Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sylva'yı da gönderebilirler bence.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Diyarbakır maçının son 10-15 dakikasına bakacak olursak bize lazım olan forvet profili...batuhan veya olmadı mehmet battaldır...batuhanı alabilirsek mükemmel bir iş yapmış oluruz umarım boboyu satamazlar...dış sahada gökhan tek forvet oynayabilir ve öyle olmalıda..ama içerde 2 forvet oynanmalı bu buz gibi ortada..gökhan batuhan..mükemmel olur..hatta gökhan fatih tekkeden bile daha iyi olur..yabancı forvet beklemek şu kadroda 8 yabancı varken hangi akla hizmmettir..bu takımda alınacaksa devre arası etinden sütünden verimliliğinden yararlanılmış posası çıkmış bir song gönderilerek..orta sahaya ikinci yarı atlet bir ortasaha olan atiba alınarak yabancı hakkı kullanılır...şimdi türk forvet kim olur ona bakalım..kaldıkı solda gabriç sağda yattaralı bir oynayalım bakalım oyun zenginliğimize yeni açılımlar katabiliyormuyuz...kaldıkı cale gabriç ikili bindirmeler yapabilirrmi soldan..ona bakalım..biraz bekleyelim...ve kişisel görüşüm diyarbakır maçında kı tutukluğumuzun ıkı sebebı var..bırı dıyarbakırın futbolcular tarafından kucumsenmesı..ıkı ve en makul olanı tooluse maçında takılı olan akıllar..
      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kim ki verimsiz?
        BiLmiyorum ki işte bende. Arkadaş öyLe demiş ya 6+2 kuraLına göre 2 kişi her haLükarda oturcak kLübede. Nası daha yabancı forvet aLıp iLk 11 de oynatacağız onu soruyorum bende.
        Bana göre çözüm yoLu budur;

- - - - - - - Tony SyLva - - - - - - - - -

Serkan - - Giray - - - Egemen - - - CaLe

Yattara - Tijikuzu - - - SeLçuk - - Gabriç

- - - - - - - - - - - - Alanzinho - - - - -

- - - - - - Gökhan ÜnaL - - - - - - - - - -

Yedek kLübemizde bi tek forvet rekabetsiz. Onu da Necati Ateş iLe çözebiLiriz.
        Sonuçta büyük takımda oynamış, avrupa maçLarına çıkmış, ispanya tozu yutmuş, U-17den A miLLi'ye kadar her kategoride forma giymiş. Yaşıda daha 29.
        Ve kendini ispatLamak zorunda. Bonservisi de ucuza aLınabiLir. Bence çok iyi bir aLternatif. En azından rekabet oLur.

A MiLLi: 22 maç - 5 goL
        A-2 MiLLi: 6 maç - 3 goL
        2000-2001 aLtay: 44 maç - 22 goL
        2001-2003 Adanaspor: 87 maç - 40 goL
        2004-2007 GaLatasaray: 121 maç - 57 goL
        2007-2008 Ankaraspor(KiraLık): 17 maç - 4 goL
        2008 İ.B.B(KiraLık): 12 maç - 8 goL
        Fırtına DiNMEZ, Sadece DiNLENiR...!!

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Keşke öyle olsa . Colman ile uğraşan forum değil , yerine futbolcu arayan yönetim .
          Yönetimin yerine futbolcu aradigini zannetmiyorum. Uyduruk haber oldugu her halinden belli. Ancak burda her firsatta Colman'a sallamak icin firsat bekleyen kisiler var.
          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sylva'yı da gönderebilirler bence.
            Buradan çıkan sonuç şudur ; halen şu yabancı futbolcumuz asla vazgeçilmezdir diyebileceğimiz ortak bir isim yok .

Şampiyonluğa oynuyorum diyen kulüp için çok önemli bir çelişkidir bu .

Yorum

• Şampiyonluğa mı oynuyorum diyoruz.Kim diyor
              Kendimizi kandırmayalım.

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetimin yerine futbolcu aradigini zannetmiyorum. Uyduruk haber oldugu her halinden belli. Ancak burda her firsatta Colman'a sallamak icin firsat bekleyen kisiler var.
                Zafer , Hüseyinin yerine alınmadı . Sezer'e yapılan teklifte Alanzinho'ya alternatif olsun diye değil . Sezon başı raporlarınında en büyük sonucu ortasaha oyuncularının kalabalık yarattığı ve birinden vazgeçilebileceği yönünde .

Sallayan derken , sebepsizce futbolcuya hakaret eden mesajlar kastediliyorsa bilemem . Ancak burada hepimiz fikri , gördüğü ölçüsünde bir şeyler yazmaya çalışırken bunların "sallama" şeklinde ifade edilmesi şık değil .

Yorum

• İlk olarak Terzioğlu 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben Colman hayraniyim ve onu cok begeniyorum. Ama Colman'i satip Boyd yada Kerzhakov gibi bir forvet alirlarsa ozaman satilabilir demistim. Yada Atiba Hutchinson alinabilirse .. anlatabildim mi ?

Yorum

Buradan çıkan sonuç şudur ; halen şu yabancı futbolcumuz asla vazgeçilmezdir diyebileceğimiz ortak bir isim yok .

Şampiyonluğa oynuyorum diyen kulüp için çok önemli bir çelişkidir bu .
                    Song, Sylva, Colman giderse sesimi çıkartmam açıkçası hatta iyi para verilirse Yattara da gidebilir.

Song'un aldığı para ortada kalitesi tartışılmaz ama verimi düşük bu sene de verim alacağımızı sanmıyorum.

Sylva, her zaman yerli kaleci tercihimdir yabancı hakkını bu mevkiye kullanmak gereksiz bence.

Colman iyi bir oyuncu ama gitse çok mu ararız ? Bence hayır o bölgede zaten iyi oyuncularımız var.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak firidin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Colman'ı göndermek İNTİHARDIR ...

Takımında uzun , kısa pası onun kadar iyi yapabilen futbolcun var mı ?

Onun kadar koşan kaç futbolcun var ?

Oyunu 2 yönlü oynayabilen kaç futbolcun var ?

Soğukkanlı olan kaç futbolcun var ?

Sorumluluk alabilen kaç futbolcun var ?

vs vs vs ...

Colman Trabzonspor ilk 11 inin benim gözümde '' TEK '' olmazsa olmazıdır . Alınabilecek ve daha ne vereceği belli olmayan bir yabancı golcü transferi için heba edilemez .

Sayg ,
                      Yahu Colman bu saydıklarınızın hangisini yapabiliyor.Pas hatası üst seviye top kaybı üst seviye ve sorumluluk alabilen demişsiniz çok ilginç gelebilir ama ben hiç bir zaman sorumluluk aldığını görmedim.Örnek verebilirseniz sevinirim

Yorum

Keşke öyle olsa . Colman ile uğraşan forum değil , yerine futbolcu arayan yönetim .

Fatih konusunda pimi çekmiş yönetim Colman konusunda da hata yaparsa o bomba elinde bu sefer fena batlar .. Sonra yine dön baba dönelim ... Birbirinin aynı süreçlerden yenisi . Yahu doğruda ısrar etmek bu kadar zor mu ?

Yorum

• İlk olarak fish_bone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          En verimsizi yedek kLübesinde oturuyo zaten. Sen getirdiğin as forvet'i kimi kesip oynatacaksın iLk 11de?
                          Kris Boyd'un geLdiğini varsayarak kadro kur?
                          Trabzonspor'un "verimsiz" yabancisi yedek kulübesinde degil...
                          Alanzinho (istisnalar haric) ilk 11'de baslayacak bir futbolcu degil...

İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sayalım yabancıları..Tony, Song, Cale, Colman, Yattara, Alenzinho, Tjikuzu, Gabriç...En verimsiz kim?Song ve yattara şu anda.Gönderilse hayırlı olacak hangisi?Öncelik bana göre song ve yattarada.Bilemem kıymetini değerini ama.....
                          Stoperlerimiz; Egemen, Song, Giray ve belki Tayfun...Bu durumda Song'u göndermek hata olur. Bu bölgeye bir futbolcuyu monte ettikden sonra olabilir ama daha henüz cok erken...

Bence Yattara'yi göndermenin zamani geldi,...

Yorum

• colman bu takımın en overrated futbolcusu.

Yorum

• colman neymiş be abi. geçen maç nerdeydi colman?...

Yorum

Zafer , Hüseyinin yerine alınmadı . Sezer'e yapılan teklifte Alanzinho'ya alternatif olsun diye değil . Sezon başı raporlarınında en büyük sonucu ortasaha oyuncularının kalabalık yarattığı ve birinden vazgeçilebileceği yönünde .

Sallayan derken , sebepsizce futbolcuya hakaret eden mesajlar kastediliyorsa bilemem . Ancak burada hepimiz fikri , gördüğü ölçüsünde bir şeyler yazmaya çalışırken bunların "sallama" şeklinde ifade edilmesi şık değil .
                                Zafer'in Selcuk yerine alinmadigini kim diyor? Ki zaten su andaki durum bunu gösteriyor. Hadi bunu kabul etmediniz. Bugünki futbolda genis bir kadroya sahip olmaniz cok önemlidir. Colman'a alternatif olarak alinmadigi ne belli? Simdi Zafer'in gelmesini Colman'in gönderilmesi icin bir isaret olarak görüyorsaniz zaten benim diyecek birseyim yok

Sezer icinde aynisini diyebiliriz. Selcuk'un yerine düsünülmedigi ne belli? Her seyi istediginiz gibi yorumlarsaniz tabiki istediginiz sonucu cikarirsiniz.

Sallama lafi biraz abarti olabilir. Ama herkes ne demek istedigini gayet iyi anladi.
                                "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

Yükleniyor...
                                X