İlk olarak farabi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen size iddia ediyorum batuhan trabzonspora gelsin pozisyona bile giremez. Neden diye soracaksınız? Gökhan ünal kayseride nasıl 25 gol attı bir sorgulayın peki trabzonda niye atamıyor onu da sorgulayın. Ben kendi görüşümü söyliyim. Gökhan kayseride oynarken ona savunma baskısı yapılmıyordu. Anadolu takımları kayseriyle oynarken galibiyet için oynuyorlardı. Ama ts ile oynarken çoğu anadolu takımının hedefi yenilmemektir. Bu yüzden hem defansif oynarlar hem de forvet oyuncularına adım attırmazlar. Bu yüzden gökhan bizde gol atamıyor kolay kolay. Büyük takımların bir farkı da bu. Şimdi batuhanı düşünün ağır aksak yürüyen bir adam ts de tek forvet oynuyor üstelik ne yapabilir? Bence hiçbirşey yapamaz.Anadolu da oynayıp ts, gs, fb ve bjk ya gelen oyuncuların neden başarısız olduğunu sanıyorsunuz. Büyük takımda oynayamaz derler bu yüzden söylerler işte.DOZER CEMİL
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilsem ki 40 gol atacak yinede kirak istemem, bize yakışmaz rakibimizden kiralık oyuncu almak...
Zaten açıklama yaptı Hasan Yener bonservisiyle vermedikleri için vazgeçtik diye...
Burdan kiralık da istediğimiz sonucunu çıkartabiliriz. feybe forumunda Batuhan'ın Gaziantepspor'a kiralanmasının ardında başka çıkarların olduğu yönünde bazı iddialar var...
Batuhan'ı keşke bjk bıraksa da biz alsak. İş Denizli'de bitiyor bence
Tesislerin yanına da bir bar-disko açarız futbolcular gözetimimiz altında eğlenirlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu saatten sonra trabzonsporun oyuncunun yaşına göre transfer yapma lüksü yok. Batuhanla şampiyonluğa oynayamazsınız. Benim kendi görüşüm öyle çok forvet araştırma bakmam ama türkiye liginde gördüğüm en iyi forvetlerden biri antepli betodur. Alabiliyorsak bize en çok yararı sağlayabilecek oyuncunun beto olduğuna inanıyorum....
Yorum
-
İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben diyorum ki 6 pozisyona giriyor 1 ini atıyor sen hala bize karşı defans yapıyorlar diyorsun kardeş.sonuçta bu adam pozisyona giriyor mu giriyor.
gol atma oranına bakacaksın.yeterli mi değil.o zaman tartışacak da fazla bişey yok.
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanılmıyorsam üyelerimizden Alkan61 Mahmut Aksu ile görüşme yapmıştı. Mahmut Aksu'nun cevabı "bjk ne kiralık, ne de satılık vermiyor oyuncuyu"
Burdan kiralık da istediğimiz sonucunu çıkartabiliriz. feybe forumunda Batuhan'ın Gaziantepspor'a kiralanmasının ardında başka çıkarların olduğu yönünde bazı iddialar var...
Batuhan'ı keşke bjk bıraksa da biz alsak. İş Denizli'de bitiyor bence
Tesislerin yanına da bir bar-disko açarız futbolcular gözetimimiz altında eğlenirler
Bordo Cafe Var Abi Daha Ne İstiyorsun .. Ama Batuhan'a Uyar mı ?
Orası Tartışılır
Yorum
-
İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebatuhanı alalım diyenleri anlayamıyorum...ya o kadar iydi de kii bence iyi bir futbolcu değil bjk niye kadrosunda bile düşünmüyor...?
gökhan veya umut un tırnağı olamaz bu adam.....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlaçların yan etkileri olur Koray."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Sonuçta ceza bitti. İçimde kalanları yazayım.
Transfer politikamız ibretlikmiş. Çok başarısızmışız. Beşiktaş ismaili 6,5 milyon euroya alırken son anda 7 milyon euro veripde alsak hoşunuza giderdi hava atardınız arkadaşlarınıza sanırım. Ama biz ondan daha komple oyuncuyu BEDAVAYA aldık (ferhat). Gidip mangrow bataklıklarında bile arasanız Engin kalitesinde futbolcuyu sadece 200 bin yazıyla ikiyüz bin euro ya oyuncu bulabilecek kulüp varmı? Zafer yeleni izledik hazırlık karşılaşmalarında. Topuz'un 9 milyon Özerin 4 milyon ettiği piyasada bedavaya aldık. Tjikuzuyu aldık 750 bin euroya. Yıllık kazancıda sadece 500 bin euro. Fenerbahçenin aldığı Christiana bin basar. Ama amaç yönetime sallamak ya Fatih Tekke gelmedi ya. Yazın yazın devam...
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş kdrosunda düşünüyor ki satmıyor sadece kiralık veriyor şuan forveti 5 lediklerinden batuhanı oynayabileceği takıma göndermek istiyorlar ama satacaklarını zannetmiyorum bana kalırsa kiralayalımİnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak gustavo_colman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeşiktaş kdrosunda düşünüyor ki satmıyor sadece kiralık veriyor şuan forveti 5 lediklerinden batuhanı oynayabileceği takıma göndermek istiyorlar ama satacaklarını zannetmiyorum bana kalırsa kiralayalımDOZER CEMİL
Yorum
Yorum