Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ahmet, yanına gidip de telefon ile arayacak değil ya ?

Biz zaten kapıda yalvasın demedik ki, ama konuşmadım ses tonunu bile bilmem ne demek, neyi vurgulamak istiyor.

1 Hafta önce, ikinci yarı inşallah bizde olacak, zenit koysun satış listesine biz alırız zart zurt de, bugün sesini bile bilmem ???

Ayağa kalkıp, yanına gitmesine gerek yok, oturduğu yerde samimi olsun yeter.
    Orası öyle.

Devreye girmesi işleri açığa kavuşturacağı anda devreye girmeli mesela.

Ama dediği, belki bunu kastetmiyor, profesyonel bir yaklaşım.

Mesela bunun bir sonraki adımı sportif direktör ve teknik direktöre transfer bütçesini verip "ben imza atarım" demek olsa keşke.

Yaklaşımım bu yaani...

Yorum

• Fatih Tekke dönüyor.."
      Rusya'nın Zenit takımında top koşturan Fatih Tekke'nin, Trabzonspor'a döneceği ve kulüpler arasında anlaşmanın yapıldığı iddia edildi..

Rus Sport Express gazetesinin internet sitesinde yer alan haberde, Zenit ve Trabzonspor'un 32 yaşındaki futbolcunun transferi konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi.

Haberde, Tekke'nin menajeri Akın Dalan'ın 21 Aralıkta yaptığı açıklamada, Zenit'in, kulübünden memnun olmayan Tekke'nin bonservis ücretini 2 milyon avro olarak belirlediğini söylediği hatırlatılarak, ''Tekke'nin sözleşmesi bu yaz ayında sona eriyor. Mavi-Beyazlılar (Zenit) sözleşmeyi uzatmama kararı aldılar ve Tekke'yi kış ayında satış listesine koyarak en azından satışından biraz gelir elde etmek istiyor'' denildi.

tüm siteler aynı haberi veriyor artık inanmak istiyorum Recep ne dersin?
      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Şener Fatih Tekke'yi arayacak
        24 Aralık 2009 / 15:41
        Şener, Fatih Tekke ile Şenol Güneş'in görüştüğünü kaydetti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar fatih Tekke ile hiç görüşmediğini ve Şenol Güneş'in bile bu futbolcu ile görüştüğünü kendisinin de en sonunda hayırlı olsun diye arayacağını kaydetti.

Şener, Ligtv'ye yaptığı açıklamada Fatih Tekke ile bugüne kadar yüz yüze hiç görüşmediğini belirterek, �Telefonda dahi Fatih ile görüşmedim, ses tonunu dahi bilmem� dedi.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a çok gelmek istediğini ifade eden Şener, �Şenol hoca da fatih Tekke'nin gelmesini istiyor ve kendisi ile görüştü, bunun yanında kulüpte Ünal Karaman ve Mahmut Aksu ile görüşüyor, ben ise en son hayırlı olsun diye arayabilirim. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor� diye konuştu.

Haber61
        I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Ahmet;

Ben Yönetim kanadının bu işe nasıl baktığını az çok bildiğimden açıkcası hareketleri ve davranışları pek de profesyonelce gelmiyor bana.

Ama kaptan o formayı giysin de gerisi teferruat.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şener Fatih Tekke'yi arayacak
            24 Aralık 2009 / 15:41
            Şener, Fatih Tekke ile Şenol Güneş'in görüştüğünü kaydetti.

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bugüne kadar fatih Tekke ile hiç görüşmediğini ve Şenol Güneş'in bile bu futbolcu ile görüştüğünü kendisinin de en sonunda hayırlı olsun diye arayacağını kaydetti.

Şener, Ligtv'ye yaptığı açıklamada Fatih Tekke ile bugüne kadar yüz yüze hiç görüşmediğini belirterek, �Telefonda dahi Fatih ile görüşmedim, ses tonunu dahi bilmem� dedi.

Fatih Tekke'nin Trabzonspor'a çok gelmek istediğini ifade eden Şener, �Şenol hoca da fatih Tekke'nin gelmesini istiyor ve kendisi ile görüştü, bunun yanında kulüpte Ünal Karaman ve Mahmut Aksu ile görüşüyor, ben ise en son hayırlı olsun diye arayabilirim. Bu konuda çalışmalarımız sürüyor� diye konuştu.

Haber61
            Gökhan Ünal'ın ayağına git Fatih Tekke'yi telefonla bile arama aferin sana.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Fatih Tekke'nin ses tonunu bile bilmem diyor ya.. Bu kadar olur yani..
              mesajlaşıyorlardır diyeceğim ama Başkan mesaj okumam demişti.
              Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• Hani yazmayayım diyorum ama olmaycak...

Başkan komplex yaptı bu işi...Başkana lafımız geçmez...Fatih e hiç değilse diyebiliriz: Boşver kaptan büyüklük sende kalsın
                Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hani yazmayayım diyorum ama olmaycak...

Başkan komplex yaptı bu işi...Başkana lafımız geçmez...Fatih e hiç değilse diyebiliriz: Boşver kaptan büyüklük sende kalsın
                  Erdal abi, dur bakam acık, neşter elimde, del de deleyim, çiz de çizeyim.

Ne demek komplex, kaptana ne diyeceğiz ?

Hadi da abi, bir kere olsun dökelim hau taşları, kelime arkasına sığınmadan.

Yorum

• şükürler olsun.... hacısalioğlu lütfen istifa
                    Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Recep açıklayacak bir şey yok ki...Başkan komplex yapmış işte...Kaptan ın bu kadar ön plana çıkmasını...Mesela başkan a kalsa aynı sebepten Şenol hoca da olmazdı tercihi...Pek inanılması durmuyor farkındayım...Koca koca adamlarımız var...Hepsi koca koca çocuklar....

Neyse aslında başkan şöyle bir düşünse imtihandan geçtiğini anlayacak...Resmen sonuçlar ego törpülüyor...Pes de kurtul başkan
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hani yazmayayım diyorum ama olmaycak...

Abi gerçekten bu kadar basit olduğuna inanıyor musun yoksa ironi mi yaptın samimi olarak anlayamadım.
                          Tüm bu süreci bir kelimeyle özetleyebilir miyiz yani?
                          Komplex...
                          Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• bu başlık fatih in başlığı deyilmi yaa
                            başlığa girip geri çıkıyorum acaba burasımı diye
                            nasılda sakin burası böyle
                            herkes efendi efendi oturup yorumunu yapıyor
                            Aaa yakışmıyormu hiç bizim taraftara?

hadi bakalım biraz hararet olsun.

- yaa ne gerek var fatih e
                            -hem o vardıda ne oldu
                            -bence gelse hayatının yanlışını yapar
                            -aynı nihat gibi olur
                            -fatihide de çok abarttınız ama
                            -vs. vs.
                            "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                            O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan Ünal'ın ayağına git Fatih Tekke'yi telefonla bile arama aferin sana.
                              Gökhan Ünal'ın ayağına gitmediler, Gökhan ve menejeri, Sadri Şener'in Ankara'daki ofisine geldi ve orada sözleşme imzalandı,

bu işin kesin olacağını biliyorsa özel uçakla gitmez tabiki sonuçta gelecek, hatta belkide şimdi Sadri Şener'in İstanbul'daki ofisindedirler,

her an herşey olabilir, bu yönetim olduktan sonra
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Messi'yi almak bu kadar zor olmazdı ya..
                                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Yükleniyor...
                                X