Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Chovy, ben F.Tekke'nin alınmamasını doğru izah edilirse, haklı gerekçeler önüme konursa kabul eder, bulundukları makama saygı duyar, erk onlarda ve bir tercihtir der, susarım.
    Ama Trabzonspor'u yönetenlerin üslubu, yalan ve iftira OLAMAZ !
    Sezon başı ne dediler ? ''Fatih tavan ücret istiyor, daha az kazanıp zarar etmesini istemeyiz''
    Fatih ne diyor ? ''750.000 e, kağıt çıkarın imza atayım''
    Başkan ne diyor ? ''askerlik sorunu var''
    Fatih ne diyor ? ''bir gün için bile askerliğimi yakmaya hazırım''
    Şimdi bunlar, zihnimin bana oynadığı bir oyun değilse, Trabzonspor başkanı YALAN konuşuyor !
    Ben de diyorum ki, yalan söyleyen Trabzon başkanı değil, babam bile olsa tanımam. Tepkimi ifade ederim.
    Tepkimi nerede ifade ederim, en büyük Trabzonsporlular platformunun ilgili başlığında.

Sorun yoktur umarım.
    Murat sadece Fatih konusundamı palavra?

Adam, trasfermarkete değer yaptırmış,mayıs ayında sözleşmesi biten Song,Slyva ve Tijukuzu'nun değerini 10,5 milyon euro,Tayfun Cora'nın değerini de 2,4 milyon euro gösterip 61,5 milyon euroluk takım var,bu borçların karşılığıdır diyor..

İnsanda biraz utanma olur...

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam, trasfermarkete değer yaptırmış,mayıs ayında sözleşmesi biten Song,Slyva ve Tijukuzu'nun değerini 10,5 milyon euro,Tayfun Cora'nın değerini de 2,4 milyon euro gösterip 61,5 milyon euroluk takım var,bu borçların karşılığıdır diyor..

Abi işin garip tarafı bunu söyledikten sonra biz afiyetle yedik burda.

Yorum

• İlk olarak İHTİLALL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Veysel abi, hangi biri, hangi biri ? benim kafam yetmiyor bu dalaverelere

Yorum

• Erdal, sahaya neden inmiyorsun ? gir şu topa...

Yorum

Veysel abi, hangi biri, hangi biri ? benim kafam yetmiyor bu dalaverelere
            Bu palavra ,şimdiki Fatih meselesinden bir önceki olduğu için onu yazdım..

Üstelik bu palavra, genel kurulun,tv lerin,radyoların,gaztecelerin gözüne baka ,baka okundu..

Hatta bazı gazeteci arkadaşlar "ben bile etkilendim yahu" dediler..

Yoksa palavraların kronolojisini merak edenler ,benim mesajları sırayla okuyabilirler..

Yorum

Sadri Şener'in işgal ettiği makamın gücü, Trabzonspor büyüklüğü işte bu resimde de gördüğünüz cefakar taraftarıdır.
              25 senedir karşılık bulamadığı sevgisini ardından Trabzon şehrinden 1000 km uzakta bu tribünleri doldurup, canından çok sevdiği takımının ardına düşmüş bu insanlara yalan söylenilmesini ben kaldıramıyorum ! Bu taraftar, bu tavırları, bu üslubu hakedecek ne yaptı ? EY ! TRABZONSPOR YÖNETİMİ...
              bu resime hastayim. kimin bu sekilde bir deplasman taraftari var acaba? cevap kimsenin yok, olamazda. sözde 25-30 milyon taraftarlarimiz var diye gecinen 3 eziklerden bu zamana kadar böyle bir sey görmedik.
              26 yildir sabirla bekleyen bu taraftar sampiyonlugu hakediyor

Yorum

• fatih tekke yi bu yönetim transfer etmese derhal istifa etmeleri lazim beceriksizler. idaasina da giriyorum alamiyacaklar göreceksiniz bahana bulub davayi kapatirlar

istifa ISTIFA ISTIFA

Yorum

• Trabzonspor bunlara rağmen başarılı olacaktır inşallah...Yaşlandıkça çocuklaşan bir başkanımız var. Ama bana sorarsanız bu kez gelecek Fatih....

Recep sabah yazmış 750 bin mevzuunu...O görüşmenin daha vahim detayı var ne yazık ki...O görüşmeye Mahmut bey yanında spordan çok siyaset yazan bir gazeteciyi de götürür. Plan belli...800 bin Euro teklif edilir. Gazeteci de "ben bu gün gördüklerimiz yazmak zorundayım haberiniz olsun" der....Fatih herkesin sözü bitti mi der. Kağıt kalem ister onların teklifinin daha azını yazar. Gazeteciye de sorar benim şu an vazgeçtiğim rakamı ömründe gördün mü....

Ben boşuna demiyorum 20 sene sonra başkan olmalı diye
                  Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Trabzonspor bunlara rağmen başarılı olacaktır inşallah...Yaşlandıkça çocuklaşan bir başkanımız var. Ama bana sorarsanız bu kez gelecek Fatih....

Recep sabah yazmış 750 bin mevzuunu...O görüşmenin daha vahim detayı var ne yazık ki...O görüşmeye Mahmut bey yanında spordan çok siyaset yazan bir gazeteciyi de götürür. Plan belli...800 bin Euro teklif edilir. Gazeteci de "ben bu gün gördüklerimiz yazmak zorundayım haberiniz olsun" der....Fatih herkesin sözü bitti mi der. Kağıt kalem ister onların teklifinin daha azını yazar. Gazeteciye de sorar benim şu an vazgeçtiğim rakamı ömründe gördün mü....

akl-ı selimliğine güvenerek soruyorum abi, nasıl bir tepki vermeliyiz ?
                    “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• Fatih herkesin sözü bitti mi der. Kağıt kalem ister onların teklifinin daha azını yazar. Gazeteciye de sorar benim şu an vazgeçtiğim rakamı ömründe gördün mü....

şu kelimeyi diyebilen adamın bırakın başkanlığı başımın üstünde yeri vardır...
                      61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                      RUHUNUZ YETER

Yorum

• Evet kötü bir yönetimiz var. Hatta çok kötü...Bu kulübün en son "biraz yönetildiği" tarih 96 dır...200 de de eh işte diyelim...

Ama buna rağmen 96 yönetimini en azından takım üzerinde sürdürecek anlayışa sahip bir ikili var...Fatih de gelecektir. Ancak bütün bunlar olduktan sonra gelmesi canımı sıkıyor....Bir de sakatlık vermesin Allah...
                        Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• erdal abi bizimle alay etmek hangi kitaba sığar...
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• Rüyalarıma giriyor sürekli , başkan Fatih'i almayağız diyordu rüyamda..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Trabzonspor bunlara rağmen başarılı olacaktır inşallah...Yaşlandıkça çocuklaşan bir başkanımız var. Ama bana sorarsanız bu kez gelecek Fatih....

Onu başkan yapmaz bu camia Erdal,

Şenol Güneş'i de yapmaz..

Borsayı,transfermarketi,menajer numaralarını,komisyon dağılımını,siyasi histerileri o zamana kadar öğrenebilirmi dersin değerli delegasyonumuz?

Yorum

• Erdal abi ben geldiğinde sorun yaşadığında (sakatlık, formsuzluk vs.) taraftardan yana sıkıntı yaşamayacağını düşünüyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X