Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Artık canıma tak etti arkadaş.Tamam Fatih Tekke gelsin eyvallah ama biraz düşünelim bu adam 32 yaşında.Daha askerlik sorunu var onuda aradan cıkarsan(ister yap ister dışarıda geçir)yarım sezon daha gidiyor al sana 33.Bence devre arasında değil de yönetimin biraz kafası çalışıyorsa.Tekke devre sonuna bırakılır.Gökhan Ünal'a yol verilir ve Paf yada Karadenizspor'dan en iyi forvet alınarak yarım sezon oynayabildiği kadar her maçta oynatılıp kazanılmalıdır.
    Kaptanımız 17 yaşında sırtında forma ile gezerken kim ona destek veriyordu?
    Yeni Fatih Tekke'lere yeni Gökdeniz Karadeniz'lere hatta yeni Ünal Karaman'lara yeni Hami'lere ihtiyacımız var.Bizim için önemli olan Şenol hocamız ile uzun süre birlikte kalmak ve O Şampiyonluklara ulaşan takımı tekrar oluşturmak.
    Bir Japon atasözü şöyle der"Bana balık verme,balık tutmayı öğret"
    Şimdi bende yönetime sesleniyorum
    "Bana Tekke'yi verme yeni Tekke'ler yaratmayı öğren...."
    "Köpekler İstedi Diye Atlar Ölmez"
    "Trabzonlu değil Trabzonsporlu"
    43 Kütahya
    41 Kocaeli

Yorum

• Ya Tamam Ya Devre Sonunda Bulurda Alırsınız Fatihi ..!

Zaten Fathi Tekke 33 Yaşına Geldi Alınırmı Hiç.. Salaklık Bizim Fatihi İstememiz..!

Kaç Kere Anlattık Ama Yok Daha Anlatmaya Gerek Yok.. Kapatalım Artık Başlığı Bence Yoksa Artık Fatih Antipatik Bulunacak Mantıklı Taraftalarımız Tarafından..
      Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Daha Tekke'nin askerlik sorununu tartışanlar var..
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• nobet bende dıcem ama ben uyucam nerdeyse
          ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Gelişme var mı ..??
            Şaka şaka ..çççççç
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• gelısme var ayaktayız hala bu saate kadar gelsme bu ıste

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gelişme var mı ..??
                Şaka şaka ..çççççç
                matrix gelmedi mi hâlâ

Yorum

• gecenın bı vaktı nere gelıcek kı?

Yorum

• Bu başlıkta olmam sizi neden rahatsız etti anlamadım, diğer başlıkara da çok yazarım aslında, demek denk gelmediniz. Neyse önemli değil.

Defalarca anlattım, bıkmadan bir daha anlatayım, kimilerinin bizi yargıladığı gibi sevgimiz bir adama, şahsa değil bizim. Aslında Trabzonspor'un bütçesini düşünüyoruz diyenlerden daha fazla düşündüğümüz garanti. Nasıl derseniz açıklayayım. Trabzonspor ne yazık ki 2 senedir forvetsiz oynuyor, bunu geçen sene ortasında yapmış olduğum bir radyo yayınında resmen bağırarak dile getirdim, daha sonra biraz mantıklı düşündüğümde elimde nelerin olduğunu gördüm, Elimde olan;

- Forvetsiz bir takım
                    - Para konusunda devamlı ağlayan bir yönetim
                    - Bir şey istediğimde devamlı beni para harcamaya yönlendiren bir yönetim
                    - Ruhu gitmeye başlamış, lider eksiği olan bir futbol takımı

Aslında bugün muhalefetime kızan arkadaşlar bunları biraz olsun mantıklı düşünse inanıyorum ki onlarda aynı sonuca varacak. Düşünmeye devam ettiğimde benim bu olumsuz şartlarda bizim bütün eksiklerimizi giderebilecek bir isim geldi aklıma, o da malumunuz Fatih Tekke. Bunun içinde bir başlık açmıştım zamanında.

Aslında benim üzüldüğüm konuda burada başlıyor, bizim taraftar olarak görebildiğimiz bir konuyu ne yazık ki yönetimimiz göremiyor, yada görüyor ama işine gelmiyor. Kaptan geldiğinde gol sorunumuza ilaç olacağı garanti, kendisi için hiçbir şey ifade etmeyen Zenit kulübü için bile gollerini atarken, maddi manevi çok şeyden vazgeçtiği Trabzonspor için nasıl çabalayacağını görebilmek yada sezebilmek bu kadar zor olmasa gerek. Kaldı ki gerçek manada geçen senenin başında bizi bu oyuncuyu satmak isteyen bir zenit ile karşı karşıya idik, ama ne yazıktır ki yönetim almadı, hatta dalga geçer gibi son anda gidip verin dedi. Zaten ne kadar saçma bir iş yaptığını zenit yönetimimin dalga mı geçiyorsunuz bu zamana kadar aklınız nerdeydi sözünden de anlayabilirsiniz. Tabiki ondan sonra ki süreçte ortada dönen bahaneler, söylenen yalanlar, adamı almamak için uydurulan sahte haberler derken bugüne geldik. İnanın kaptan bu süre zarfında çok yıprandı. Ama hala daha sadece gelebilmek adına Zenit kulübü ile pazarlığını kendisi yürütüyor.

Burda bazı arkadaşlar yönetimin elinden geleni yaptığını söylüyor, biliyor musunuz koca bir yalan. Hem de kuyruklu ? Sizce bir transfer için elinden geleni yapmak, 2 milyon istenen bir oyuncuya 1 milyon verip, sonra da kenara çekilmek midir ? Daha dün Alanzinyo transferinde çekilen çileler hala daha akıllarda iken ? Norveçlerde yatan kalkan yöneticiler hafızalarda iken… Şimdi kendi evladın için ver teklifi sonra kenara çekil ve git kendi işini kendin hallet de, sizce de yönetim elinden geleni yapıyor mu ?

Kaldı ki yönetime burada ben kendi düşüncelerimi söylüyorum, buradaki herkes özür irade de insanlar, ben neden yönetime ayaklanma çıkarayım, ben borsa içinde, lange içinde, genel kurul içinde, borçlar içinde her şey için yönetimi eleştiriyorum, aynı geöen seneki yatıklarında alkışladığım gibi.

Takımızın eksiklerinin hepimiz farındayız, ama Fatih’i alıp her şey düzelmez diyip, almamak yerine eksik bölgeleri birer birer tamamlamalıyız, bakın kaptan ne diyor, değiştim, eski fatih değilim, hatalarımı gördüm, tecrübelendim. Neden dinlemiyorsunuz ? (Yönetime lafım) Şenol Güneş’i buraya getirirken tecrübe lafını ağzınızdan eksik etmezken neden Fatih konusunda bu bir şey ifade etmiyor size, Fatih’in atacağı golleri geçtim, Bir barış, bir Göksu ya Fatih’ten bir şeyler kapabilirse, onları yola sokabilirse, bu kaptan değil miydi albayrak yönetime Arşanvini alın diyen, öneren. Neden akıllarda hep Fatih’in futbolcu kimliğinden yararlanmak var ? Bu adamın geldiğinde eti de kemiği de bizim, suyunu sıka sıka faydalanalım, adam yalvarıyor daha ne yapsın ???

Kaldı ki yönetime sallama lafını kabul etmiyorum, sallamak olmayanı olmuş gibi göstermektir, ben bunu yapmıyorum, ben onların yapmadıklarını yüzlerine vuruyorum, bu da sallamak değil, olsa olsa yüzüne konuşmak olur arkadaşım…

Saygılar;

Bugün bir arkadaşa yazdığım alıntı mesajıdır....

Galiba yaklaşık 5 sayfadır okuduğum tüm saçma yazılara cevağ niteliğindedir.

Hayırlı Sabahlar...

Yorum

• I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Emres61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gecenın bı vaktı nere gelıcek kı?
                        şakaydı

Yorum

• Saygısızlık olarak nıtelendırılmesın ama Suleyman abı cok flood yapıyorsun
                          Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                          Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

• Yeni forma ile vesikalık çektirirsin inşallah

Yorum

• Bu iş artık iyice kabak tadı vermeye başladı. İnsanların sabrı tükenmeye başladı. Bu kadar zor mu bu iş? Neyse parası verin alın da! Yönetimde Fatih'e muhalif isimler varmış, çekip gitsinler o zaman. Ben TS Başkanının maç izlerken oturduğu koltukta bir o yana bir buya kıvrılmasını izlemek istemiyorum. Herkes rahat rahat maç izlesin istiyorum. En çok pozisyona giren takımız ama gol bulamıyoruz. Bu kadar açık bir biçimde zaafiyetimiz olan bu bölgeye alabileceğimiz en iyi oyuncu Fatih. Yarın müjdeli haber bekliyorum.
                              Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...

Yorum

• Forma satislari zaten maliyetin yarisini karsilayacak, bu nasil bir is bilmezlik,nasil bir inat,nasil bir kin..dunyada boyle yonetilen baska Futbol kulubu varmidir..bu konudada teksiniz yonetim bravo...
                                BİZE LAZIM OLAN 6 PUAN....

Yorum

Çalışıyor...
                                X