Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fatih Tekke Konusunun Ardında Kalanlar

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süleyman Sofu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalanlarını yüzlerine vurma zamanı gelmiştir.Umarım kaptan gereken açıklamayı yaparda Trabzonda bir Fatih Tekkeye ulaşamayan adamlar oturup utanmadan dinlerler...

Yazıktır günahtır bunun adı rezalettir.Koskoca kulübün yaptığı açıklamaya bak Kolombiyaya kadar gidip adam alanlar yanındaki Fatih Tekkeye ulaşamamış.Bu açıklamayı duyduktan sonra artık eminimki bu yönetimin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek...

Yazıklar olsun Tsclubda harcadığım paralar haram olsun....
    ya yarin tekke cikarsa derse yönetimin dedi digru derse napcaksin
    25# Alan Carlos Gomez da Costa
    Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
    / Rize Ardesenli

Yorum

• Bu yönetin Tekkeye o basın açıklamasını yaptırmamak için seksen takla atacaklardır...
      İzleyelim...
      Ayrıca bütün işin özü askerliğe dayanıyor tahminimce...
      Kızmak yok ama benimki tahmin sadece...
      "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
      Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kardesim,fatih tekke ile anlasamadik desinler ama zenitin hocasi fatihi istedigi diye yalan söylemesinler yahu.

Sen zenitle ve fatihle anlastinda spalletti mi sana engel oldu?
        bence onu demesının sebebıde hanı bı baska takımla anlasma yapmıycak kulubunde dewam edecek diye dusunuyorum. sonucta ts yerıne bı baska takımla suan bı sozlesme yapsa durumlar daha vahım olurdu!!!

Yorum

• Yönetimin tahttan inme süreci daha sağlam zeminde başlamıştır

Yorum

• Evet kesin yargılara varmak için son 1 gün hadi hayırlısı..
            OSCAR CARDOZO

Yorum

• önümüzde 2 yol var yarın.

Fatih : Yönetimin söyledikleri doğrudur derse ne olacak

Fatih : Yönetimin söyledikleri küllüyen yalandır derse ne olacak

Yorum

• Fatıh Tekkeye burda yapılan saygısızlık,ve terbiyesizlik hadsizliktir

18 yaşında çoçuklar Fatihin adamlığını tartışıyorsa,Bu başlığı kapatmanızı istıyorum

dip not: Görüşüm Duyumlarım,yönetimin baştan aşağıya yalan

konustuğu,damata zorla kız olmak gibi birseydi yaptıkları..
                ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• basın toplantısında inş herşeyi acık ve net bi şekilde anlatır fatih

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapacam dedi ya niye karakterine laf atıyorsunuz şimdi?

yapmazsa orda olmazsa laf atcam şimdi bişey atmadım kardeş

Yorum

• Kulübümüzden, bir süredir gündemde olan Fatih Tekke transferinin geldiği son nokta itibariyle bir açıklama yapıldı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Yönetim kurulumuz, camiamızdan gelen talebi de göz önünde bulundurarak, teknik kadromuzun da oluruyla, bir süredir eski futbolcumuz Fatih Tekke’nin transferiyle ilgili süreci başlatmış ve bu yönde ciddi bir çalışma yürütmüştür.

Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke’yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur.

Zenit Kulübü’yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke’ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır.

Bu arada Zenit Kulübü yetkilileri, göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke’yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediği bilgisini tarafımıza iletmişlerdir.

Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

kaynak:trabzonspor.org.tr ohh bee
                      Yaşam kimliği: Trabzonspor .
                      Dünyada gördüğü renkler : Bordoyla Mavi.

Yorum

• İlk olarak aldkmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yarın o basın toplantısını yapmayan adam değildir
                        kimin adam olup olmadığı yazdığı mesajdan bile anlaşılır oldu.
                        Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• İlk olarak Orhan Kahraman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          önümüzde 2 yol var yarın.

Fatih : Yönetimin söyledikleri doğrudur derse ne olacak

Fatih : Yönetimin söyledikleri küllüyen yalandır derse ne olacak
                          Her iki seçenekte çok kötü camia için..
                          OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.haber61.net/news_detail.php?id=51215

tekke basın toplantısı düzenleyecek
                            eyvah! bu demek oluyor ki bu is karakoldada bitmeyecek, gercekten allah bizim ve trabzonsporun yardimcisi olsun,
                            fatihle yönetimin böyle bir yardima ihtiyaclari oldugunu sanmiyorum, olsaydi onlar icinde allahdan yardim dilerdim...
                            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• İmzamda yazan sözü bizzat Kaptan söyledi..Yarın ki açıklamasını dört gözle bekliyorum..Tekke'nin asla yalan söylemeyeceğini gerçekleri bir bir ortaya çıkaracağına inanıyorum

'Hayatımda birçok başarı tattım. Gol kralı oldum, UEFA Kupası'nı kaldırdım. Ama tek hayalim Trabzonspor formasıyla şampiyonluk yaşamak, o kupayı Bordo-Mavili forma ile kaldırmak. Çocukluğumdan beri bunu istiyorum, bunun için yaşıyorum. Ve bunun gerçekleşmesi için her türlü fedakarlığı yaparım'.

Bu sözleri söyleyen birinin parayı sorun yapacağına ihtimal vermiyorum
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• Çok güzel yarın ortalık iyice karışacak, karşılıklı mesajlar, toplantılar.. Pazar günü maçta bakalım neler olacak. Ligin 2 yarısına da sahadaki futbol dışı konularla girmiş oluyoruz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X