Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih'i istemeyen yöneticiler inşallah çıkıp da " 3 puanlık sistemde bu fark kapanır, golcülerin görevi rakip defansı yormaktır" tarzı açıklamalar yapmak zorunda kalmaz.

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o söz bize değil fatihe idi taraftar için geliyorum dedi ya fatih...tek tek incelense şenol hocanın konuşması daha da anlam kazanıyor...
      inceledim 4-5 kez okudum çok da hoşuma gitti ama daha çok şey beklediğim kanısına vardım. lakin bu görüşüm söylediklerini eksik yapmıyor ne söylediyse tam söyledi.söylenenler tamdı fakat şahsen beklentim fazlaydı sadece

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte bu yabancılık dönemini en iyi resmi maçlarda atlatabilir. Varsın 3-5 maç gol atmasın sorun değil.
        Belki cikacak berbat bir mac oynayacak ?? Ben görmedim antremanlari takipde edemedim onun icin oynamali veya oynamamali diyemem.

Kimi yedege cekecen ??

Serkan olmaz, colman-selcuk zaten ortada oynuyorlar, engini mi ?? haksizlik olur. Alanzinho mu ?? Ankaragücü macindaki morele bu maca cikacak ve o özgüvenle oynicak yanlis olur. Umut zaten cikmamali cikarsa o hocanin futbol bilgisinden süphe ederim.

Sonucta Szymek ara dönemde gelip ilk haftadan beri oynatan isim Senol Günes ozamanda eger teofilo oynamasi gerekyior derse oynatir yok demiyorsa oynatmaz.
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Tamam o zaman o 10 yıllık farkı kapayalım...
          Bu arada dediğinden çok daha fazla alıyor.
          Ahh fakirin fukara, senin paraların boşa harcanır mı?
          Benim dediğimden çok daha fazla almıyor. Miktar bu. Birden fazla yerde okumuştum. Bu arada bu parayı etmediğini nereden biliyorsunuz? Yada herhangi bişeye yaramadığını?

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Baros sakat ve oynamıyor, daha da oynayamayacak bir süre.
            Nonda desen gol atıyor ama öyle takımı sırtlayacak cinsten değil, kendileri de beğenmiyor.

Velhasıl mecburiyetten, forvetsizlikten alıyorlar.

Ve bir soru, Jo ile Gutierrez'i karşılaştırabilecek olan var mı? Ben ikisini de tanımam
            Jo yu tanımıyor musun?

Maxim kardeş, adamlar uefa'da oynatamayacaklarını bildiği halde transfer yapıyorlar, hemde kiralık, tapusu bile yok.

Farkında mısın?
            Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
            Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Şu rakamları konuşmasak...Muhammed in söylediği rakam doğru Mert diyeyim sadece mevzu uzamasın diye...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Mert tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Tamam o zaman o 10 yıllık farkı kapayalım...
                Bu arada dediğinden çok daha fazla alıyor.
                Ahh fakirin fukara, senin paraların boşa harcanır mı?
                Niye merak ettiğin anlaşıldı sırf şu cümleyi edebilmek için. Helaaal lafların altından bişeyler aramaya devaaaam sokun yerin dibine sokuuun

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ünal hoca da istedi...Hami de istedi...Gitmek istedikleri kulübün hiç bir önemi yok..Gitmek istediler...O gün onların yerinde kim olsa gitmek isterdi...Tıpkı Fatih in gitmek istediği gibi...

Şehir boğar bazen...Şimdi diyeceksiniz ki sıkıntı bu...İyi de bu değişmez ki...Bunu bilerek hareket edeceğiz...Gitmek isteyen herkes hain değil...Hala Trabzonspor lu Tolunay Kafkastır o benim gözümde...
                  Fatih ne zaman gs ye gitmek istedi yahu,ben geri kalmisim galiba
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ünal hoca da istedi...Hami de istedi...Gitmek istedikleri kulübün hiç bir önemi yok..Gitmek istediler...O gün onların yerinde kim olsa gitmek isterdi...Tıpkı Fatih in gitmek istediği gibi...

Şehir boğar bazen...Şimdi diyeceksiniz ki sıkıntı bu...İyi de bu değişmez ki...Bunu bilerek hareket edeceğiz...Gitmek isteyen herkes hain değil...Hala Trabzonspor lu Tolunay Kafkastır o benim gözümde...
                    Ünal hoca Trabzonspor'da iken sormuşlar ona büyük bir takıma gitmeyi düşünüyormusunuz? diye. O da zaten Türkiye'nin en büyük takımındayım diye cevaplamış. Bunu bir abim söylemişti doğru yada yanlış bilmiyorum. Ancak bağrımıza bastığımız oyuncular İstanbul kulüplerine gitmek istemeleri kabul edilemez bence.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Benim dediğimden çok daha fazla almıyor. Miktar bu. Birden fazla yerde okumuştum. Bu arada bu parayı etmediğini nereden biliyorsunuz? Yada herhangi bişeye yaramadığını?
                      Bundan çok daha fazla alıyor, okuduğumu söylemiyorum, emin olabilirsin.
                      Haklısın bu parayı sapına kadar hak ediyor... Benim hatırlamadığım bir şey var Broos döneminde Ünal Hoca var mıydı? 1. ve 3. kaptan dahil 5 oyuncu kadro dışı bırakıldığında? Yoktu galiba...

Yorum

• Erdal Abi Tolunay'ı Tekke'yi geçelim, Hami'yi konuşalım mevzu galatasaray'a gitmek istemekse
                        Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yapma...bu yorunlari her hafta Tv'den degerli spor yazarlarimizdan dinliyoruz...daha dogrusu ben zapliyorum.

Ingiltere ve Fransa Ligleri sözünü ettigin kitanin futbolculari ile dolu...

Leverkusen takimin defansini saglamlastirmak icin kimi kac yasinda transfer etti?
                          Biliyorsun eminim...

Biz neden Song'dan faydalanamiyoruz?

Sorum basit...
                          Abi fransa ve ingiltere kulüpleri sözünü ettigin kitanin oyuncularini aliyor ve bize cürükler kaliyor.

Ben sana tersini sorayim,song neden bizden faydalanmiyor?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            inceledim 4-5 kez okudum çok da hoşuma gitti ama daha çok şey beklediğim kanısına vardım. lakin bu görüşüm söylediklerini eksik yapmıyor ne söylediyse tam söyledi.söylenenler tamdı fakat şahsen beklentim fazlaydı sadece
                            fazlasıda olmuyor işte...bak fatih 2 cümle fazladan söylemese ne güzel olacaktı di mi...iyiydi iyi tam ayarında olmuş...
                            Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                            Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• Ünal Kahraman ve Aykut Kocaman iki kulubün en büyük hatasıdır..

Görevlerine son verilmelidir...

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam mecburiyetten forvetsizlikten Jo'yu alıyo diyosun... Peki biz ? Biz ihtiyacımız olduğu halde alamıyoruz bide bu açıdan bak istersen.
                                Benim demek istediğim; elimizde Baros var Nonda var yetmez bi tane daha alalım deyip de almadılar.
                                Ellerinde santfor olarak tek Nonda kaldı oynayabilecek, onlar da gidip Jo'yu aldılar.
                                Bizim de elimizde bir tek Umut kaldı Gökhan'ı satınca. Gidip Gutierrez'i aldık.
                                Eşleştirme yapacaksak böyle yapalım.

Ha diyeceksin ki Baros düzelecek sene sonunda. Biz de o zaman Tekke'yi alacağız ( alırız artık heralde )

-Nonda-Baros-Jo
                                -Umut-Gutierrez-Tekke

çok fark var mı? Bence yok...
                                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

Yükleniyor...
                                X