Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Geçmiş Dönemlerdeki Transfer Yanlışları

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Alban Bushi, Tomas Jun, Agustine Ahinful, Bern Thijs, Kiki Musampa, Marcelinho, Fabiano Eller, Adrian Djokaj ..
    Més que un club!
    Nil Satis Nisi Optimum..
    Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Jun'un alınması başlı başına bir hata idi...Çok iyi hatırlıyorum o sezon Zurawski'nin peşinden koşturup durmuştuk...Sonra transferin bitmesine birkaç gün kala Jun'u getirdik...Geldiği zaman böyle olacağı belliydi..

Bir de hatırlarınız biz de Kurt Van de Paar vardı..Belçikalı....Ben bu oyuncuyu beğeniyordum...Ama onun da sakatlık problemi çıktı...

Yorum

SHAKA yı unutamıyorum hatta hatrılamıyorum...
        poetricus

Yorum

Gösterişsiz ama asker intizamı ile oynayıp takıma katkı yapan, Erman Günaçar, Hans Sommers ve Lee Eul Young'un anlamsızca
          takımdan ayrılmalarına göz yumulması.
          Sonrada Dinamo Kiev maçına oynatıcak adam bulamayıp, Tayfun-Dehaenne defansı ile çıkmak zorunda kalıp, tarihi fırsatı kaçırmak.

Yorum

ömer rıza.
            Jun.

Yorum

bence kimler yararlı oldu diye olmalı başlık
              o kadar hatalar yapılıyoki yıllardır transferde..
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

en buyuk yanlisimiz bi hakem satin alamayisimiz

Yorum

eskiden çok yanlışlar oldu.ancak bu sezon da gördüğümüz gibi Sadri başkan ve Mahmut Aksu transfer işini biliyor...onlara güveniyorum

Yorum

Lange,
                    Jun,
                    Musampa,

Varmı artıran ?
                    İlk olarak Erdal tarafından gönderildi
                    Kemençe bir yere yaslanmadan çalınabilen tek yaylı çalgı imiş, Özgürlüğün enstrümanı diyorlar ya; işte Trabzonspor da bir yere yaslanmadan ilerleyen, Özgürlüğün takımıdır...

Yorum

Gordon Milne döneminde Gsden alınan Fethi Bjkden alınan Recep e ne demeli
                      Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                      Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

maliyete bakilirsa kesinlikle Jun ve Lange
                        Marcelinho bence cok iyi bir transfer olabilirdi
                        istedigi yerde oynatilsaydi

Yorum

Başlığın amacı yapılan yanlış transfer isimleri ifşa etmekmi yoksa nedenlerinimi irdelemek ?
                          "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Başlığın amacı yapılan yanlış transfer isimleri ifşa etmekmi yoksa nedenlerinimi irdelemek ?

mantıklı
                            tomas jun marcelinho transferlerinin neden başarısız olduğunu irdelemek lazım
                            ben başlayım mesela
                            marcelinho:yerinde oynatılamadı ozaman ki kadroya göre alınan bir isim değildi..
                            tomas jun:tr deki fiziksel mücadeleye ayak uyduramadı..
                            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

misse misse,jun,augustine,musampa,
                              Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

İlk olarak Özgür Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nedenlerini irdelemek.
                                Sonuçta bu adamları almışız ama neden almışız ona bakmak lazım.
                                Neden Jun'u almışız neden Cafer'i almışız neden Musampa'yı almışız yada bu adamlar bizde neden başarılı olamamış vsvsvs...

Sonraki dönemlerde hata yapmamak için buna bakmak lazım.
                                İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                                Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X