Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• fatih alınazsa sezon sonu bedavayamı gelecek Hem askerlik düşünceside olmayucak dimi Bence zaten olmaycak bu iş olacak olsa başkan giderdi kesin

sezon sonu gelir üzülmeye gerk yok çok

Yorum

• İlk olarak Süleyman Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Tamam o zaman hep beraber ileriyi düşünelim. İlerisinin konusu da şu olsun, malum başlık Fatih Tekke..

Fatih Tekke'nin şu anda transfer edilmesinin zararları ve yararları nelerdir?
      (Maddi ve Manevi olarak)

Herkes kafasındaki olumlu veya olumsuz görüşleri belirtsin. Bizde bakalım bunlara sonunda hangisi ağır basıyor..
      Fatihin gelmesini isteyenlerdenim ama tek çekincem şu: Eğer şenol hoca fatihi yedek bırakmak isterse fatihin tavrı ne olur. Fatih yedek kalmaz demeyin bu futbol kimler dönüp öyle yedek kaldı.
      Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak Emirhan Ömeroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ürünlerle ve formalarla ilgili dediklerinide biliyorum Ali Fuat abi. Ben senin bişeyler bildiğini düşünüyorum. Ve bazı sonuçlar çıkarıyorum kendime.
        Sonuc cok net,Tekke bugun yada yarin onemi yok gelecek diyor abimiz,siz hangi gun imza atacagini degil,ne tarz gollere imza atacagini tartisin diyor.
        Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak Xavi Fidan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabozon beklemeye geçti

Kolombiyalı golcü oyuncu Teofilo Antonio Gutierrez ile 3,5 yıllık sözleşme imzalayan, Gökhan Ünal'ı ise Fenerbahçe'ye veren Trabzonspor, eski golcü oyuncusu Fatih Tekke'nin transferini gelecek hafta bitirmeyi planlıyor.

Bordo-mavili kulübün sportif direktörü Ünal Karaman, Rusya'ya giderek, Zenit Kulübü yetkilileriyle görüşmede bulundu.

Karaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fatih Tekke'nin transferi konusunda Rus kulübü ile daha önce hep telefonda görüştüklerini belirterek, ''Bu kez yüz yüze tanışarak görüşme fırsatımız oldu ve bu transferdeki ciddiyetimizi gösterdik'' dedi.

Zenit Kulübü'nün de bir şirket kulübü olduğunu ifade eden Karaman, ''Şirket yöneticileriyle görüşmek ise pazartesi gününden sonra mümkün olabiliyor. Şimdi Türkiye'ye dönüyoruz. Gelecek hafta gelişmelere göre tekrar Rusya'ya gelebilirim'' diye konuştu.

Zenit Kulübü, Fatih Tekke'nin transferi için 2 milyon Avro bonservis bedeli belirlemişti.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=66659

Ya ben anlamıyorum '' bu transferdeki ciddiyetimizi gösterdik ' cümlesinden, ne demek yani bu kime neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz ?

Tiskinmeye başladım artık...
          Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Ama bana sorarsanız hem bedava hem de askerlik sorunu kalkmıs sekilde fatihi sezon sonu alırsak daha iyi iş yapmış oluruz hem bu arada teoyu daha iyi görmüş oluruz fatihin gölgesinde izlememiş oluruz.
            Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatihin gelmesini isteyenlerdenim ama tek çekincem şu: Eğer şenol hoca fatihi yedek bırakmak isterse fatihin tavrı ne olur. Fatih yedek kalmaz demeyin bu futbol kimler dönüp öyle yedek kaldı.
              Fatih Tekke'nin o dönemleri çoktan geçtiğini düşünüyorum.

Advocat Fatih Tekke'yi yedek bıraktığında sorun çıkardığını hatırlamıyorum.

Yorum

• İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ünal Karaman bugün kimlerle görüsmüs , pazartesi kimlerle görüsecek ???
                Bugün Rusya`da görüstügü Zenit`in tribün liderimiydi?
                Abi ne denilir ki alkış yollayım en iyis

Yorum

• Güzel haberi beklerken 4-5 gün daha uzaması bu işin çok canımı sıktı. O kadar çok bekledik ki sabır kalmadı astık. Elin Teo'su lafımı geri alıyorum sinirden söyledim..

Yorum

• Yine mi ertelendi?Transfer sezonu kapanana kadar da ertelenir bu transfer.
                    -1461 TRABZON-

Yorum

• Sıkıldım...... Ali Fuat abinin dediklerine göre alınacak Fatih belli. Ama illa birşeyleri beklemek zorunda mıyız..
                      -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Ganzilisden yeni video http://www.youtube.com/watch?v=gacM1-mgf1s Teo vs Fatih
                        "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• Şenol Güneş Fatih'i yedek bırakmaz..

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şenol Güneş Fatih'i yedek bırakmaz..
                            Kötü oynarsa niye birakmasin?
                            BORDO MAVI

BORDEAUX BLAU

CLARET BLUE

Yorum

• İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ganzilisden yeni video http://www.youtube.com/watch?v=gacM1-mgf1s Teo vs Fatih
                              Bu çocuk işi biliyor..Eminim buda çok güzeldir
                              33# DRAGO GABRIC
                              61# IBRAHIMA YATTARA #11
                              13# Steve Nash
                              10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• Ben hala anlamıyorum bu Fatih tranferindeki yapılan ''samimiyiz'' açıklamasını, biri bana izah etsin beni kandırsın...

Herhalde samimi olacaksın bi adamı istiyorsan niye açıklama yapma gereği duyuyorsun ki ikide bir.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X