe batan, aslında adı arapçada “temiz” kelimesinden gelenler, başkanların manevi kızları, telefonla yalan haber yazma talimatına “başüstüne, emredersiniz” diyenlerin sesleri giderek gürleşiyor. Utanıp yüzleri kızaracağına, köşelerine çekilip nedamet getireceklerine her gece ekranları teşrif ediyorlar. Hukuk ve vicdana sığmayan biçimde kamuoyu yaratılıyor. Savcı ile görüşüp, gördüklerinden ürken federasyon başkanı, söz konusu formasını giydiği takım olunca susuyor. Varlığı, muhatabına ulaştığı tartışmalı bir mektup fotokopisi nedeniyle “kupasını geri alırız” diye rakibinin üzerine çullanıyor. Gerçek olsa dahi teşvik iması çok zorlama ifade nedeniyle, pisliğe bulaşmamış kulüp bir hafta boyunca hırpalanıyor. “Ben battım, o da batsın” stratejisine kuvvet veriliyor.

Oysa çok değil üç sezon önce, bırakın 26 klasör ön belgeyi, tek bir A4 kağıdına sığacak iki telefon konuşmasıyla Mezitlispor ile Ceyhanspor, adli süreç beklenmeden, mahkeme kararı kesinleşmeden, şike tahkik kurulunun kanaati ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu kararı ile küme düşürüldü. Yeni yapılanmada şike tahkik kurulu yok, onun yerine etik kurul var. Eğer devlette devamlılık ilkesi geçerli ise tartışmalı durumlarda içtihat de yasa kadar bağlayıcı ve geçerlidir. Daha önceki federasyonlar tarafından verilen Mezitlispor-Ceyhanspor maçı bir içtihattir. Federasyon için yol göstericidir. İki takımın 3. Lig’den düşürülmüş olması bugün verilecek kararı etkilememelidir. Palavra bir kavram olan “marka değeri”, futbolun ekonomisi öne sürülerek geçmişte alınan kararlar sündürülmemelidir. Etik kurulu’nun kanaati ve hukukçu üyelerin belgeleri değerlendirdikten sonra varacağı karar nihai niteliktedir. “Şike olduğu kanaatine vardık” derlerse atılacak adım nettir. Tersi durumda 9 Eylül 2011’de Lig’imiz kaldığı yerden devam eder.

Kaynak: http://www.fanatik.com.tr/Galatasara...233936_111.htm
                  Temiz Futbol için kirli düzenin havuzunda yüzmemeliyiz Havuz Sisteminden çekilmeliyiz.

Yorum

• Yeni Ceyhan Gazetesi; siyaset, güncel gelişmeler, ekonomi, spor, sağlık, kültür-sanat, teknoloji, asayiş, magazin ve eğitim alanlarında doğru, tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla hizmet verir. Erkek, kadın, genç ve yaşlı tüm kesimlere hitap eden içerikleriyle; Çukurova, Akdeniz Bölgesi, Adana, Ceyhan ve tüm Adana ilçelerindeki gelişmeleri yakından takip eder.

Tahkimin Ceyhanspor kararı okunuyor.. (Engin Tuzcuoğlu'nun sürekli emsal gösterdiği sonra unutulan!? karar)

http://www.haber61.net/sike-davasinda-21.-durusma-117054h.htm

Yorum

Yorum

• Şerefsiz emek hırsızı.
                        Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• şu başlığın ismini değiştirin lütfen, forumun ortasında bu adam artığının ismi yazıyor, olmaz böyle, lütfen değiştirin!
                          Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
                          my name is onur....
                          Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• Kurulduğu günden beri AK Parti yi destekleyen bir kişiyim. Daima oyumu ona verdim ve savundum yine savunuyorum ülkeye hizmetleri konusunda fikrim değişmedi. Yine iktidar olmasını isterim fakat ben bir Trabzonsporlu olarak bu dönem seçimlerde o partiye oy vermeyeceğim. Çünkü bizim kupamızı gasp etmeye bu başlıkta adı gecen gereksiz adamın gücü yetmezdi. Bizim kupamızı çalan kişi kesinlikle ve kesinlikle Tayyip dir. Feneri küme düşürmek demek ülke futbol ekonomisinin yarısını gözden çıkarmak demektir. işte bu yüzden tayyip adalet yerine kalkınmaya seçmiş Trabzon spor taraftarını hiçe saymıştır. Ne fenere o ismi lazım olmayan gereksiz başkan kisvesine bürünmüş gereksize suç bulmayın bizim kupamızı alan kişi tayyipdir. ki zaten o gereksiz adam içerden çıktığı gün ona ve diğer meclisdeki partilerin liderlerine teşekkür etmiştir.

Şike mağduru olan Takımımızın başkanı ile 1 kere bile görüşmeyen adam kalkıp rıdvan aykut gibi gevşek adamlarla ne görüşmüştür ? bir başbakanın alexle, rıdvanla, aykutla ne işi olabilir.

Bir başbakan neden platini ile görüşür ?
                            Haksızlık yapan ceza alsın demek yerine kişileri ve kurumları ayırın neden der ?
                            Kişileri ve kurumları ayırdık diyelim şikeyi yapan o ismi gereksiz adamsa puanı neden fener alıyor ? kupayı neden fener alıyor ? ceza verilirken şahıslara ama ödüller kurumlara gidiyor bu nasıl olacak peki ?

Bir başbakan neden 5 yıl avrupaya gitmeyelim der ? ( bu demektir ki fener ceza almasında biz 5 yıl gitmeyiz avrupaya ne olacak) sen nasıl bunu dersin tayyip ? fener yüzünden nasıl diğer takımlarıda yakarsın ? senin ne hakkın var bunu söylemeye.

EY TRABZONSPOR LU BU MESAJI OKUDU İSEN ANLATABİLDİĞİN KADAR ANLAT Kİ ŞU TRABZONDAN ŞU FENERLİ BAŞBAKANA OY ÇIKMASIN. HİÇ ŞÜPHE YOKTUR Kİ O KUPAYI ÇALAN KİŞİ TAYYİPDİR..

Yorum

• onun bunun çocuğu !

Yorum

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X