Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmut kaç numara giyiyordu ?
10 sanırım ondan alıp Fatihe veririz.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMüjde mi?
Bedavaya vermiyorlarsa müjdeden sayılmaz....
Yorum
-
İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBüyük maçlar Fatih gibi büyük oyuncularla kazanılır.
Ersen gibi oyuncularla kazanılır dersem belki de istatistiki olarak senden daha çok haklılık payım olacak#7 King of Kings
Yorum
-
muhalif de hele son kazandığımız kupaları kimle kazandık kaptan kimdi atıyonuz ama boş atıyonuz kaptanın 61de kadıköyde fenere attığı gol yeter bee laf olsun diye eleştiri yapmayın ne olur ersen kaçtane gol atmış bizde adamın zamanında küme düşüyoduk be ersenmiş yemişim erseninizi beşiktaşa gol attı diye kahramanmı oldu bak adını senden başka hatırlayan bile yok...61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih 9 numara giysin devre arası numara değişirme hakkı yokmu ayrıca kaptan olarak dönmeli..#9 FATIH SULTAN TEKKESPORLUSürmene'li Prenhalar
Yorum
-
İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Sözleşme Uzatmak İstiyormuş Zenitle Öle Yazılr Görüyorum MedyaTrabzonda Anlamıyorum Noluyor Ne Kadar Derinleştirdiler Bir Mevzuyu.. Çıksın Herkez Canlı Yayında Konuşsun yaFatih taktik yapıyor
Yorum
-
İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemuhalif de hele son kazandığımız kupaları kimle kazandık kaptan kimdi atıyonuz ama boş atıyonuz kaptanın 61de kadıköyde fenere attığı gol yeter bee laf olsun diye eleştiri yapmayın ne olur ersen kaçtane gol atmış bizde adamın zamanında küme düşüyoduk be ersenmiş yemişim erseninizi beşiktaşa gol attı diye kahramanmı oldu bak adını senden başka hatırlayan bile yok...
Neyse Fatih gelsin canım, büyük futbolcu olduğunu biliyoruz zaten...#7 King of Kings
Yorum
-
araştıracak bişey yok biliyorum kimle oynadığımızı ersen oynarkende ligde nasıl kaldığımızıda hatırlıyorum sizin savunduğunuz adama bakın yaaa bukadar düştükmü
Fatihi eleştirmek adına düştüğünüz durum tek kelimeyle rezalet...
Oysa biz bir sezonda 40 gol atmış özbe öz Trabzonsporlu olan sahada hırsıyla rakibe korku salan dışarda ağabey olan bir kaptandan söz ediyoruz sahi siz kimden söz ediyorsunuz nerde o bahsettiğiniz adam...En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 19:36.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
Sıkıntı yaratıp, birbirimize sallamak ile bu iş ne olur, nede elimize birşey geçer.
aslında taraftarın bu işte yapacağı hiçbirşey yok. Geçen sene bir yerlerimizi yırttık gene olmadı, bari bu sene bırakın da, birileri yalan söylemek zorunda kalmadan bu işi halletmesin.
yoksa koca koca adamlar gözümde küçüldükçe küçülüyor.
Olur da bu iş olursa, emin olun o nur yüzlü adamların sayesinde olmayacak.
Yorum
Yorum