hadi hadi hadi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Semih gökhanın gelmesi beni çok ilgilendirmiyor ben gollerimi atarım dediGökhan fenerde çok fazla forma bulamaz ve başarısız olacak göreceksiniz 2 yıl sonra ankaragucundedir fiyatı 500 bin olarak
Sözlerim gerçektir yüreğim kardeştir her zaman...
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Gökhan’ı oynamadığı zamanlarda yarattığı problemden dolayı gönderdi. Takımına kötü elektrik verdi. Ancak Fenerbahçe’de böyle bir tavır içine gireceğini zannetmiyorum. Çünkü hedeflerinden bir tanesi büyüklerde oynamaktı.
Rıdvan DilmenRıdvan, sen de mi sapıtmaya başladın
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor, Gökhan’ı oynamadığı zamanlarda yarattığı problemden dolayı gönderdi. Takımına kötü elektrik verdi. Ancak Fenerbahçe’de böyle bir tavır içine gireceğini zannetmiyorum. Çünkü hedeflerinden bir tanesi büyüklerde oynamaktı.
Rıdvan Dilmen
Orda bir de "3" lafı var
Yorum
-
Rıdvan DilmenHer şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladın onu sen rıdvan dilmen...Avni Aker'e çıkınca titrediğin günleri unutmuşsun..
Şu şey gibi "vallahi trabzon deplasmanına hep "0" yazıyorduk"
Yorum
-
İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHala haber yokmu Tekkeden saat 11 de görüşülecekti hani ?
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu şey gibi "vallahi trabzon deplasmanına hep "0" yazıyorduk"
''Trabzon'da korner kullandığımız zaman gol atmış gibi seviniyorduk.''
Yorum
-
Rıdvan Dilmen
Yorum
-
İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleObjektif olmak adına, vicdani kanaatim adına;
Gökhan Ünal burda aylardır dünyanın zılgıtını yedi, rencide edildi, ruhsuz denildi.......en sonunda da ekseriyatı sevince gark etti giderken ki alınırken daha 1,5 sezon önce burası bordo-mavi bayraklardan görünmüyordu.........
Şimdi Gökhan Ünal'ın futbolculuk kariyerini tartışmanın anlamı yok bana göre, bizde oynadığı zaman içerisinde “Beni de olmak üzere” birçoğumuzu çıldırttı kaçırdığı gollerle, ancak bu onun futbolculuk meziyetlerinde gelmiş olduğu noktadan bir şey alıp götürmedi ki şu anda fb ye gitmek üzere.... ( resmiyet kazanırsa) . Olay aslında şu değil midir: “BİZE” uyum sağlayamadı.
Şimdi burdan yola çıkarak Fatih Tekke transferine gelmek istiyorum. Futbolculuk yeteneğine, kariyerine, takım üzerindeki etkisine laf atmak kadar Don Kişot durumuna düşecek değiliz, ancak biricik sultanımızın son geçirdiği 3 sezonun eskiye oranla iyi olmadığı ortada sanırım istatistiklere bakılırsa.
-( 2003-2006 yılları arası : 136 maçda 97 gol- 0,7 gol ortalaması-, 2006-2009 yılları arası :87 maçda 29 gol-0,3 gol ortalaması) .
Bu durum Fatih Tekke'nin kötü olduğunu göstermez herhalde Gökhan Ünal gibi.
( 2003-2008 yılları arası : 135 maçda 78 gol- 0,6 gol ortalaması, 2008-2010 yılları arası:50 maçda 17 gol 0,3 gol ortalaması)
Gollerin de nerden atıldığının önemi olmaması lazım herhalde...... İster ikinci lig , ister superlig, ister Rusya, istersen de Kolombiya........
Verilere bakılırsa arada dağlar kadar fark yok, çok yakın. Bu veriler ışığında olacak ki Gökhan Ünal gol noktasında Fatih Tekke'nin yerini doldurmak için alınmıştı........Bundan başka şeyler beklemek zor, fazla iyimser bir bekleyiş olurdu........Yani Gökhan Ünal'ı takım üzerindeki etkisi son bakılacak hususlar.....Bu iki futbolcuyu karakter olarak analiz edecek halimiz yok, ancak yine verilere bakılırsa her iki Türk Futbolcumuzun da bulundukları durumda/takımlarda mutlu olmadıkları ortaya çıkıyor. Teknik adamlarla sorunları olabilir, yöneticilerle sorunları olabilir, özel hayatlarında sorunları olabilir, yaşadıkları yeni şehre alışamamış olabilir, olabilir de olabilir......... Bu onların kötü futbolcu, karaktersiz, ruhsuz adam olduklarını göstermez. Belki şimdi taşlar yerine oturur, Fatih Tekke özlemini çektiği yaylaların havasını , Gökhan Ünal da boğazın havasını almış olarak eski günlerine geri dönebilir..........
Sonuç olarak Gökhan Ünal gitti/gidiyor , Fatih Tekke bekleniyor.....
İnşallah herşeyin hayırlısı olur herkes için.
Eline saglik.
Gökhani kötülemek ile elimize birsey gecmez.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu şey gibi "vallahi trabzon deplasmanına hep "0" yazıyorduk"Bunları açıklayan kendisi...
Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da ;
''Trabzon'da korner kullandığımız zaman gol atmış gibi seviniyorduk.''
" Ayağıma 3 defa top değiyordu oda santra yaparken."Her şeyi bilmene gerek yok HADDİNİ BİL yeter..!
Yorum
-
İlk olarak BiZe HeR YeR 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa da ;
" Ayağıma 3 defa top değiyordu oda santra yaparken."
Yorum
Yorum