İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz eski Yattara'yı anımsar oldum . Oynadığı futbol değildi , başka bir spor icra ediyordu . Söylediğim abartı değildir ; geçmiş yıllarda istanbul taraftarlarının hayatları boyunca deneyim etmedikleri futbol zevkini yaşattığı maçlar azımsanamaz.
Yattara'da düşüşü sadece yaşa yahut daha ileri giderek ve birazda maksadını aşarak paraya bağlanabiliyorken nasıl oluyorda takım yapıları mevzuya katılmaz pek anlamıyorum .
Yattara oynamıyor . Nerede ? geçen seneki sol kanatsız ve orta alanın rakip ceza sahasına dripling yapmadığı takımda . Ne zaman ? Geçen sezon ve yeni takımla . İyi hatıraları canlandıran Yattara kimlerle kaldı ? Karşı kanatta Gökdeniz , santraforda Fatih , Ortada Szymek ile .
Geçen 5 yılda bir tek alternatif üretemedik Yattara'ya bu büyük bir hata . Halen takım içinde rakipsiz . Madem değerlendiremedik , o halde elinde daha iyisi yokken ligin en iyi sağ açığından vazgeçmek niye ?
valla aklımdan geçenleri yazdın hocam biz hep bunu soruyoruz niye_?
ama insanlar anlamıyor hala takımı szymek'li gökdeniz'li tekke'li takımla bir tutuyor olucak iş değiş bu bence.
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiraz eski Yattara'yı anımsar oldum . Oynadığı futbol değildi , başka bir spor icra ediyordu . Söylediğim abartı değildir ; geçmiş yıllarda istanbul taraftarlarının hayatları boyunca deneyim etmedikleri futbol zevkini yaşattığı maçlar azımsanamaz.
Yattara'da düşüşü sadece yaşa yahut daha ileri giderek ve birazda maksadını aşarak paraya bağlanabiliyorken nasıl oluyorda takım yapıları mevzuya katılmaz pek anlamıyorum .
Yattara oynamıyor . Nerede ? geçen seneki sol kanatsız ve orta alanın rakip ceza sahasına dripling yapmadığı takımda . Ne zaman ? Geçen sezon ve yeni takımla . İyi hatıraları canlandıran Yattara kimlerle kaldı ? Karşı kanatta Gökdeniz , santraforda Fatih , Ortada Szymek ile .
Geçen 5 yılda bir tek alternatif üretemedik Yattara'ya bu büyük bir hata . Halen takım içinde rakipsiz . Madem değerlendiremedik , o halde elinde daha iyisi yokken ligin en iyi sağ açığından vazgeçmek niye ?
Yorum
-
bu kafayla işimiz zor
yattarayı satalım caleyide satalı yabancı kontenjanı açılsın...yerinede çağları alalım sonra yattara napıyoki kaç yıldır yatıyor adam...
bu lafları diyenlerin hepsi diyarbakır maçında yattara olsa maçı rahat alırdık diyenlerdir...herkes biliyo iç sahada takımları çözmede bir numaralı adamımız yattara...millet gs nin aldığı keita denen adam için yattaranın güçlü olduğu dönemlerdeki gibi bi adam diyor ama biz yattarayı postalamaya yer arıyoruz...
zamanında çok ama çok iyi hatırlıyorum gökdenizi satalım yerine iyi bi adam alalım hemde daha ucuza diyenler vardı aynı şekilde fatih içinde bu yorumu yapanlar vardı...o lafları edenler şimdi fatih olsa kesin şampiyonduk diyorlar...
demekki olmuoyrmuş adam satıp ucuza daha iyisini almak...herkes enayi bi biz mi akıllıyız...Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
Allah mekanını cennet eylesin canım annem...
Yorum
-
İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSol acıkta oynayacak bir futbolcunun sahip olması gereken özelliklere sahip olan bir sol acıgımız olmadıgı için alındı ve eksik olan 4 mevkiden biri dolduruldu.
Yorum
-
İlk olarak Ulusoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFenerden bjkden istediği ücreti bizden istemesi de ayrı bir ayıp değil mi?.
Yorum
-
Trabzonspor'a 1 hafta süre!
Bucaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, Trabzonspor’un talip olduğu Mehmet Batdal’ı şartların yerine getirilmediği takdirde satmayacaklarını söyledi.
Bucaspor Basın Sözcüsü Mehmet Bektur, Trabzonspor’un talip olduğu Mehmet Batdal’ı şartların yerine getirilmediği takdirde satmayacaklarını söyledi.
Trabzonspor’un talip olduğu Mehmet Batdal’ı 750 bin TL’nin altında bir fiyata kesinlikle satmayacaklarını belirten Bektur, “Trabzonspor’a bir hafta daha süre verdik.
Eğer istediğimiz fiyata çıkarlarsa, Mehmet Batdal’ı Trabzon’a göndeririz” diye konuştu
Medyatrabzon.
Yorum
-
fatih tekke nin ropörtajını okudum da.
ona cuzi bir miktar vermişler de o da fb den ne istediysem Trabzonspordan da aynı parayı istedim demiş.
fb ile Trabzonspordan aynı parayı isteyerek profesyonel bir futbolcu olduğunu göstermiş yani tekke.
paraya ihtiyacı mı vardı? Trabzon da yaşam şartları mı zordu? bunlar bizi hiç mi hiç ilgilendirmez tabi...
paf takımla antreman yapıp milyon dolarlar kazanmak mı, yoksa hayalinin takımı Trabzonsporla belki kazandığının 3te yada 4te 1ine evet demek mi?
bu konu konuştukça kötüye gidiyor...
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞunu söyleyebilirim Fatih'in Trabzonspor'da para konusunda anlaşamamış gibi lanse edilmesi onu çok üzüyor para filan hikaye yönetim istemiyor Fatih'i siz nerden dem vurursanız vurun...
Yorum
-
yattaraya yapilan elestirilere katilmiyorum adama iki yüzlülük yapildi satilacak denildi gönderilirken birseyler oldu yine geri geldi hem yattara orta yapiodu fatih atiyodu simdi orta var gol yok bu yattaranin sucumu ha dogru olan su gecen yil önemli maclarda oynamadi neden oynamadi gercekten sakatmiydi orasi merak konusu tabi
Fatih tekkeye gelince bence o haberdeki röpörtaj gercek olmiyabilir fatih yönetime bukadarda yükleneceni sanmiyorum[B]61Bize Her Yer TRABZON61[/B
Yorum
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım Trabzonspor yöneticisi değil Fatih tekke ropörtajından çıkardıklarımız bunlar. kaçırıyorsun galiba....
Yorum
Yorum