Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kadar kısa süre kala Memet Batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.Bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.
    -1461 TRABZON-

Yorum

• İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Transferin Son Gününde Fatih Tekke'nin Trabzon'a Gelmesi Trabzon Cephesinde Büyük Heyecan Yarattı. Saat 16:00 ' a Kadar Trabzon Cephesi Olarak Heyecanla Bekliyeceğiz ... BİZE HER YER TRABZON ÇILGINLIĞI ...!

kaynak facebook BEKLEYELİM
      facebook'taki trabzonspor hayran sayfası da haberlerini medyatrabzon.com'dan alıyor zaten... o yüzden itibar etmemek lazım

MARMARA UNI-TS

Yorum

• Bence bu bölümün misafirlere kapatılması gerekiyor.

Yorum

• İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mert Sandıkçı diye bi herif Fatih Tekke yi Trabzonspora transfer etti.

Site haberi alta almak için yeni haberler eklemeye başladı
          "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu kadar kısa süre kala memet batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.
            bucaspor basin sÖzcÜsÜ:" mehmet batdal'i ts'ye kesİnlİkle satmama karari aldik!"

kaynak: Spormax
            vakİt (25-30 dk. Önce son dakİka olarak altyazi)
            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              benim anlamadığım olay.. şurada Fatih tekke transferine ,çocuğu olmuş gibi sevinecek binlerce insanın bu isteğini yerine getirmemelerini gerektirecek ne yaptı Fatih Tekke?
              Suçu Trabzonlu olması çünkü maşallah bu yönetim 61 numaraları toplayacağız diyerek geldi sonuç ortada...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sayın Forum Yönetimi;
                en azından "bazı" konu başlıklarını ve mesajları sadece üyelerin görmesini sağlamanız mümkün mü?
                evet katılıyorum böle bişi mümkünse yapılsın yada başlıklar kapnsın

Yorum

• Mevlana Hazretlerine, bir Yahudi, "Geliyor" manasinda, "Şems'i gördüm" demis.(Şems Mevlana Hz.lerinin hocası)

Mevlana Hz. çikarip gömlegini vermis.

Yahudi gülerek, "Yalan söyledim" deyince,

Mevlana Hz. "Yalan söyledigini biliyorum." demis.

"Ben bu sözün yalanina gömlegimi verdim. Dogru söyleseydin canimi verirdim."

Yorum

• Mehdi gerçei yazdı haber en alta inmiş hemen, ne şerefsizler var yahui eminimki bunu da okuyordur şimdi..
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Valla bence kimse boşuna umutlarını tüketmesin,şu saatten sonra transfer yapılsada anca devre arasında takıma katılır.Çünkü yönetimin ciddiyetsizliği onu gösteriyor.Benim için transfer sezonu devre arasına kadar kapanmıştır.

Yorum

• Acaba üç istanbul kulübünden biri Mehmet Batdal'ı isteseydi çatır çatır alır mıydı almaz mıydı.

Başkan ve yönetim ne yaptığını biliyor mu acaba,yoksa başka planları mı var?
                        ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

• İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu kadar kısa süre kala Memet Batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.Bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.
                          Acaba bu yönetime yakın kişilerin bir oyunu olabilirmi? Fatih haberinii ortaya attılar önce sonra Battal işide yattı nasılsa, taraftar bize tepki göstermez gibisinden
                          "başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."

Yorum

• ben de transfer oldu sandım arkadaşlar mehmet batdalı da satmıcaklarmış akşam basın sözcüleri açıkladı kesinlikle ts ye satmıcaz diye

Yorum

• Matrix diye bir arkadaş vardı.

2-3 oyuncu kesin alacağız diyordu.

Eee ?
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bucaspor basin sÖzcÜsÜ:" mehmet batdal'i ts'ye kesİnlİkle satmama karari aldik!"

kaynak: Spormax
                                vakİt (25-30 dk. Önce son dakİka olarak altyazi)
                                marka değerimiz bayaaaa yükselmişşşşş !!!

Sadri Şener : Trabzon tarihinde görülmemiş projeler başlattık. Trabzonspor'un marka değeri bizimle yükseldi.

Yorum

Çalışıyor...
                                X