İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlıştık zaten tepki vermemeye mi diyorsun
Bence tepki koymalıyız iyice eziyorlar bizi ben olaya taraftar yönünden bakıyorum taraftar bölünmez sadece bastırılanlar ve bastırılamayanlar olur burda herkes trabzonspor içn saatlerce yazışıyor.Almadık susun oturun aşağı yok ya susmayacağım arkadaşım koyun gibi güdemezler beni
yanlışmıyım ??
Yorum
-
Görüntüleri izledim de........
Son bir yıl içinde gelişenler öyle bir noktaya getirmiş ki kendisini içinde bulunanları dışarı atamamanın sıkıntısı basın açıklaması yapmaya zorlamış. İsteksiz bir ruh hali, açıklama yapma zorunda kalan, kişiliğini, gururunu kurtarmak adına kameraların karşısına çıkan biri.... Görüntüler, duruş, el -kol hareketleri, ileriye-geriye kaykılma/yaslanmalar sıkıntılı bir ruh halini ortaya yansıtıyor........
..........-Geldi, -Geliyor, -Gelecek, -İsteyenler , -İstemeyenler, -Alındı, -Alınacak, -Takımın ruhunu bozar, -Şöyle şöyle huyları vardı, -Bizden biri, -İstediği zaman gelebilir........
İsmi bu dönemde çok kullanıldı. Özellikle 09' da kaçan asıl hedeften sonra ayyuka çıktı.Çoğu bu isme sarıldı ( doğruydu veya yanlıştı zamanlama olarak).Bazı bünyeler ilk önceleri istekli değildi.Sonraki gelişmeler, hedeften sapmalar işi “Acaba” ya götürdü...........Ve gelişen son haftanın olaylarına bakılırsa bu iş bitmişti.Herkesde hayırlı olsun sesleri yükseldi; ancak GPRS bağlantılarının latin amerikaya kadar ulaştığı çağda bir adama ulaşılamadı (!) ve iş yattı.......
Yine Görüntülere gelirsek .......
....... Bir tarafta ağzına kadar dolmuş ve içinde dolaşan Miki-Maus'u
“Nasıl fazla büyük laflar etmeden, 'Taraf'a manşet olmayacak kelimeler kullansam da kişiliğimi de kurtarmak/ ortaya koymak adına ( adı “Paracıya” çıkan bir adamın ruh hali)
dışarıya atmanın derdinde olan bir adam.....
.......Diğer taraftar son derece rahat, lafı
“Şunları şunları yapsam/bedavaya gelsem/üstüne para versem beni alcanız mı ? ...... Çifte parende atsam....., Peki takla........”
ya getiren birine ;
- “Alcaz !” ( He alcaz, hiç almaz olurmuyuz, alla alla.....)
........Belki de bazı laflar kaldırılcak cinsden değildi. “Benden büyük var mı diye ortaya çıkan bir meczup (!)” a verilecek bazı sözler olmalıydı.....
- “Gençlik işte.....”denilerek laf
- “ Seni gençliğine bağışlıyorum” a getirilip affetme büyüklüğü (!) gösterildi.
........ Aslında bu görüntülerden önce ( 1-2 gün) bazı medyatik zatların olduğu bir ortamda ( yeşil çimlerin arka plan oluşturduğu bir manzara) , şuna benzer olarak
-“ .....Biz taaa yad ellere gidip adam getiriyoruz, hala takkem, takkem , takkem düştü diye bağırıyorlar” denmesinden bu işin olmayacağının sinyalleri de vardı........
..........Ve yardımcı karakterin günübirlik Baltıklara kadar seyahati ile başlayan hikayemiz, latin amerika sahillerinden dönen asıl kahramanın final sahnesi ile son buluyordu..........''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Ünal KARAMAN
"futbol a siyaseti sokan adam. milli maclarda daha iyi oynuyordu (iman gucu) "ünal karaman yesil sahalarımızın milliyetçi futbolcusu yıllarca trabzonspor'un orta sahasını derleyip toplamış, yine aynı şekilde milli takımda da görev yapmış, bi ara, "tek başına takım" denirdi onun için. Yeşil sahaların en efendi futbolcularındandır aynı zamanda. Yıldızı aslında gaziantepspor'da parladı, 80'lerin ortasında. hatta gaziantepspor ikinci ligde mucadele ederken, Ünal milli takima secilmisti. 1985'deki ingiltere milli macinda.. [ maci wembley'de 5-0 kaybetmisti milliler] 17 yasındaydi o zaman ve milli takıma seçilen en genç futbolcu olmuştu. Çoşkun Özarı'nın gozdesiydi o donem.. bir macta aut çizgisine kadar inip top cizgiye 10 cm. civarı mesafedeyken, toptan uzak olan ayağını diğer ayağının arkasından geçirip yaptığı bir orta vardır ki, maçı anlatan spiker, avrupa birliğine bu hareketle bile girebileceğimizi iddia etmiştir
KENDİ AĞZINDAN KISA ÖZ GEÇMİŞİ
1966 yılında Konya’da doğdum. 1979 yılında konya etbalıkspor’da futbol hayatıma başladım. konyaspor’da amatör olarak devam ettirdim. burada oynarken genç milli takıma gittim. Profesyonel olarak 1984 senesinde gaziantepspor’a transfer oldum. bu forma altında ümit ve a milli takım formalarını giydim. 3 yıl gaziantepspor, 3 yıl malatyaspor, 9 yıl trabzonspor , 1 yılda ankaragücü olmak üzere 16 yıl profesyonel olarak futbol oynadım. evliyim ve 3 oğlum var. K.T.Ü beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunuyum. antrenörlük kariyerime Erzurum da antrenorlük kursunu bitirdikten sonra basladım. Daha sonra da istanbul riva teknik direktör kursunu tamamladım.
Öte yandan Ünal;
bıyıklı futbolcular ekolünün 80'lerde en büyük ikonlarından biri idi. pos bıyıkları ve kalın kaşlarına eklenen İzzet Altınmeşe beniyle bir bütün oluşturmuş ve akıllarda yer etmiştir
(Bu sadece birazı) tartışılacak adam değil derim saygısızlık yapmayalım derim ve hayırlı akşamlar dilerim..
Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.
Yorum
-
İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke'yi almıosalar bunda Hacıosmanoğlu'nun payı var diye düşünüyorum.
Yorum
-
İlk olarak kalearkasi1980 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal KARAMAN
"futbol a siyaseti sokan adam. milli maclarda daha iyi oynuyordu (iman gucu) "ünal karaman yesil sahalarımızın milliyetçi futbolcusu yıllarca trabzonspor'un orta sahasını derleyip toplamış, yine aynı şekilde milli takımda da görev yapmış, bi ara, "tek başına takım" denirdi onun için. Yeşil sahaların en efendi futbolcularındandır aynı zamanda. Yıldızı aslında gaziantepspor'da parladı, 80'lerin ortasında. hatta gaziantepspor ikinci ligde mucadele ederken, Ünal milli takima secilmisti. 1985'deki ingiltere milli macinda.. [ maci wembley'de 5-0 kaybetmisti milliler] 17 yasındaydi o zaman ve milli takıma seçilen en genç futbolcu olmuştu. Çoşkun Özarı'nın gozdesiydi o donem.. bir macta aut çizgisine kadar inip top cizgiye 10 cm. civarı mesafedeyken, toptan uzak olan ayağını diğer ayağının arkasından geçirip yaptığı bir orta vardır ki, maçı anlatan spiker, avrupa birliğine bu hareketle bile girebileceğimizi iddia etmiştir
KENDİ AĞZINDAN KISA ÖZ GEÇMİŞİ
1966 yılında Konya’da doğdum. 1979 yılında konya etbalıkspor’da futbol hayatıma başladım. konyaspor’da amatör olarak devam ettirdim. burada oynarken genç milli takıma gittim. Profesyonel olarak 1984 senesinde gaziantepspor’a transfer oldum. bu forma altında ümit ve a milli takım formalarını giydim. 3 yıl gaziantepspor, 3 yıl malatyaspor, 9 yıl trabzonspor , 1 yılda ankaragücü olmak üzere 16 yıl profesyonel olarak futbol oynadım. evliyim ve 3 oğlum var. K.T.Ü beden eğitimi ve spor yüksekokulu mezunuyum. antrenörlük kariyerime Erzurum da antrenorlük kursunu bitirdikten sonra basladım. Daha sonra da istanbul riva teknik direktör kursunu tamamladım.
Öte yandan Ünal;
bıyıklı futbolcular ekolünün 80'lerde en büyük ikonlarından biri idi. pos bıyıkları ve kalın kaşlarına eklenen İzzet Altınmeşe beniyle bir bütün oluşturmuş ve akıllarda yer etmiştir
(Bu sadece birazı) tartışılacak adam değil derim saygısızlık yapmayalım derim ve hayırlı akşamlar dilerim..
'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
-
fatih az ve öz konuşmalıydı.
gereğindn fazla konuştu.sadece ben 6 ay önceki şartları kabul ettim ve hala daha kabul ediyorum.
sadece zenitle anlaşsınlar demiş olsaydı zaten mesaj gerekli yerlere giderdi.
ama fatihin konuşmaları yönetimin suçunu eksiltmez.bir kulüp yönetimi taraftarın bu denli isteğine bu kadar sırt dönemez.Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
İlk olarak tahsinaqaoqlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülene gbi bi payi var
Yorum
-
İlk olarak Hasan YAYLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebir sorun var artada bulana kadar herkesi istifa ettireceğiz bu gidişle......ünal hocanın geçmişi bile tartışılır oldu..... o bizim kaptanımızdı tıpki fatih,hami,ali kemal ve de şenol güneş gibi.....
Bir bilsen.
Bel altından vurmak istemem.
Bursa maçında Beyaz paltosuyla şov yaparken,sakat bacağıyla 35 metreden gol atıyordu Hami.
Ama o Hami hiç sevilmedi bu şehirde.
Ünal mı Hami mi sorusunun cevabı hep Ünal oldu çoğunluğa göre.
Ünal neden sevildi derseniz;İstanbul takımları gibi bir transfer yapmıştık o dönem.6 şampiyonluğu unutup,büyüklerle aynı masaya oturmuştuk.Herkese Merhaba
Yorum
-
fatih iyiki alınmadı
Şükürler olsun ki Fatih alınmadı.Fatih bu takıma ne verdi ki? ilk çıktığı yıllarda problemliydi, tamam yetenekli ama hep promlem adamdı,o nedenle Antep, altay dolaşmak zorunda kaldı.Şu an gene promlem oldu, çok ses çıkarıyor ama şimmdiye kadar takımı bölmekten başka iş yapmadı.Eğer gelseydi gene aynısı olacaktı. Biz Fatih Tekkesporu deil Trabzonsporun Taraftarıyız. Ne olursa olsun bu takıma ihanet etmemeliyiz, bilinçli taraftar olamlıyız. Allah aşkına şöyle bir bakım bizden başka bir taraftar varmı Bi futbolcu için Takımını protesto eden. Ki bu futbolcu nun trabzonspora hiçbir faydası olmamıştır. Ama Trabzonspor onu zengin etmiştir. hER NE OLURSA OLSUN ÖLÜMÜNE TRABZONSPORU DESTEKLEMELİYİZ. SONUNA KADAR. KİŞİLER GEÇİCİ TRABZONSPOR KALICIDIR.
Yorum
-
Ve son olarakda şunu söylerim değerli taraftarımız sinirden veya medya veya yönetimin gazı veya yanlış işleriyle..
Unutulmaz efsane olmuş kişilere mal etmiyelim onlar bizim değerlerimiz ..
Ahmet Suat Özyazıcı için bile tartışanlar var hala öyleydi takım iyidi böyleydi..
Kardeşim o adamın ismi geçdiğinde veya diğerlerinin bizim heyacanlanmamız saygı duymamız gerekir yıpratmamız gerekir..
Herşeye eleştiri yaparken neden doğru bir platformda çıkarsız Trabzonspor için tartışmıyor bu Taraftar
Senelerdir Taraftar grupları bu takım üzerinden para kazanıyor yiyor yediriyor..
Neden konuşulmuyor...
Birlik yok diye bağıran biz değilmiyiz burda yazınca yazılıyor stada gidilince gene o gruplar ve elamanları ahenk içinde bağırıyorlar nede ahenk ama...
Bunları tartışalım takıma ne kadar katkı yapabılırız bunu tartışalım..
Tepki koyulması gereken yerde nasıl koyulur bunu ciddi ciddi çalışalım...
ama değerlerimizi yıpratmayalım günahtır..Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Yorum
-
İlk olarak 61TSunami61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleünalın sıyasetı takıma bulastırdıgınıda hatrlatırım onu cok savunanlara bende severım unal hocayı ama abartmaya gerek yok ılk geldıgınde bı egemende onun gıbı savascıydı yanı bence degerımıze turk futboluna kattıgımız en ıyı forvetlerden olan fatıh sultan tekkemıze sahıp cıkmalıyız
o adam 9 yıl oynamıs takımımızda Fatih Tekke neyse Ünal Karamanda odur..Yaşam kimliği: Trabzonspor .
Yorum
-
İlk olarak DJTT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleistemiyor fatih. molla mis uyum salamazmis vs....
Yorum
-
İlk olarak tuncercapa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞükürler olsun ki Fatih alınmadı.Fatih bu takıma ne verdi ki? ilk çıktığı yıllarda problemliydi, tamam yetenekli ama hep promlem adamdı,o nedenle Antep, altay dolaşmak zorunda kaldı.Şu an gene promlem oldu, çok ses çıkarıyor ama şimmdiye kadar takımı bölmekten başka iş yapmadı.Eğer gelseydi gene aynısı olacaktı. Biz Fatih Tekkesporu deil Trabzonsporun Taraftarıyız. Ne olursa olsun bu takıma ihanet etmemeliyiz, bilinçli taraftar olamlıyız. Allah aşkına şöyle bir bakım bizden başka bir taraftar varmı Bi futbolcu için Takımını protesto eden. Ki bu futbolcu nun trabzonspora hiçbir faydası olmamıştır. Ama Trabzonspor onu zengin etmiştir. hER NE OLURSA OLSUN ÖLÜMÜNE TRABZONSPORU DESTEKLEMELİYİZ. SONUNA KADAR. KİŞİLER GEÇİCİ TRABZONSPOR KALICIDIR.'farketmez HERHANGI bir diL YADA lehçe;seN HER DILDE SEREFSIZSIN fENERBAHÇE...!
Yorum
Yorum