öfff yaa adaletmi bu beeee
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Fatih Tekke’nin Trabzonspor’a transferi ile ilgili son dakika gelişmelerinde süreç şu şekilde işliyor.
Son haftalardaki formu ile Zenit kulübü Fatih Tekke’ye izin vermiyor.
Bunun üzerine Bakan Faruk Özak devreye girdi. Antalya’da otel yapan ünlü Azeri İş adamının Zenit’in yumuşaması için arabulucu olduğu yönünde iddialar var. Özak, girişimleri ile Fatih Tekke’nin transfer bedelinin önemli bir bölümünü de bu ünlü Azeri iş adamı tarafından karşılaması için önemli bir mesafe kat etti.
Öte yandan, gelinen şu aşamada yönetim kurulunun bazı üyelerinin Fatih Tekke transferinin gündeme geldiği günden bu yana ortaya koydukları çekinceleri de devam ediyor. Transfer girişimlerinin bu nedenden dolayı askıya alınabilme ihtimali var.
Ancak şu anda gelen bilgilere göre tek sorun Zenit’in işi yokuşa sürmesi.
medyatrabzon
Yorum
-
Haberciye kaynağı sorulmaz, az önce Fatihin en yakını ile görüştüm, size açılımı vvereyim;
Dün gece Mahmut Aksu, Ünal Karaman ve Fatih Tekke, Fatihin bir akrabasının evinde buluştular. Ayrıntılar konuşuldu. Net olmamakla birlikte Kaptan yıllık, 1,5 milyon euro garanti olmayan yani maç başı tarzı olan bir paraya Trabzonspor ile anlaştı.
Zenit ile pazarlıklar sürüyor, kesin diyemem ama çok büyük ihtimal bu transfer yarın herkese duyrulacak.
Umarım bu sefer ümitler boşa çıkmaz.
Yorum
-
İlk olarak OFFLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHacısalihoğlu hala açıklama yapıyor bölr ya.Taraftarı enayi yerine koyuyorlar arkadaş olmaz böyle birşey.Olimpiyata gidecektim Tekke ile alakası yoktu gitmeye gerek yok.Taraftar saf değil.Bir Gün Mutlaka!!
Yorum
-
Tekke Trabzon'a çok yakın
FLAŞ... Trabzonspor'dan Fatih Tekke transferi için son hamle... Bordo - mavili kulübün Trabzon'a çağırdığı golcü oyuncu ile masaya oturduğu öğrenildi. Transferin bir saat içinde netleşmesi bekleniyor...
01.09.2009Kaynak : Sporx.com
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabicim şimdi gurur kibir zamanımı istikbal sözkonusu..
ayrıca fatihten sonra istifalar olacaktır bence..başta hacısalihoğluu
Yorum
-
yahu bırakın bu işleri devletin kanalı son dakika verdi bunamı inanayım can karyağdıyamı inanayım can beye kalsaydı canerde bizdeydi dimi.
bence bu iş oldu.yoksa trt vermez son dakika.haber kaynağı sağlam olmassa kaleye bile almazlar bitti bu işİhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
Hayde hayde vur hayde Trabzon
Yorum
-
İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHaberciye kaynağı sorulmaz, az önce Fatihin en yakını ile görüştüm, size açılımı vvereyim;
Dün gece Mahmut Aksu, Ünal Karaman ve Fatih Tekke, Fatihin bir akrabasının evinde buluştular. Ayrıntılar konuşuldu. Net olmamakla birlikte Kaptan yıllık, 1,5 milyon euro garanti olmayan yani maç başı tarzı olan bir paraya Trabzonspor ile anlaştı.
Zenit ile pazarlıklar sürüyor, kesin diyemem ama çok büyük ihtimal bu transfer yarın herkese duyrulacak.
Umarım bu sefer ümitler boşa çıkmaz."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
Yorum