Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    elde edilen yeni bilgiler ile fatih tekkenin ikinci yarı trabzonspor forması giymesi çok yüksek
    Gerçekten mi..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak 10 numara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sanki 5'li orta saha oynasak daha iyi olacak gibi...
      Eğer Fatih Tekke gelirse oyun şablonun şu şekilde olması bence daha faydalı olacaktır.

Öncelikle Trabzonspor içerde çift forvet deplasmanlarda (genelde) tek forvet oynaması taraftarıyım.

Orta saha ve forvet olarak yorumlarsak ;

Serkan-Sezer-Selçuk-Gabric

Gökhan-Fatih

------

Serkan-Sezer-Colman-Gabriç

-------Selçuk----

------Fatih----
      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
      Real Madrid
      Manchester United
      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• umut bu oyunundan sonra

bir de coşuyor muymuş her maç en az bir gol atıyormuş hatta bazı maçlarda iki üç gol atıyormuş

sene sonu da sözleşmesi bitiyor sonra fener imza attırıyormuş ikinci yarıdaki performansından sonra

burada olacakları düşünemiyorum
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bizim kaleci antrenörümüz alper boguslu,sylva ya gerek yok.

Sylva tosun gibi olmus,önce kendisini calistirsin.
          Sylva hakkında bu kadar olumsuz konuşmamalı. Kendisi bence bu seneyi çıkartırsa top class bir kalecidir. Bu sene bütün takım gibi o da çok kötüydü. Yönetimle yaşadığı krizden sonra maçlara motive olması imkansızdı zaten. Geçen sene bu ligin en iyi kalecisiydi.

Yorum

• şu yeni bilgileri bir zahmet öğrenelim de rahat rahat gidelim yataklarımıza
            teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

• İlk olarak İsa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tosun'u sağda oynatsak olmaz mı?
              daha göremedik ki bilemiyorum , şöyle genç belçikalı bir oyuncu var solda gabriç sağda "O" bir bakmışsın sağda gabriç solda "O"...
              poetricus

Yorum

• Fatih'in gelmesi Teo'nun gelmesini engellemez bence . Çünkü başkan 1 yerli 1 yabancı forvet alacağız dedi . Murat Tosun sağ açık olarak düşünülüyor bence , kaldı o özelliğide var . Ayrıca Şenol Güneş forvette çok fazla alternatif istiyor , açıklamalarından anlaşıldığı üzere . Bunun yanında Tji'nin gitmeside yabancı transferinin gerçekleşeceğinin göstergesidir . Fatih'de gelsin Teo'da . Rakabetten başarı doğar .

Yorum

evet sırtına bir minder alırsa kulübede bencede rahatlar...
                  6,5 Milyon Euro vermiş olduğunuz bir oyuncuya ki bu Trabzonspor tarihinin en büyük bonservis parası ise eğer.

Bu yüzden kulübede oturtma gibi lüksünüz yok.

Gökhan Ünal'ı iyi pazarlayacaksınız ki zarar etmeden veya kar elde ederek satasanız.

Kulubüde oturtarak zarar edersiniz !
                  Real Madrid
                  Manchester United
                  twitter.com/TSerdarSx

Yorum

evet sırtına bir minder alırsa kulübede bencede rahatlar...
                    Gökhan in gitmesi gerektigini ben de düsünüyordum ama ikinci devre biraz gol attirdiktan sonra satsak daha mantikli olmaz mi?
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Fatih'i alırsak yabancı forvet alınmaz veya sezon sonuna bırakılabilir..

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Eğer Fatih Tekke gelirse oyun şablonun şu şekilde olması bence daha faydalı olacaktır.

Öncelikle Trabzonspor içerde çift forvet deplasmanlarda (genelde) tek forvet oynaması taraftarıyım.

Orta saha ve forvet olarak yorumlarsak ;

Serkan-Sezer-Selçuk-Gabric

Gökhan-Fatih

------

Serkan-Sezer-Colman-Gabriç

-------Selçuk----

------Fatih----
                        Selçukla Colmanı değişirim ben 2. kadroda . 1.cide gökhana yer vermem ben asla ve asla

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sylva hakkında bu kadar olumsuz konuşmamalı. Kendisi bence bu seneyi çıkartırsa top class bir kalecidir. Bu sene bütün takım gibi o da çok kötüydü. Yönetimle yaşadığı krizden sonra maçlara motive olması imkansızdı zaten. Geçen sene bu ligin en iyi kalecisiydi.
                          Bana yani ts ye faydasi olmadiktan sonra top class kaleciyi ben ne yapayim?
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sadri Şener : Umut bugün 3 gol attı hemde bir tanesini 61.dakika da attı Gökhanda bir tane attı. Umut bugün 61. dakikada gol atamasaydı forvet alırdık ama 61. dakikada gol attığı için forvet almayı düşünmüyoruz..
                            çççççç

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökhan in gitmesi gerektigini ben de düsünüyordum ama ikinci devre biraz gol attirdiktan sonra satsak daha mantikli olmaz mi?
                              İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              6,5 Milyon Euro vermiş olduğunuz bir oyuncuya ki bu Trabzonspor tarihinin en büyük bonservis parası ise eğer.

Bu yüzden kulübede oturtma gibi lüksünüz yok.

Gökhan Ünal'ı iyi pazarlayacaksınız ki zarar etmeden veya kar elde ederek satasanız.

Kulubüde oturtarak zarar edersiniz !
                              Haklı olabilirsiniz ancak gidişat sanki O yönde ben 2 senedir G.ünal'ı sabırla bekleyenlerdenim tabiki iyi bir fiyata satılması taraftarıyım bakalım görelim...
                              poetricus

Yorum

• İlk olarak Panthaso tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçukla Colmanı değişirim ben 2. kadroda . 1.cide gökhana yer vermem ben asla ve asla
                                Selçuk serbest oynatmak her zaman daha iyi olacaktır.

Oyunu iki yönlü oynayabildiğinden dolayı ayrca son vuruş beceresi üst düzeyde olduğu için forvete yakın oynatmak daha sağlıklıdır.

Gökhan Ünal ikinci(2.) devrede üst düzey oynayacağına inanıyorum ..
                                Real Madrid
                                Manchester United
                                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

Çalışıyor...
                                X