Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özerin ya da leminin fenerbahceye transferini hicbirsekilde tasvip etmiyorum, Sevilla dururken Fenerbahce ne diye düsündüm, ama Sevilla fenerin ödedigi rakami vermek istemedi

Ama Özerin bugün trabzonsporda oynamamasi sadece Yönetimin hatasidir...

Özer Ankaraya gelmedende, Ankarada ikende sartlar cok uygun iken trabzonspora teklif edilmistir, ve begenilmeyerek, ya da pahali bulunarak geri yollanmistir...

Özer cok saglam bir Trabzonsporluydu ama sen profesyonel bir trabzonsporlusun, senden Yavuz Selimde cok var denirse, sonrada sana o kadar para verilmez denirse, sen daha Trabzonspora gitmek istermisin?

Bugra, Abdulaziz, Fatih Altundag, Sami vs vs bunlara verilen para ile Özer zamaninda cok rahat kazandirilabilirdi...
    Lemi'ye geçen yıl sözleşmesi biterken sözleşme uzatmamasını, paf takıma bile gönderilse onu alınacağı söylendi. Lemi bir Trabzonsporlu gibi değil profesyonel bir manager gibi davranarak imzayı attırdı...

Özer'i paf takıma yollayan da Nuri Albayrak yönetimidir, oradan Keçiörenspor'a oradan da Ankaraspor'a geldi...

Karartığım yere gelince, imkanın herzaman seve seve hizmet ederdim. Ancak sana 2 kez kovulan Fatih Tekke ile cevap vermem de yeterlidir. Umarım.

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sence bunlardan kesin 1'i transfer olacak mı ? Yada 2'si falanda olabilirmi ?
      4 isim birden dolaşmaya başladı ortada..yine piyasa yapmak isteyem menejerlerin ortaya attığı haberler olmasın bunlar??
      Uzaktayız sanma,hep yanındayız...

Yorum

• İlk olarak Saleeh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sence bunlardan kesin 1'i transfer olacak mı ? Yada 2'si falanda olabilirmi ?
        yiğiti aslında tracbzon holanda kampındayken alacaktık ne olduysa olmadı

serkan şahin daha öncede teklif sunduk

turgut la herkonuda anlaşmıştık yalnız kulübünde bazı problemler vardı

bence 2 tane olabilir

buı arada cale ve alanzinho için son ana kadar beklenip satılabilir
        Büyüklerine Saygı Göster ki,Küçüklerin de Sana Saygı Göstersin.
        Bidiğin Halde Susmak,bilmediği Halde Konuşmak Kadar çirkindir. Hz.Ali(R.A.)

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet bir kaç yıl evvel almadığımız oyuncu , dönemin aktif hocalarından Sadi Tekelioğlunun izlemek için Almanya'ya gidip , izleyemeden geldiği futbolcu
          Abdulkadiri bir kac kez ciplak gözle izledim...

solakdir, ve hücumda her yerde oynayabilir, sol dis, sol ic ve forvet arkasi olarak gördüm, kaleye sut cekmekten cekinmez, korkak oynamaz, kendine güvernir. Eyaletimizin bölgesel liginde klasik forvet olarak oynamamasina ragmen 14--15 gol arti 10 civari asist yapmisti...

22 yasinda, yani cok da genc sayilmaz, kendisi 3 ay önce profesyonel imza atti, aachen kolay kolay birakmaz...
          Trabzonspor
          FC Barcelona MSV Duisburg
          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• alanzinhoyu alacak olan kim?

İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence 2 tane olabilir

Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• Manisaspor'dan Sezer Öztürk alınsa daha iyi olurdu.
              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• ben bu filmi daha önce seyrettim sanırım?
                transferin son günü,son dakikalar....

Yorum

• İlk olarak irfan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Mehmet Batdal'ın nasıl bir futbolcu olduğunu bilmiyorsan Gökhan ve Umut dan daha fazla çok katkı sağlıyacağını nasıl biliyorsun ?
                  6.His
                  Gökhan ve Umut ıkılısının şuana kadar golu var mı ? Yok.
                  Hazırlık maçında Umutun bılmem kaçıncı lıg takımına attıgı golu hesaba katmıyorum.yanı kısaca bıze sağladıkları katkı "0" . Battalın "0" dan daha fazla katkı sağlıyacagını hissediyorum.Şimdi bana başarı olcusu sadece gol deıldır.Defansı yormak da onemlı saçmalıklarından bahsetme sakın.Forvetın gorevı goldur.
                  Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gökhan'nın arttığı gollere bakarak bir kıyaslama yaparsak daha iyi bir sonuç ortaya çıkarırız. Bu adam hareket halinde verimli, topu önüne alabildiği zaman yani...

Bunun yanında kaçırdığı onlarca kolay poziyona rağmen attığı goller bir değerlendirildiğinde ne derece kaliteli bir sporcu olduğunu taktir ederseniz sanırım...

Son olarak, Gökhan geçen yıl 15 (14 de olabilir) gol 8 asistle oynadı. Attığı gollerin bir çoğu kalitesiyle attı oyun kimliğiyle değil...
                    teknik ayrı bir meziyettir ewt pozisyonunu bulunca özellikle geçen sene ankaraspora attığı goldeki yerinden vuruşları son derece etkili,ama ben onun haricinde bir becerisini göremedim.. eğer bu tip bir özelliğini hep kullacanaksak çok zor gerçekten,başka meziyetleri lazım bize.. öyle olsaydı avrupada frikik şampiyonu olan uğur yıldırım da dünyanın en büyük topçularından olurdu,ama gelin görün ki antepe geldi,ordan sivasa geçti ordada oynayamadı son olarak da kasımpaşada ikinci ligde oynadı ve birkaç gün öncede serbest bırakıldı.. sadece frikik atabilen bir oyuncuymuş demekki,yoksa bir oyuncu bu kadar büyük bir düşüş yaşayabilir mi?
                    gökhanı da eğer attığı gollere göre değerlendireceksek hep o şekilde pozisyonlar mı yaratılacak ?soldan girecek 2 saatte topu düzeltecek sonra sağ ayağının içiyle 90 ı hedef alıp kaleyi yoklayacak,bu özelliğini bilen her rakip zaten bunun olmasına izin vermez,
                    ben kayserideki gökhanı arıyorum,o zamanlar gerçekten çok istediğim ve beğendiğim bir oyuncuydu,ama ordaki gökhanla burdaki arasında dağlar kadar fark var..
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak devilkid tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      alanzinhoyu alacak olan kim?
                      Almanya kulupleri olabilir.

Adam oynamadan satmak da bu olsa gerek.
                      Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                      Real Madrid
                      Manchester United
                      twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• bence kimse ona 4 milyon euro vermez..araplar hariç..

İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Almanya kulupleri olabilir.

Adam oynamadan satmak da bu olsa gerek.
                        Ne zaman Avni Aker'i görsem Titanic gelir aklıma...Neşe ve ümitle başlayan yolculuğun hüzün veren sonu...

Yorum

• İlk olarak Hotaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Lemi'ye geçen yıl sözleşmesi biterken sözleşme uzatmamasını, paf takıma bile gönderilse onu alınacağı söylendi. Lemi bir Trabzonsporlu gibi değil profesyonel bir manager gibi davranarak imzayı attırdı...

Özer'i paf takıma yollayan da Nuri Albayrak yönetimidir, oradan Keçiörenspor'a oradan da Ankaraspor'a geldi...

Karartığım yere gelince, imkanın herzaman seve seve hizmet ederdim. Ancak sana 2 kez kovulan Fatih Tekke ile cevap vermem de yeterlidir. Umarım.
                          Ben Özerin fener gitmesini savunmuyorum, ama Lemi bu kadar ugrasti Trabzona kazandirmak icin, sonunda Özere sahip cikan Ankaraya para kazandirdi, ben burda asil sucu Yönetimde görüyorum...

benim Özere tek kizdigim nokta, zamaninda cok reklam yapti TS üzerinden(mactan sonra agladim falan filan) simdi fenerbahceye gitti, ama bu cocuk gelmek icin ugrasti, sonrada profesyonelce transfer oldu...
                          Trabzonspor
                          FC Barcelona MSV Duisburg
                          Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bence 2 tane olabilir

yigit,serkan,turgut,batdal 4 ünü birden alırsak çok iyi olur turgut da problem yok samsunsporun transfer tahtası açıldı sorun olmaz inşallah red edilemez teklifler vermişizdir de iyi bir iş yapmış oluruz bu arada yiğit ismail bizim maçta oyuna sonradan giren yattara tipi ortalar kesen uşak mıydı inşallah o dur
                            ...

Yorum

• Bucaspor Kulübü Resmi Web Sitesi - En doğru ve kaliteli bilgiye Bucaspor Kulübü Resmi İnternet sitesi aracılığıyla ulaşabilirsiniz...

Batdal'ın geçen hafta kocaeli'ye attığı iki gol var burada.Geçen yıl attığı gollerde sitede mevcut.
                              Bütün ol ayrı tut kendini...Çünkü öyle...Zaten öyle!

Yorum

• Alanzinho'yu babam satsa babamla ömrü billah görüşmem...
                                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

Çalışıyor...
                                X