Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Böyle bir oyuncuyu Sadece Avrupa'da oynatmayacağımız için almasaydık çok yanlış yapardık. Şahsen ben 1 sene sonra vay bea geçen sene bu adamı 2 maçta oynamayacak diye almadık bak adam şimdi nereye gitti demek istemiyorum.
    Evet, farkli bir bakis acisi...benim düsüncelerim farkli.
    Benim aklimda kalan "Bu Yil Avrupa bizim icin cok önemli..." diyen Baskanimizin sözleri...
    Avrupa'da basarili olmak isteyen bir takim, transferini düsündügü (yabanci) oyuncunun oynamasina izin verir mi?
    Gabric'in Kulübü ön elemeyi gecseydi, bize bu futbolcuyu verirmiydi?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Evet, farkli bir bakis acisi...benim düsüncelerim farkli.
      Benim aklimda kalan "Bu Yil Avrupa bizim icin cok önemli..." diyen Baskanimizin sözleri...
      Avrupa'da basarili olmak isteyen bir takim, transferini düsündügü (yabanci) oyuncunun oynamasina izin verir mi?
      Gabric'in Kulübü ön elemeyi gecseydi, bize bu futbolcuyu verirmiydi?
      Gabric'in kulübünün rövanş maçından önce anlaşmıştık zaten. Adamlar rövanş maçında oynasın dediler bari.

Yorum

• @Jester

Abi sence Afolabi bu zamana kadar neden kulüpsüz kaldı?

Yorum

• İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocanın istediği 4 takviye

sağbek:vanden borre
          sol açık:gabriç
          ortasaha:arango , atiba
          forvet:f.tekke veya ayarında forvet

şu an takımdaki yabancılar konusunda cale ve yattara dışında tümünün satılması
          Iste Hoca receteyi vermis...

Colman ( gelisime acik bir oyuncu oldugundan ) disinda hepsine katiliyorum ama bunlarin bir anda olmasini beklemek hayal olurdu.
          Ama biz daha takimdan bir oyuncu daha gönderemedik. En azindan Song´u gönderip cok iyi bir sagbek ( Van den Borre ) alabilirdik!!!

Devrearasinda Alanzinho degilde, 1 milyon fazla verip Alex Meschini´yi almis olsak, solkanat problemimizde olmayacakti.

Arango, Atiba, Gabric ve Fatih Tekke´nin maliyeti 11-12 milyon Euro, yayarsin 3 yil´a...Van den borre kiralik. Alanzinho´yu 4 milyon pesin satarsin...bu yilin bilancosunda kocaman bir sifir görürsün. Iste ben buna Yöneticilik derim!!!

Ama bizim cok bilmis, kendini Trabzonspor´dan üstün gören Yöneticilerimiz (Hacisalihoglu) varken niye, daha neler yazacagim yaaa
          TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
          TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Benim colman hakkindaki goruslerim sabittir.. Fakat yapilmasi zor olan seyleri soylemedim ben, colman suanki yapi itibariyle bana kalsa yedek olmasi gerekir gorusundeyim madem yedek kalicak sat koy cebine 4 milyon avroyu yerinede 4 milyon avroya iyi bir onlibero al.. Baktin rekaber istiyosun bruls veya pappyden birini kadroya al hem maliyetide dusuk bu topcularin..

Belki dediklerimden engin kalabilir alternatif adina.. Ama max 6-7 milyon avroya bu takimin butun eksikleri giderilebilirdi kanaatindeyim ben.. Bir takim dusun ki sagbek pozisyonunda adami yok ve ben sampiyonluga oynuyorum iddaasinda bulunuyor.. Imkansiz!! Hepimiz gorecegiz bu sagbeksiz takim sampiyon olamayacak..
            Yanlisin var renkdasim,...sezon öncesi sagbek transferi yapildi.
            Serkan'nin sözlesmesi uzatildi...

Ayrica, sen sagbek pozisyonunu cok önemsiyorsun, alt tarafi sagbek...

Yorum

• matrix, hocanın Yattara ve Cale dışında yabancı oyuncu istemediği kesin bir haber mi yoksa bir duyum mu?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yanlisin var renkdasim,...sezon öncesi sagbek transferi yapildi.
                Serkan'nin sözlesmesi uzatildi...

Ayrica, sen sagbek pozisyonunu cok önemsiyorsun, alt tarafi sagbek...
                Gecen sene o kanattan nekadar gol yedigimizi sayamadim belki o yuzdendir.. Belkide serkanin beceripte bi kere yattaranin kosu yoluna top atamamasiyla alakasi olabilir sagbek hassasiyetimin
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• takım 4 4 2 oynamalı duruma göre 4 5 1 ama defansif ofansif değil... kanatta gabriç yattara ilerde gökhan umut ortada tiji colman ikiside defansif ama colman defans yapıo duruma göre selçukta olabilir... alanzinho umut değişikliği 2. yarı engin yattara duruma görede 3. değişiklik.. bn olsam bunu denerdim bu yönde çalışırdım.. umut tek başına gol atamaz bu takımda atarsada ayda yılda bi kere..

tek forvet oyncaksada tek tercih fatih tekke... gökhan yedeği umutta anca yedeğin yedeği olur zaten su haliyle..

en geç 2 eylüle kadar yönetimden fatih tekke transferi bekliorum...
                  TRABZONSPORUM VARLIĞIN YETER

Yorum

• İlk olarak zahido tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gecen sene o kanattan nekadar gol yedigimizi sayamadim belki o yuzdendir.. Belkide serkanin beceripte bi kere yattaranin kosu yoluna top atamamasiyla alakasi olabilir sagbek hassasiyetimin
                    Herseye olumlu bakmak lazim,...
                    Düsünelim,...Türkiye Liginde takim hucüma kalkarken, önünde oynayan takim arkadasinin kosu yolunu kapatabilen kac sagbek var?

Bizim var,...hemde iki tane.

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Jester

Abi sence Afolabi bu zamana kadar neden kulüpsüz kaldı?
                      Belki bana sormadin, mesela su anda Marko Pantelic´te hala kulüp bulmus degil. Bu onun kalitesizliginden degil, almak istedigi parayla ilgili. Afolabi gibi oyuncular Avrupa´da net olarak Max. 600-700bin euro kazanir. Song´un bizde kazandigi para Min. 1,3 milyon euro!!!
                      TS´un cöküsü Vol.3 (01.09.2009) tarihinden itibaren kitabcilarda, TS´un yükselisi Vol.4 ise 01.01.2010 tarihinde kitabcilarda yerini alacaktir.
                      TS Cöküsü Vol.4´ünde ne zaman cikacagi cok yakinda taraftara duyurulacaktir!

Yorum

• Sonra forvetimiz Umut'u begenmeyenleri anlamiyorum...

Umut'un öncelikli görevi gol atmak degil ki,...(2. Baskan'nin aciklamasina göre!) onun görevi rakip defans oyuncularini yormak...bence Umut bu konuda cok basarili.

(Kusura bakmayin,...bu tür aciklamalar ancak ironi yaparak cekilir.)
                        En son Mehmet Sarigül tarafından düzenlendi; 18.08.2009, 03:00.

Yorum

• Devre arasında boşta kalacak olan Fatih Tekke'yi alır mı bu yönetim?
                          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                          N.F.Kısakürek

Yorum

• Tabi yahu Gs gibi her maç 3 gol atıyoruz ya gerek yok gol atmasına ne önemi var..

Yorum

• Ben demisdim yine diyorum en gec ilk yari sonu Yönetim gidecek..Istek arzu kalmamis bu isler cikar isler herkes aldi alacagini ve cekiliyor..'Basari isteyen Yönetim bu kadar vurdum duymaz olmaz olmamali..

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ben demisdim yine diyorum en gec ilk yari sonu Yönetim gidecek..Istek arzu kalmamis bu isler cikar isler herkes aldi alacagini ve cekiliyor..'Basari isteyen Yönetim bu kadar vurdum duymaz olmaz olmamali..
                                Hayatin akisi bu,...

Yorum

Yükleniyor...
                                X