Bu kadar kısa süre kala Memet Batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.Bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak LoVeRbOy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTransferin Son Gününde Fatih Tekke'nin Trabzon'a Gelmesi Trabzon Cephesinde Büyük Heyecan Yarattı. Saat 16:00 ' a Kadar Trabzon Cephesi Olarak Heyecanla Bekliyeceğiz ... BİZE HER YER TRABZON ÇILGINLIĞI ...!
kaynak facebook BEKLEYELİM
MARMARA UNI-TS
Yorum
-
İlk olarak Gordon Freeman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMert Sandıkçı diye bi herif Fatih Tekke yi Trabzonspora transfer etti.
Site haberi alta almak için yeni haberler eklemeye başladı"başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu kadar kısa süre kala memet batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.
kaynak: Spormax
vakİt (25-30 dk. Önce son dakİka olarak altyazi)Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim anlamadığım olay.. şurada Fatih tekke transferine ,çocuğu olmuş gibi sevinecek binlerce insanın bu isteğini yerine getirmemelerini gerektirecek ne yaptı Fatih Tekke?2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak akdenizliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesayın Forum Yönetimi;
en azından "bazı" konu başlıklarını ve mesajları sadece üyelerin görmesini sağlamanız mümkün mü?
Yorum
-
Mevlana Hazretlerine, bir Yahudi, "Geliyor" manasinda, "Şems'i gördüm" demis.(Şems Mevlana Hz.lerinin hocası)
Mevlana Hz. çikarip gömlegini vermis.
Yahudi gülerek, "Yalan söyledim" deyince,
Mevlana Hz. "Yalan söyledigini biliyorum." demis.
"Ben bu sözün yalanina gömlegimi verdim. Dogru söyleseydin canimi verirdim."
Yorum
-
İlk olarak Özge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu kadar kısa süre kala Memet Batdal'ı da alamayacağız anlaşılan.Bir seferde şaşırtsalar bizi ne güzel olurdu.Fatih haberinii ortaya attılar önce sonra Battal işide yattı nasılsa, taraftar bize tepki göstermez gibisinden
"başarısızlık diye birşey yoktur, sadece sonuçlar vardır."
Yorum
-
İlk olarak bigben tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebucaspor basin sÖzcÜsÜ:" mehmet batdal'i ts'ye kesİnlİkle satmama karari aldik!"
kaynak: Spormax
vakİt (25-30 dk. Önce son dakİka olarak altyazi)
Sadri Şener : Trabzon tarihinde görülmemiş projeler başlattık. Trabzonspor'un marka değeri bizimle yükseldi.
Yorum
Yorum