Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yabancı kontenjanının kaleciden yana kullanılmaması görüşünü savunanlardanım.
    Bu yüzden Onur'a gereken şansı verdikten sonra formayı kapacak performansı sergilemesi en büyük dileğim.

Sinan transferinin olabilme ihtimalini ise pek olası görmüyorum.
    Nasıl S.liege Sinan'a şans verdiyse bizde Onur'a bu şansı vermeliyiz

Bunun dışında yerli bir kaleci düşünülecekse de Serdar Kulbige isminin düşünülmesi taraftarıyım.
    3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

• Fatih Tekke ve lider bir oyuncu lazım.
      -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bence Ramazan daha mantikli olur...
        Bonservisi daha düsüktür büyük ihtimal, Hoffenheim da 3.kalecilige düstügüde oldu...

evet bencede cok akillica bir is olur.

Yorum

• fatih tekke yi saymiyorum cünkü onun kesin alinmasi lazim.
          onun disinda tr liginde alinabilecek en iyi yabancilar kasimpasali moritz ve antepli julio cesar.

Yorum

• İlk olarak Hqmi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Tekke ve lider bir oyuncu lazım.
            sen söylemişsin zaten lider oyuncuyu

Yorum

• İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öneri:

Tolga'yı bonservisiyle, Barış'ı da kiralık olarak Denizli'ye verelim.
              Kaleci Cenk'i alalım.
              (Tony'nin gittiğini varsayıyorum).
              Çok yerinde olur.
              Bordomavi.net

Yorum

• Lille'den Gervinho, Rennes'den Ismael Bangoura ve Asamoah Gyan sezon sonunda kadroya katılsa iyi olur.
                Colmandante

Yorum

• Umut-Tekke
                  Colman- Atiba
                  Onur-Hasagiç değişiklikleri gerçekleştirilebilirse şampiyonlar ligi şansımızın olabileceğini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Umut-Tekke
                    Colman- Atiba
                    Onur-Hasagiç değişiklikleri gerçekleştirilebilirse şampiyonlar ligi şansımızın olabileceğini düşünüyorum.
                    Umut bu takımdan gitmez tekke gelirse süper olur.

Colman bence takımın vazgeçilmezlerinden şu an ama atibayı tanımıyorum.

Onur için çok erken bir yorum. Birkaç hafta görelim takıma bir adapte olsun sonra duruma göre değerlendirilmeli. Yalnız karşılığında verdiğin hasagiç de çok üst düzey bir kaleci değil.

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      umut bu takımdan gitmez tekke gelirse süper olur.

Colman bence takımın vazgeçilmezlerinden şu an ama atibayı tanımıyorum.

Onur için çok erken bir yorum. Birkaç hafta görelim takıma bir adapte olsun sonra duruma göre değerlendirilmeli. Yalnız karşılığında verdiğin hasagiç de çok üst düzey bir kaleci değil.
                      her Şeyİne katiliyorum sadece umuta katilmiyorum.
                      Hayat Bizi 61 Kenara ..

Yorum

• İlk olarak TRABZ'10'_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        her Şeyİne katiliyorum sadece umuta katilmiyorum.
                        Sen kafayı feci takmışsın umuta.

Yorum

• eğer yabancı forvet alınacaksa fazla uzaklara gitmeye gerek yok bobo kesinlikle alınmalı.bonservisi sene sonunda bitiyor .tekke-bobo süper 2li olur

Yorum

Sen kafayı feci takmışsın umuta.
                            Abi Haksız'da Değil Yani

Yorum

• İlk olarak Osman Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Lille'den Gervinho, Rennes'den Ismael Bangoura ve Asamoah Gyan sezon sonunda kadroya katılsa iyi olur.
                              Dün akşam Lyon maçında izledim ve çok beğendim .. Özellikle Asamoah Gyan .. Tam bize lazım olan forvet bence ..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

Egemenin bize 1 trilyona geldiğine inanmıyorum aldığı ücreti bilmiyorum ama bursa takımı bize geldiği sene egemene zaten 1.5 trilyona yakın para önerdi ama egemen bize geldi. Sence egemen bursadan bize gelirmi daha az para vermemize rağmen? Bence gelmez. 1.5 milyon euro rakamı doğru olabilir.
                                Egemen Bursa'da yıllık 700 bin lira alıyordu. Bizimle yıllık 800 bine el sıkıştıktan sonra Bursa 850 teklif etti ama Egemen kabul etmeyerek bize geldi. Hatta, Bursa'da kaldığım sürece Milli Takıma seçilemem, oysa benim Milli Takım hedefim var ve bunu Trabzon'da başarabilirim de, bunu başarabilmek alacağım ücretten daha önemli demiştir. Dikkat ediniz bu rakkamlar Türk Lirası cinsindendir.

Bu bilgi, o tarihte Bursaspor yönetiminde etkin bir görevi olan çok yakın bir arkadaşımdan bizzat dinlediğim bir bilgidir. Ayrıca, Bursa kulübünün bir oyuncuya yıllık 1.5 milyon gibi bir rakam vermesi mümkün değildir. O tarihte, kapılarına dayanan hacizlere istinaden acil gereken 400 bin lirayı temin edebilmek amacıyla, bakan Faruk Çelik'in işadamlarına çağrı yaptığını Bursa'da yaşayan herkes basından takip etmiştir.

Asıl haksızlık ise Egemen'e paracı yakıştırması yapılmış olmasıdır. Takım arkadaşlarının kadro dışı bırakılacağını ve tüm oyunculara nakit tahsil edilmek üzere para cezası verileceği kaptan olarak kendisine tebliğ edildiğinde, ''5 ay önce almaları gereken peşinatın bile henüz üçte birini alabilmiş arkadaşlarımın bu parayı nakit ödemesi mümkün değildir, ödeme yaparsanız ben ve arkadaşlarım cezaya razıyız'' dediği için kadro dışı bırakılıp taraftarın önüne atılmıştır. Sağolsun bizim taraftar da bunu iyi kullanmış ve üzerine ekleyerek kahve köşelerinde dedikodu malzemesi yapmayı başarmıştır.

Lütfen yanlış bilgilerle insanları yanıltmayalım.

Yorum

Çalışıyor...
                                X