Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sivrikaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Fatih gaziantepten gelmeden önce iyi oynuyorduk ama gol atamıyorduk.. Fatih gelmişti ilk adana maçına çıkmıştı.. Hemen çakmıştı golünü maçı kazanmıştık.
    maçıda golüde çok ii hatırlıyorum inş gene gelirde golleriyle döner eskisi gibi çok özledim vallahi onu o forma altında izlemeyi ya gelsin hemen alıcam formasını hemen

Yorum

• içimden bi ses fatih tekke gelcek diyo ama dur bakalım
      u will need justice at the end..

Yorum

• Başkanım sevenler bu kadar ayrı kalamaz ki... Kavuştur bizi artık....
        Bizde ki aşk mum ışığında göz göze değil; Meşaleler altında omuz omuzadır!!!

bordomaviii61

Yorum

• Fatih için şehir ayağa kalktı ama yönetim rest çekti.. Bu riski nasıl göze alıyor. Aybaba olayında hemen geri atarken şimdi rest çekti..

Var bu işte bir iş.. Ya beklemedeler.. Ya da avnikarde yaşanacak kabusu göze alıyorlar.

Beşiktaştan 5 yediğimiz maçta koltuklar kırılırken ordaydım. Bende kırdım.. Milletin gözü dönmüştü..

Yorum

• selam dostlar nerde o günler ah geri alsalar bence almazlar nedenini bilmiyorum ama bence bizim kendi degerlerimize önem vermiyorlar ahh nerde o günler fatih gökdeniz ogün abdullah ünal tolunay hatirladiklarim ozaman bir takim havasi vardi insan özlemlen izliyordu simdi kim kaldi eskilerden kimse biz yine olamayiz sampion neden derseniz olmak istemiyorlar cünkü basari istemiyorlar benim anladim bizler böyle giderse kalbimiz trabzosporlan atarak gidecek neyse derdim cok insallah sampion oluruz dua ediyorum ama duada ise yaramiyor artik insallah allahim sampion oluruz fatih gel artik be sende özledik 3 senede vallahi

Yorum

• inşallah gelir ama zor gözüküyor.. eğer almak isteselerdi ilk görüşmede alırlardı. belki de taktiktir. zenit bonservisi düşüreceğiz diyor. inşallah bir görüşme daha yaparlar da bu iş biter..

Yorum

• arkadaşlar bu yönetim Fatih Tekkeyi almaz ( inşallah yanılırım ) sebebine gelince eğer isteselerdi çoktan almışlardı, sadece uğraşıyormuş gibi göründüler, sanki bizde kandık...
                TrabzonSporlu olmak ayrıcalıktır...

Yorum

• İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  arkadaşlar bu yönetim Fatih Tekkeyi almaz ( inşallah yanılırım ) sebebine gelince eğer isteselerdi çoktan almışlardı, sadece uğraşıyormuş gibi göründüler, sanki bizde kandık...
                  Bunu üzülerek söylüyorum ama bu yönetim bizi Fatih Tekke konusunda kandirmistir. Benim Trabzondan aldigim haberlerde insanlara burda bu is bitti diyecek kadar ileri gittim ama olmadi maalesef. Öncelikle herkesden özür dilerim, dedigim gibi ben sadece duyumlarimi aktardim ve gercekten güvenilir bir kisi idi. Yani Fatihlen ilgileniyoruz havasi yarattilar ve is olmayinca sucu Fatihin üzerine attilar, kisaca gözümüzü boyadilar. Ama baskanim insallah gercekleri görürde yaptigi hatadan döner, cünkü baskanimi cok seviyorum. Gecen sene hic kimse yokken o tasin altina elini soktu.
                  @BordoylaMavi

Yorum

• Fatih Tekke gelse ?

-> Sampiyonluk sansimiz % 100 artar
                    -> TS Club satilacak olan esyalardan müthis kar yapar
                    -> Kombine satisi patlar
                    -> Trabzon sehri gecen sezondan daha cok inanir Sampiyonluga
                    -> diger Forvet'ler rahatlar

Fatih Tekke gelirde bekleneni veremezse ?

-> sadece maddi olarak kayipimiz olur.

Fatih Tekke gelmezse ?

-> suan ki Forvetlerimiz ile Sampiyon'luk hatta ilk 3 hayal !

.
                    *
                    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bir tlf mesajı ile 'camia Aybaba'yı' istemiyor deyip anında vazgeçenlerin, aylardır milyonlarca insanın her ortamda her platformda 7 den 77'ye ender görülen bir görüşbirliği ile haykırışlarına nasıl sessiz kalıyor, ilginçtir...
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Avrupa kupalarında kımle nasıl gol atmayı dusunuorlar ona cok sasırıorum
                        Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• :meşale2::meşale2:
                          ün adı FATİH TEKKE

ah bi gelsede dösek deliyee çıldırsak yine maçlarda

En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 11:55.
                          61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                          RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bir tlf mesajı ile 'camia Aybaba'yı' istemiyor deyip anında vazgeçenlerin, aylardır milyonlarca insanın her ortamda her platformda 7 den 77'ye ender görülen bir görüşbirliği ile haykırışlarına nasıl sessiz kalıyor, ilginçtir...
                            İşin ilginç bir boyutu daha
                            İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                            Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

• İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla Hacısalihoğlu Kurnaz adamdır...

Ben bu görüşüne birde şunu ekleyim...

Türk olarak Fatih'in adını tribünden silebilecek başka bir türk ve maliyeti Fatih kadar düşük kim olabilir?
                              Hami Mandıralı'dır belki

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hami Mandıralı'dır belki
                                Sence Hami Mandıralı Senelik 650 bin € garanti paraya sözleşme imzalarmı ??
                                İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                                Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

Yükleniyor...
                                X