umit korkmazi arastirmak lazim.2008 deki avrupa sampiyonasinda harika oynamisti,sonra sanssiz bir sakatli hala frankfurtta 11 oyuncusu olamadi..bu yuzden su anda almak kolay olabilir bence..gabric,umit,engin,baris hem sag da hem sol da oynayabilen genc yetenekli oyuncular.10 sene kanatlari gotururler..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehirliler Luca Vucko ile anlastıgımızı soyluyorlar.
dogru mudur ki acaba?
Yorum
-
Hala daha su askerlik mevzuunu dilinden düsürmeyenlere!!!
3 Ağustos 2006'da Rusya'ya gidip Zenit ile sözleşme imzalayan Fatih Tekke, dövizli askerlik için yurt dışında geçirmesi gereken süreyi doldurdu. Askerlik yasasında
yer alan "1095 gün yurt dışında bulunma" maddesini 1222 günle yerine getiren Fatih'in dövizli askerlik yapmasına bir engel olmadığı ortaya çıktı.“Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "
Eski Kullanici Adi: Fanatik28
Yorum
-
İlk olarak bariskaratas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleeskisehirliler Luca Vucko ile anlastıgımızı soyluyorlar.
dogru mudur ki acaba?
Oyuna top sokma konusunda ligin en iyi stoperlerinden biri ancak fazla ağır ve çok yumuşak oynuyor.Uzun boyuna rağmen kafa toplarında etkisiz ve güçsüz bir oyuncu.
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin Fatih Tekke, Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek...Türkiye'de Futbol'un Tanrısı TRABZONSPOR...
#20 COLMAN
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin Fatih Tekke, Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek...-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin Fatih Tekke, Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek...
Bombayı patlattın tamam forumda patlama olurEn son Serdær tarafından düzenlendi; 10.12.2009, 17:35.Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMerak etmeyin Fatih Tekke, Ocak ayında Trabzonspor formasını giyecek...
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki gelecek gibi, içimde bir his varPek sanmıyorum, sen öyle dediğine göre almışızdır Fatih'i. Buna inanmak istiyorum.
-------BİZE HER YER TRABZON-------
http://twitter.com/#!/eren_1967
Yorum
-
İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSanki gelecek gibi, içimde bir his var
Alanzinho örneğinde olduğu gibi
Sen bitti dediysen benim için bitmiştirBüyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
İlk olarak irfanb tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayrettin Emice`ye ragmen mi ?
İlk olarak Eren119 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHislerine dayanarak mı kurmuştun yani deminki cümleyi?Pek sanmıyorum, sen öyle dediğine göre almışızdır Fatih'i. Buna inanmak istiyorum.
Evet, hislerime dayanarak söyledimTARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum