Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Faruk UYSAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Kardeş, Batdal'ın uzun boylu olduğunu biliyordum ama yaklaşık 1.95 olduğunu da bilmiyordum; peki hava hakimiyeti nasıl?
    1.95 demişim ama yaklaşık bir şey,net o boydadır diyemeyeceğim.

hava hakimiyeti benim için olumsuz,sıçrama kabiliyeti çok kötü fakat vücudunu kullanarak birçok stoperin ondan daha iyi sıçrayıp hava topu almasını engellediği pozisyonlara şahit oldum.

total futboluna baktıgımızda çoğu maçı uyuyarak geçirdiğini bilirim,oyunda oldugu dönemlerin hepsi fiziksel marjinalitesinden kaynaklanıyor.

Yorum

• İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      caleyi satanlar 3 sene önce stefanovu sattılar.
      sonrada onca zaman stoper aradık.
      rahat durun 3 kuruş için düzen bozmayalım
      ooo cale gibi adamları 5e 6ya 7ye satacaksan biz niye şampiyonluğa oynuyoruzki
      arkadaşın dediği gibi stepanoz satıldı daha iyisi gelcek dediler gelmedi yabancı olarak
      Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
      Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1.95 demişim ama yaklaşık bir şey,net o boydadır diyemeyeceğim.

hava hakimiyeti benim için olumsuz,sıçrama kabiliyeti çok kötü fakat vücudunu kullanarak birçok stoperin ondan daha iyi sıçrayıp hava topu almasını engellediği pozisyonlara şahit oldum.

total futboluna baktıgımızda çoğu maçı uyuyarak geçirdiğini bilirim,oyunda oldugu dönemlerin hepsi fiziksel marjinalitesinden kaynaklanıyor.
        Verdiğin bilgiler için sağol kardeş.
        İnşallah takımımız için hayırlı olur.

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          futbolun talih işi oldugu çok açık katılıyorum ama büyük takım idmanı yiyerek,büyük camialarda nefes alarak kendini geliştirebilecek bir kumaşı olmadıgı kanaatindeyim.

çok maçını izledim,en önemli iki özelliği iyi topa vuruyor ve topu iyi saklıyor,ama aklıma gelebilecek diğer unsurlarda geçerli notu benden alamıyor bir taraftar olarak.
          Anladım . Bu boyda futbolcuların bir başka handikapı değerlerinin yüksek seyretmesi . Bu sebepten bu futbolcuları ekonomik gücü sınırlı kulüpler kendi yetiştirmek durumunda . 2 sene önce Tomas Necid'i sayfalar boyu yazmıştım örneğin . o zaman bu futbolcuyu makul paralara alabilirdik . Peki şimdi mümkün mü ? Daha pek çok örnek verebilirim . Edin Dzeko yahut , Teplice'de bu adamı göremedikten sonra ne yazar ?

Batdal bu isimlerden de farklı olarak 2 metrelik santraforlar sınıfına giriyor ki , gerçekten böyle bir grup tanımı yapılabilir . Üstelik önemli kısmının gelişim süreçleride çok benzer .

Yorum

• Neredeyse 30 küsür yıldır bu takımı takip ediyorum. Bu süre içersinde takımımızdan onlarca solbek geldi geçti ama önemli derecede olumlu iz bırakanlar -en azından benim hafızamda- sadece Ahmet Ceylan, K.Osman, K.Şenol ve Abdullah oldular.
            Şampiyon olmak istiyor muyuz?
            O halde elindeki kaliteli futbolcuyu bırakmayacaksın, Dünya Kupası finallerinde değerini yükseltse bile...Kadronu mümkünse bozmadan takviyelerle güçlendirirsen ligde ve Avrupa'daki başarılarınla ve diğer ekstra reklam, yayın vb gelirlerinle zaten o futbolcunun satışından alacağın parayı kazanabilirsin.
            Ama oyuncu ben gitmek istiyorum derse o ayrı...Zira hiç kimseyi zorla tutamayız; zorla tutmayı başarsak bile hayrı olmaz.
            Ha ayrıca oyuncunun performansından ya da takıma olan katkısından tam olarak memnun olunmamışsa onu da bilemem. Ben bir taraftar olarak beğeniyorum Cale'yi. En çok da topu orta saha oyuncularına yerden ve ayağa atarak aktarmasını. Çok basit gibi görünüyor ama bunu birçok oyuncu başaramıyor. Telaş, kendine olan güvensizlik ya da teknik yetersizlik gibi nedenlerle çoğu kez kimisi topun dibine giriyor, kimisi de 10 metre önündeki arkadaşının göğsüne ya da göbeğine atıyor topu.

Artık bir an önce şu transfer sezonunun kapanmasını ister hale geldim.

Yorum

• Mehmet konusundan başlayayım. Öncelikle bu transfer gerçekleşirse çok sevinirim. Mehmet adına gecikmiş, bizim içinse iyi bir takviye olur.

İyi oyuncular istanbul takımlarının altyapılarından çıkmaz çoğu zaman. Alt liglerden transfer yapma fikrini her zaman doğru bulmuşumdur. Tabi bunu bu da Trabzonluymuş takıma kazandıralım mantığıyla yapmayı değil.

Mehmet hakkında farabinin yazdıkları yeterince olumlu izlenim bıraktı bana. Galatasaray ve Gençlerbirliği'ne transferi gündemdeyken tanışmıştım ismiyle. Gelmeye hevesli ve istekliyken, sayılan özelliklere sahip bir oyuncuyu düşük maliyetle takıma katmayı istememek bence hatalı bir duruş. Forvete skorerlik bazında bakmak ve alt ligde bile 10 gol atan adamı mı alacağız mantığı pek doğru değil kanımca.

Mehmet ismine ben şahsen fitim. Tatmin edici bir transfer olur.

Cale işine gelince. Kaldığı sürece huzursuzluk hissetmedikçe takımda kalması gerektiğine inandığım bir oyuncumuz.oyuncu satıp gelen parayla adam almayı ben mantıklı bulmuyorum. Hele ki Cale gibi takıma uyumu üst seviyede, takıma gönül bağı kurabildiğine inandığım, taraftarı seven, mevkisinde sorunsuz oynayan bir oyuncuyu göndermek çok mantıklı değil. Sezon sonu dünya kupasında istediğimiz performansı sergiler, ciddi talipleri olur ve kendisi açısından gitmek en doğrusu ise, tatmin edici bir rakam gelirse elbette gitmesini isterim. Ama şu noktada şahsen dönen para umrumda olmaz pek. Satılmasına sıcak bakmam.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• İlk olarak Anıl Caner tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet konusundan başlayayım. Öncelikle bu transfer gerçekleşirse çok sevinirim. Mehmet adına gecikmiş, bizim içinse iyi bir takviye olur.

İyi oyuncular istanbul takımlarının altyapılarından çıkmaz çoğu zaman. Alt liglerden transfer yapma fikrini her zaman doğru bulmuşumdur. Tabi bunu bu da Trabzonluymuş takıma kazandıralım mantığıyla yapmayı değil.

Mehmet hakkında farabinin yazdıkları yeterince olumlu izlenim bıraktı bana. Galatasaray ve Gençlerbirliği'ne transferi gündemdeyken tanışmıştım ismiyle. Gelmeye hevesli ve istekliyken, sayılan özelliklere sahip bir oyuncuyu düşük maliyetle takıma katmayı istememek bence hatalı bir duruş. Forvete skorerlik bazında bakmak ve alt ligde bile 10 gol atan adamı mı alacağız mantığı pek doğru değil kanımca.

Mehmet ismine ben şahsen fitim. Tatmin edici bir transfer olur.

Cale işine gelince. Kaldığı sürece huzursuzluk hissetmedikçe takımda kalması gerektiğine inandığım bir oyuncumuz.oyuncu satıp gelen parayla adam almayı ben mantıklı bulmuyorum. Hele ki Cale gibi takıma uyumu üst seviyede, takıma gönül bağı kurabildiğine inandığım, taraftarı seven, mevkisinde sorunsuz oynayan bir oyuncuyu göndermek çok mantıklı değil. Sezon sonu dünya kupasında istediğimiz performansı sergiler, ciddi talipleri olur ve kendisi açısından gitmek en doğrusu ise, tatmin edici bir rakam gelirse elbette gitmesini isterim. Ama şu noktada şahsen dönen para umrumda olmaz pek. Satılmasına sıcak bakmam.
                Cale için söylediklerine harfiyen katılıyorum. Forvet konusunda ise görüş ayrılığı söz konusu, bana kalırsa mevcut forvetleri tamamlayıcı özellikte bir forvet oyuncusu kazandırılmalı takıma, bu da genç ve tecrübesiz futbolcularla olacak bir iş değil, önümüzdeki avrupa kupalarını düşünürsek takıma direk katkı sağlayabilmesi açısından tecrübeli bir Santrafor ile anlaşılması faydalı olacaktır.
                2014 / 2015
                LOADING....

Yorum

• m.batdal ile forvetteki sayısal eksikliğimizi giderdik,ben bu isme razıyım

cale takımın senbollerinden birisi oldu bile parayla ölçülmez kesinlikle satılmamalı,cale-ferhat ikilisi ile kafamızın en rahat olduğu bölge sol bek ne olursa olsun bu ikiliye ellenmemeli

yabancı kontenjanımız dolu olduğu için iyi bir sağ bek bulamayacağımıza göre sağ bek bile istemiyorum,iskelet bozulmasın yeter.

yattara veya song tan birisi satılıp çok kaliteli bir sağ bek alınırsa ne ala yoksa değmeyin bu kadroya kimseyi satmayın
                  kafamı bozmayın...
                  YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• İlk olarak TSefa.1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2. mesajımın sonunda bu takım için yetersiz dedim görmedin sanırım lig için normal düzeyde bir golcü ama bu takım için az ve yetersiz.. Ligi ilk 4 içinde bitirmekse hedefimiz o ayrı.. Umut'u tartışmanın karı olmayacağı gibi Umut'u yüceltmeninde bir faydası olmayacak. Artık da Umut konusunda hiçbirşey yazmayacağım. Umut bir maçta 5 pozisyonda kaçırsa hattrick te yapsa yazmayacağım..
                    İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gokhan yoksa 4-6-0 oynasak bari,ya da bu sistemde Ceyhunu forvette deneyebiliriz bence cok iyi olur..
                    İlk olarak orion tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    veya en azından ibrahim akın alınıp 4-6-0 ı rahatça oynayabiliriz kanaatindeyim
                    İlk olarak mehmedinho50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Suan icin Alternativ Forvet olarak en akilli adimi Hasan Kabze olarak görüyorum... cok ucuz´a gelir
                    İlk olarak oguz altinbas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu nasıl iştir anlamadım trabzonspor transfer bitmez diyorlar halen sağ bek,stoper ve en önemlisi iyi bir forvet almadılar...
                    İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vanden Borre Portsmouth'ta!

Premier League ekiplerinden Portsmouth; Genoa ve Belçika Milli Takımı'nın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Anthony Vanden Borre'yi 1 yıllığına kiraladı. Transferi kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla doğrulayan menajer Paul Hart; duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.

(Ajansspor Dış Haberler Servisi)

Serie A ekiplerinden Genoa ve Belçika Milli Takımı'nın 21 yaşındaki savunma oyuncusu Anthony Vanden Borre 1 yıllığına Portsmouthlu oldu.

Transferi kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla doğrulayan menajer Paul Hart "Çok potansiyelli bir oyuncu aldığımıza inanıyorum, takıma büyük fayda sağlayacak" dedi.
                    İlk olarak xahi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Zor olmasada şuan için imkansız gibi bir operasyon söylediklerine ilave olarak bence Selcuk-Colman-Tjıkuzu 3lusu yeterli değiller.Defansıf anlamda yeterlı olmadıklarını dusunuyorum.Sivas macını aldatıcı olmaz umarım. Birinin yerine hala Atiba'yı görmek isterim.
                    Sağbek-Stoper-Atiba-forvet

Allah Allah şu bizim taraftarımızı hiç anlamıyorum yarın Ligde en önemli maçımız var bunlar daha nelerle uğraşıyorlar,sankide bana transfer komitesi başkanı sankide teknik direktörsünüz gidin takımı alkışlayın tezahürat edin.

Yorum

• bucada oturduğumuzdan memet batdalı çok izledim ünal karaman nasıl beğenmiş anlamış değilim.çok etkisiz bir forvet çünkü
                      TRABZONSPOR-KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Önceden de yazdım şimdide yazıyorum. Hala geçmişte yaşananlardan örnek alamadıysak değil Cale'yi bütün takımı satalım o zaman. Ama benim inandığım ve gördüğüm kadarıyla bu yönetim geçmişteki hatalara asla ve asla düşmeyecektir. Değil Cale'yi başka bir futbolcu bile satmayacaktır. Zaten satılırsa Ferhat-Cale ikilisi teke düşecek en ufak sakatlıkta aksamayan yer aksayacaktır. Bunu göre göre bir yönetim kendini ateşe atmaz.

Tabi Yattara'yı bu konudan ayrı tutuyorum. Yabancı kontenjanını azaltmak adına Yattara satılabilir.

Yorum

• kimseyi almamıza gerek yok.

bu takım cuvalla gol atacak.

umuta ve gökhana sonsuz güvenim var.

Yorum

• İlk olarak liverali61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bucada oturduğumuzdan memet batdalı çok izledim ünal karaman nasıl beğenmiş anlamış değilim.çok etkisiz bir forvet çünkü
                            o paraya da zaten ancak mehmet batdal alınırdı herhalde.. yaşadığı sakatlıklardan ötürü gerekli sıçramayı yapamadı,2 sene öncesine göre ciddi bir yıldız adayı idi ama şu an geldiği nokta pek iç açıcı değil,23 yaşına gelmiş bir oyuncunun hala bucaspor ayarında bir takımda oynuyor olması bunun kanıtı,belki bize geldikten sonra gerekli sıçramayı gerçekleştirir kim bilir,her iki tarafada hayırlı olsun...
                            En son nbay tarafından düzenlendi; 14.08.2009, 09:19.
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak FATİH ÖZTÜRK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kimseyi almamıza gerek yok.

bu takım cuvalla gol atacak.

umuta ve gökhana sonsuz güvenim var.
                              İnşallah .. Zaten alacağımız forvet bu ikisini belki rahatsız bile etmeyecek, sadece alternatif forvet olarak kadroda bulunacak, ne olur ne olmaz hesabı ..
                              Més que un club!
                              Nil Satis Nisi Optimum..
                              Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Forvete takviye yapmak için uzun süredir çalışmalarını sürdüren ve tercihini Türk oyuncudan yana kullanacak olan Trabzonspor, Mehmet Batdal transferinde sona yaklaştı. Bucaspor forması giyen 23 yaşındaki oyuncunun, Bordo-Mavili formayı giymek için alacaklarından feragat etmeyi gözden çıkardığı belirtildi. Trabzonsporlu yöneticilerin de, önceki gün İzmir ekibine genç golcü için resmi teklif yaptığı öğrenildi. Mehmet için Bordo-Mavililer’in 500 bin TL’yi gözden çıkardığı ancak Bucaspor’un 750 bin TL’de ısrarcı olduğu ifade edildi. Futbolcuyla her konuda anlaşmaya varan Trabzonspor’un, önümüzdeki günlerde Bucasporlu idarecileri de ikna etmesi bekleniyor. Öte yandan kulübü Bucaspor’la idmanlara devam eden Mehmet, Trabzonspor forması giymek için can attığını söyledi.

‘Formayı giymek istiyorum’
                                Golcü futbolcu, “Bucaspor’da güzel günlerim geçti ve buradaki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum. Trabzonspor dışında başka kulüplerden de bana teklif geldi. Ancak Bordo-Mavili formayı giymek istiyorum” dedi.

Fanatik

Yorum

Çalışıyor...
                                X