Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih Tekke avatarları gittikçe daha erotik haller almaya başladı

Hayra alamet değil .
    Çok güldüm buna ya
    Hamiş

Yorum

• Artık bu konuyu konuşmanın bi anlamı yok bence .

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih tekke avatarları gittikçe daha erotik haller almaya başladı

hayra alamet değil .
        Süpersin ya
        En son Ercan DEMİRCİ tarafından düzenlendi; 25.01.2010, 02:45. Sebep: ..

Yorum

• Sen gelmez oldun.. Sen gelmez oldun..

Yorum

• Bakın demedi demeyin kaptan yarın bonservisini alsın ben geldim desin bunlar yine almamak için bir bahane bulur...
            bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun

Yorum

• yönetim istifa yönetim istifa yönetim istifa istifa yönetim
              şampiyonluk gerçekti hayal oldu...

Yorum

• 1.Murat Tosun hangi mevkiye alındı bunu alanlara sormak lazım.Türkiye kupası,hazırlık maçı ve lig maçıyla birlikte oynadığımız maç sayısı sanırım 4 bu maçlarda siz Murat Tosunu sahada bir dakika olsun gördünüzmü?

2.Burak Yılmaz diyorsunuz iyi diyorsunuzda Burak Trabzona gelip takıma katıldıda bizim haberimizmi olmadı?Hem gelse dahi Şenol hocanın Burak Yılmazı forvette görevlendiriceğini umut edenler hayal kırıklığına uğrayacaklar demedi demeyin.Zira Burak Yılmazın mevkisi sağaçık olacaktır forvet değil...

3.Bu konunun konuşulup konuşulmaması neden birilerini rahatsız ediyor?Gidip başkanın başlığında Fatih Tekkeyi konuşacağıma burda konuşmayı tercih ederim.Ama açıkça çıkıp artık Fatih Tekke konuşulmasın diyecek biri olursa onada HADİ ORDAN derim.Adını bu kulübün tarihine başarılarla yazdırmış bir insanın konusu kapansın demek herşeyden önce ayıptır.Statda bağırılmasın futbolcu etkileniyor buna ayvallah burda yazınca kim etkileniyor peki????

4.Herkes sıksın dişini tam tamına bugünle birlikte 8 gün sonra transfer sezonu bitecek ve Yöneticiler gerek duyarsa konu kilitlenecektir.Ancak unutulmamalıki konunun buralara gelip hem Kaptanın hemde taraftarın bu denli yıpranmasının en önemli sebebi kulübü Ali Baba çiftliği yönetir gibi yönetenlerdir...

5.Fatih Tekkeyi sevmekten herzaman şeref duydum.En azından ben öyle bir adam seviyorumki hergittiği takımda ben doğuştan kaypağım demiyor nerde olursa olsun sırtında hangi forma olursa olsun ben Trabzonsporluyum diyor.Buda birilerinin dediği Tekkespor muhabbetine kapak kıvamında cevap oluyor...

Saygılar...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Yasanan olaylardan sonra Fatih ' ın Trabzon ' a gelmesinin yarardan çok zarar getireceğine inanıyorum ...
                  @Napy61

Yorum

• En basitinden dünkü maçta F.Tekke olsaydı skor tahminizi sorabilirmiyim. Size diyorum Trabzonspor'lular.
                    Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
                    Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
                    WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• 6-1 olur en az
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Artık bu başlığın kapatılması lazım.Alınmayacağı garanti.Dünya futbolundaki başlık yeterli.
                        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Fatih neden gelsin ki,
                          Takımıyla kampta ve havuz sefasında...

Официальный сайт футбольного клуба «Зенит». Календарь игр. Новости. Матчи. Фото. Видео. Билеты. Трансляция. Вся информация

Официальный сайт футбольного клуба «Зенит». Календарь игр. Новости. Матчи. Фото. Видео. Билеты. Трансляция. Вся информация

Yorum

• Maşallah adama vurmak için herfırsatı değerlendiriyorsunuz...

Sizin o havuz sefası dediğiniz olayı adamlar idman olarak yapıyor olmasınlar...

Helal olsun hem yakışır Kaptana baksın keyfine...
                            RUHUNUZ YETER

Yorum

• Uğur inadınamı yazıyosunuz???
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Kaptan, seni unutmayacağız. Bir Sivas maçıyla Fatih'e ihtiyacımız yok diyenler oldu. Geçen dönem de böyle omuştu, Sivas maçı sonrası her şey güllük gülistanlıktı. Yanlış anlaşılmasın Umut'a veya bir başka oyuncuya karşı değilim sadece Tekke'nin yeri bu takımda dolmadı ve kolayına dolmaz diyorum, bunu da zaman gösterecektir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X