Milan Stepanov en son bildiğim Porto'da idi. Şimdi nerelerde ne yapıyor bileniniz varmı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Arkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mıTrabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStepanov Malaga'ya kiralandı.2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Milyon €'ya Portoya satılmıştı ve yeteri kadar şans bulamayınca kendini gösterme fırsatı olmadı, piyasasının düşük olacağını düşünüyorum, önümüzdeki sezon için Song'un yerine düşünülebilir.
Şaşırdım , yanlışınız olmasın.
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mı
Yorum
-
İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizden Porto'ya 1 Milyon €'ya mı satılmıştı ?
Şaşırdım , yanlışınız olmasın.2014 / 2015
LOADING....
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet.. hatta parayı da taksit halinde ödediler.. bu olay tam olarak yönetim ve karşı çıkmadığı için teknik kadronun fiyaskosu..
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar paramız yok. Sercan ı vermek için bizden ne isterler tahimini olan var mı
Yorum
-
Sag beke de Orhan Sami alirim...Onur veya Tolga+ 500.000 Euroya..
Devre arasinda da Tekkeyi alirim yeter bu sene sampiyonluk icin...
Seneye samp ligi icin stoper falan derken kadro mukemmel olur...
Yorum
-
İlk olarak mcshadow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1 Milyon €'ya Portoya satılmıştı ve yeteri kadar şans bulamayınca kendini gösterme fırsatı olmadı, piyasasının düşük olacağını düşünüyorum, önümüzdeki sezon için Song'un yerine düşünülebilir.
Yorum
-
Orhan konusunda yanılıyor olabilirmiyiz. Mesela forumda Antalya'dan Uğur sağ bek için alınsın diyen hayli arkadaş vardı. Sivassporlular pek memnun değil. Elbette sezon başı ve elbette takımın genel halinin de önemi var. Ama Orhan sağ bek değil bence...Gökhan Gönül arıyoruz...Yok....Elyasa belki...Fırsatı olan takip etsin...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
Yorum