Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Büyük maçlar Fatih gibi büyük oyuncularla kazanılır.
    sonuna kadar katılıyorum
    61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
    RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak InfiniTy Da®k tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Umut kaç numara giyiyordu ?
      10 sanırım ondan alıp Fatihe veririz.
      numara mevzusu anca seneye hallolur prosedür öyle malesef kaptanın numarasıda bence 9 olur ama seneye ben bu sene 7 giymesini isterim şimeğin numarası heygidi be ne günlerdi...
      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Bugün hakkın rahmetine kavuşan taraftarlarımıza allah,tan rahmet diliyorum, allah kalanlara sabır ihsan etsin hepimizin başı sağolsun

Yorum

• İlk olarak BAHADIR33 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Müjde mi?
          Bedavaya vermiyorlarsa müjdeden sayılmaz....
          yok üstüne bi de para versinler..

Yorum

• Hadi insallah olur bu is Arkadaslar. Fatih Tekke bize sart, kim ne derse desin!
            #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
            Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Büyük maçlar Fatih gibi büyük oyuncularla kazanılır.
              Fatih Tekke zamanında kaç büyük maç kazanmışız ?

Ersen gibi oyuncularla kazanılır dersem belki de istatistiki olarak senden daha çok haklılık payım olacak
              #7 King of Kings

Yorum

• muhalif de hele son kazandığımız kupaları kimle kazandık kaptan kimdi atıyonuz ama boş atıyonuz kaptanın 61de kadıköyde fenere attığı gol yeter bee laf olsun diye eleştiri yapmayın ne olur ersen kaçtane gol atmış bizde adamın zamanında küme düşüyoduk be ersenmiş yemişim erseninizi beşiktaşa gol attı diye kahramanmı oldu bak adını senden başka hatırlayan bile yok...
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• Fatih 9 numara giysin devre arası numara değişirme hakkı yokmu ayrıca kaptan olarak dönmeli..
                  I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Fatih 9 numara giysin devre arası numara değişirme hakkı yokmu ayrıca kaptan olarak dönmeli..
                    Insallah aynen dedigin gibi olur, cünkü bu da benim Hedefim.
                    #9 FATIH SULTAN TEKKESPORLU
                    Sürmene'li Prenhalar

Yorum

• Fatih Sözleşme Uzatmak İstiyormuş Zenitle Öle Yazılr Görüyorum MedyaTrabzonda Anlamıyorum Noluyor Ne Kadar Derinleştirdiler Bir Mevzuyu.. Çıksın Herkez Canlı Yayında Konuşsun ya
                      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak mAgnifico tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Fatih Sözleşme Uzatmak İstiyormuş Zenitle Öle Yazılr Görüyorum MedyaTrabzonda Anlamıyorum Noluyor Ne Kadar Derinleştirdiler Bir Mevzuyu.. Çıksın Herkez Canlı Yayında Konuşsun ya
                        1-2 sayfa geriden okumaya başla Fatih taktik yapıyor

Yorum

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          muhalif de hele son kazandığımız kupaları kimle kazandık kaptan kimdi atıyonuz ama boş atıyonuz kaptanın 61de kadıköyde fenere attığı gol yeter bee laf olsun diye eleştiri yapmayın ne olur ersen kaçtane gol atmış bizde adamın zamanında küme düşüyoduk be ersenmiş yemişim erseninizi beşiktaşa gol attı diye kahramanmı oldu bak adını senden başka hatırlayan bile yok...
                          2002-2003 ve 2003-2004 de aldığımız kupaları hiç bir İstanbul takımıyla karşılaşmadan kazandık hemşerim bir araştır sonra yaz bana

Neyse Fatih gelsin canım, büyük futbolcu olduğunu biliyoruz zaten...
                          #7 King of Kings

Yorum

• Muhalif abi sen sadece fener maçlarını büyük maçtan sayıyorsun herhalde.
                            Özkan SÜMER

Yorum

• araştıracak bişey yok biliyorum kimle oynadığımızı ersen oynarkende ligde nasıl kaldığımızıda hatırlıyorum sizin savunduğunuz adama bakın yaaa bukadar düştükmü

Fatihi eleştirmek adına düştüğünüz durum tek kelimeyle rezalet...

Oysa biz bir sezonda 40 gol atmış özbe öz Trabzonsporlu olan sahada hırsıyla rakibe korku salan dışarda ağabey olan bir kaptandan söz ediyoruz sahi siz kimden söz ediyorsunuz nerde o bahsettiğiniz adam...
                              En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 21.12.2009, 19:36.
                              RUHUNUZ YETER

Yorum

• Sıkıntı yaratıp, birbirimize sallamak ile bu iş ne olur, nede elimize birşey geçer.

aslında taraftarın bu işte yapacağı hiçbirşey yok. Geçen sene bir yerlerimizi yırttık gene olmadı, bari bu sene bırakın da, birileri yalan söylemek zorunda kalmadan bu işi halletmesin.

yoksa koca koca adamlar gözümde küçüldükçe küçülüyor.

Olur da bu iş olursa, emin olun o nur yüzlü adamların sayesinde olmayacak.

Yorum

Yükleniyor...
                                X