İlk olarak Sivrikaya tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih için şehir ayağa kalktı ama yönetim rest çekti.. Bu riski nasıl göze alıyor. Aybaba olayında hemen geri atarken şimdi rest çekti..
Var bu işte bir iş.. Ya beklemedeler.. Ya da avnikarde yaşanacak kabusu göze alıyorlar.
Beşiktaştan 5 yediğimiz maçta koltuklar kırılırken ordaydım. Bende kırdım.. Milletin gözü dönmüştü..
Yorum
-
selam dostlar nerde o günler ah geri alsalar bence almazlar nedenini bilmiyorum ama bence bizim kendi degerlerimize önem vermiyorlar ahh nerde o günler fatih gökdeniz ogün abdullah ünal tolunay hatirladiklarim ozaman bir takim havasi vardi insan özlemlen izliyordu simdi kim kaldi eskilerden kimse biz yine olamayiz sampion neden derseniz olmak istemiyorlar cünkü basari istemiyorlar benim anladim bizler böyle giderse kalbimiz trabzosporlan atarak gidecek neyse derdim cok insallah sampion oluruz dua ediyorum ama duada ise yaramiyor artik insallah allahim sampion oluruz fatih gel artik be sende özledik 3 senede vallahi
Yorum
-
İlk olarak Süleyman50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bu yönetim Fatih Tekkeyi almaz ( inşallah yanılırım ) sebebine gelince eğer isteselerdi çoktan almışlardı, sadece uğraşıyormuş gibi göründüler, sanki bizde kandık...@BordoylaMavi
Yorum
-
Fatih Tekke gelse ?
-> Sampiyonluk sansimiz % 100 artar
-> TS Club satilacak olan esyalardan müthis kar yapar
-> Kombine satisi patlar
-> Trabzon sehri gecen sezondan daha cok inanir Sampiyonluga
-> diger Forvet'ler rahatlar
Fatih Tekke gelirde bekleneni veremezse ?
-> sadece maddi olarak kayipimiz olur.
Fatih Tekke gelmezse ?
-> suan ki Forvetlerimiz ile Sampiyon'luk hatta ilk 3 hayal !
.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
:meşale2::meşale2:
ün adı FATİH TEKKE
ah bi gelsede dösek deliyee çıldırsak yine maçlarda
En son Süleyman Sofu tarafından düzenlendi; 31.07.2009, 11:55.61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9RUHUNUZ YETER
Yorum
-
İlk olarak ozcan_asanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBir tlf mesajı ile 'camia Aybaba'yı' istemiyor deyip anında vazgeçenlerin, aylardır milyonlarca insanın her ortamda her platformda 7 den 77'ye ender görülen bir görüşbirliği ile haykırışlarına nasıl sessiz kalıyor, ilginçtir...İlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
-
İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla Hacısalihoğlu Kurnaz adamdır...
Ben bu görüşüne birde şunu ekleyim...
Türk olarak Fatih'in adını tribünden silebilecek başka bir türk ve maliyeti Fatih kadar düşük kim olabilir?
Yorum
-
İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHami Mandıralı'dır belkiİlk olarak Erdal tarafından gönderildiKemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...
Yorum
Yorum