Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    geçerli ama yarım sezon geçtiği için alacağının yarısı olayı yok...
    Yani 1 yıllık alıcağı karşılığı mı serbest kalıyor??
    Ben ne kadar süre kaldıysa o kadar biliyordum...

Yorum

• Arkadaşlar bu başkanın bahsettiği yabancı forvet kamanan olmasın

Tekke yi almıyorsanız bari iyi bir yabancı alın
      Dallas Mavericks
      .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        @farabi

abi burda bu kadar futbolcu paylaşıyorsun ... bizimkiler okuyor mu acaba? boşuna paylaşma diğer rakipler görür alır filan bizim takım bu dediklerini acaba bi araştırıyor mu ?
        Bir şey paylaşmıyorum zaten .

Zor oluyor ancak genel anlamda bu huyumu değiştirdiğimi sanıyorum . Söylediğinden alakasız , tamamen farklı sebeplerden ötürü buna son verdim . Bu işi yapıyor oluşumda BMN'den alakasız , kendi gelişim haritama bağlı sebeplere dayanıyordu ancak madem burası bir paylaşım platformu idi , bilgi havuzunda birde bu açıdan bir derinlik kazandıralım , Türkçe olarak internette önemli arşivlerden biri olmasına kendi çapımızca bir katkımız olsun istedik .

Olmadı , fazla geldi . Ya da oldu eksik geldi . Her neyse , sonuçta malulen emekliyiz .

Yorum

• bu gecede birileri bitebilr mi?

Yorum

• İlk olarak headshot tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu gecede birileri bitebilr mi?
            Evet bu gece yönetim bitti..
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• adam gibir yabancı forvet alsak bari yaw

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.ntvmsnbc.com/id/25038419/

Burada dikkatinizi en çok çeken futbolcu avucumuzun içinde ama faydalanmıyoruz..
                yönetim teoride çok akıllı bi iş yaptı ama uygulamada aynı verim yok...şimdi diyoruz ki dzeko gibi forvetimiz olsa adamlar bulup alıyor bizimkiler ancak adam fiyatını katlayınca almaya kalkarlar diyoruz...şimdi bunu nasıl yaparsın bi yabancı bide türk pilot takımın olur daha ilk ışıkta bi yıldız adayını alır oralarda oynatır yavaştan kadroya alırsın...süper bi yapılanma ama uygulama tam değil malesef...karadenizsporda bir iki dışında ışık veren oyuncu yok şuan için...
                Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  avrupa kupalarına gitme ihtimalimizi büyük miktarda arttıracak olan fatihe 2 milyon çok değildir bence...ben bu riske girerim...fatih gelince takımı alıp götürür mü diyoruz ya bence götürür takımdaki çoğu futbolcunun performans ve hırsının artacağına yüzde yüz eminim bize böyle bi adam lazım çok gol atan adamdan önce...
                  abicim şu an yapılan transferlerin tümü üzerine sinmeyen kıyafeti almak gibi, bir kere giydikten sonra atacağımız aşikar. Ama Fatih Tekke öyle mi, tam ihtiyacımız olan adam, gelince sportif başarı garanti, takımdaki tüm çarık çürükler bir dönem emrah eren ya da celalettin gibi değer kazanacaklar, hala üçe beşe bakılıyor...

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Transfer ettiğiniz bir oyuncunun iyi transfer olup olmadığını(bakın iyi futbolcu demiyorum, iyi transfer diyorum) anlayabilmeniz için yeterli argümana sahip olmanız gerekir.Buda bir süreçtir.Bu süreci tetikleyen faktörler vardır.Futbolcunun iyi transfer olup olmadığı tabiki başlı başına onun yeteneği ve kariyeri ile ölçülemez.O futbolcuya sunacağınız piskolojik ortam(duygusallık,baskı,maddi etkenler,iletişim,beklenti,kadro,pozisyon vs vs.) o futbolcunun iyi transfer olup olmadığını ortaya koymaz mı ?

Bir futbolcunun çok iyi olması onun çok iyi bir transfer olduğu anlamına gelmez (istatistik ve kariyer olarak) bkz: guiza.iyi kariyeri var.ispanya gol kralı ve çok iyi bir futbolcu tanımındaydı.Ancak fener için iyi transfer olmadığı argümanlar oluşunca ortaya çıktı.Gökhan iyi futbolcuydu sonuç ? Serkan kötü futbolcuydu Sonuç ?

Kısaca : Argümanların oluşmasını bekleyelim.
                    İyi bir özet .
                    Mesajımın amacına ulaşması sevindirici

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      http://www.ntvmsnbc.com/id/25038419/

Burada dikkatinizi en çok çeken futbolcu avucumuzun içinde ama faydalanmıyoruz..
                      kadir keleş'te iyi bir sezon geçiriyor...
                      poetricus

Yorum

• Murat tosun ve sezer badur öncelikle hayirli ugurlu olsun.

Bu oyuncular bizim aradigimiz nokta transferler mi,ben süpheliyim.

Bu arada matrixe e tesekkürler,bu haberi dünden vermisti.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tekrar tekrar soruyorum ama soruma cevap alamıyorum..
                          Fifanın 28 yaş üstü oyuncularda 2 sene takımında oynadıktan sonra alıcagı karşı serbest kalma kuralı neden Fatih Tekke'de geçerli değil??
                          3 sene diyelim.

Niye gecerli degil, cünkü bizim Yönetim F.Tekke´yi almak istemiyor, hala anlamadiniz mi?

2 milyon euro diyerek taraftari sogutuyorlar.

PS:Hadi diyelim 2 milyon euro..Fatih bu parayi sattiracagi formalardan karsilar
                          “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Nokta transfer Fatih Tekke'dir..
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir şey paylaşmıyorum zaten .

Zor oluyor ancak genel anlamda bu huyumu değiştirdiğimi sanıyorum . Söylediğinden alakasız , tamamen farklı sebeplerden ötürü buna son verdim . Bu işi yapıyor oluşumda BMN'den alakasız , kendi gelişim haritama bağlı sebeplere dayanıyordu ancak madem burası bir paylaşım platformu idi , bilgi havuzunda birde bu açıdan bir derinlik kazandıralım , Türkçe olarak internette önemli arşivlerden biri olmasına kendi çapımızca bir katkımız olsun istedik .

Olmadı , fazla geldi . Ya da oldu eksik geldi . Her neyse , sonuçta malulen emekliyiz .

abi bizim transferden önce yapmamız gereken daha önemli işler var...dünyada bir ilki gerçekleştirelim . beyin takımı oluşturalım .. verilmesi gereken kararları onlar versin bu işin eğitimini almış insanlar olsun .. yönetimde oyuncu alınsın diye karar veren beyine ben güvenmiyorum abi ..niye güveneyim ki o adamın beyninin ne gibi bir fazlası var nasıl doğru karara o varıyor .. yönetici olacak param olsa zaten onun beynine ihtiyaç duymam .. yine dönüp dolaşıp iş zekaya çıkıyor .. futbol mantık işi akıl işi duygularla yapılacak iş değil .. o yüzden içe beyin göçü lazım

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer ettiğiniz bir oyuncunun iyi transfer olup olmadığını(bakın iyi futbolcu demiyorum, iyi transfer diyorum) anlayabilmeniz için yeterli argümana sahip olmanız gerekir.Buda bir süreçtir.Bu süreci tetikleyen faktörler vardır.Futbolcunun iyi transfer olup olmadığı tabiki başlı başına onun yeteneği ve kariyeri ile ölçülemez.O futbolcuya sunacağınız piskolojik ortam(duygusallık,baskı,maddi etkenler,iletişim,beklenti,kadro,pozisyon vs vs.) o futbolcunun iyi transfer olup olmadığını ortaya koymaz mı ?

Bir futbolcunun çok iyi olması onun çok iyi bir transfer olduğu anlamına gelmez (istatistik ve kariyer olarak) bkz: guiza.iyi kariyeri var.ispanya gol kralı ve çok iyi bir futbolcu tanımındaydı.Ancak fener için iyi transfer olmadığı argümanlar oluşunca ortaya çıktı.Gökhan iyi futbolcuydu sonuç ? Serkan kötü futbolcuydu Sonuç ?

Kısaca : Argümanların oluşmasını bekleyelim.
                                Argüman..Biz ne zaman argümanlar isiginda tartisma yürütmüsüz..
                                Beklemek, Sabir..
                                Tolerans, Sag duyu..
                                cok eksigimiz var sanki..
                                KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

Çalışıyor...
                                X