Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Geçmiş Dönemlerdeki Transfer Yanlışları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Buraya Marcelinho Yazmak Saçmalıktır .

Adam Bir Tek Erciyesspor Ve Kupada ki Manisaspor Maçında Forvet Arkası Oynadı .

Erciyes Maçında Hem Şov , Hemde Asist Yaptı . Kupa Maçındada Gökdenize Gol Attırmıştı .

Yorum

Doğrusu Trabzonspor'a gelirken umutluydum ama Jabi beni fena yanılttı. Şu anda dahi kulübü yok
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yuri Kalitvintsev cok iddiali bir sekilde transfer edilmisti, ama bir o kadar da iddiasiz sekilde kayboldu. Dogru dürüst bir mac cikardigini hatirlamiyorum. Maliyeti de baya yüksekti galiba.
        Bir de Todor Yanchev vardi, ben cok begeniyordum ama maddi sikintilar yüzünden gönderilmisti herhalde. Bide kötü zamanimiza denk gelmisti.

Yorum

salazar'ı hatırlayan varmı?
          10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            salazar'ı hatırlayan varmı?
            sanirim, Meksiko'dan transfer etmistik.

Besiktas'i, Da Silva'nin 2 golü ile yendigimiz macta 5 Libero oynamisti, hatta numarsi 5 di.

*
            * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Tomas Jun

Yorum

İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kiki musampa

buda Ziiya Hocanın yüzünden gitti , ortada oynattı sol acık adamı

Birde oyundan cıkarken saha kenarına kale arkasından gelmesı tepkı toplamıştı nasıl komık olmuştu
                [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
                [/COLOR]

Yorum

Benim aklıma gelenler Jun, Musampa, Moawad, Jabi.

Yorum

bushi ye ne demeli
                    https://twitter.com/akfgr

Yorum

İlk olarak Serhat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lange,
                      Jun,
                      Musampa,

Varmı artıran ?
                      sayed moawad.
                      "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sanirim, Meksiko'dan transfer etmistik.

Besiktas'i, Da Silva'nin 2 golü ile yendigimiz macta 5 Libero oynamisti, hatta numarsi 5 di.

O macta ilk golu Da Silva degil Zafer Demiray atmisti. Santiago Salazar penalti yapip kirmizi kart gormustu, penaltiyi Ahmet Dursun kullanip Metin Aktas cikarmisti. Neticede sacma sapan bir transferdi, nerden bulduklarini anlamak mumkun degil.

Yorum

bu sene başında aldığımız tonlarca genç.aslında Karadenizspor için alındı hepsi ama onlara verilen parayla 2 yıldız alabilirdik.
                          ÜNAL KARAMAN!

Yorum

Bana göre en büyük transfer yanlışımız elimizdeki genç yeteneklerin yüzüne bakmadan bedavaya başka takımlara gönderip sonrada milyon dolarlar verip geri almaktır.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

önemli transfer yanlışlarımızdan biri de abdülazize para verip almak sonrada bedavaya ankaragücüne hibe etmek..Yanlıştan öte komik
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Tomas Jun-> bence bir gol ata belki geleceği öyle olmıcaktı.
                                Agustine->Skandal
                                Musampa->Ziyan
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X