Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu batistuta hayranligi bendede vardi birde rivaldo
    duyduguma göre batistuta td olmus belkide ilerde bizim td miz olur =D
    [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Eren'i Rize'ye kiralamışız .

Anlamsız bir hareket .

Yorum

• bu dönemde engin ve hüseyin haricinde anlamli bi hareket söyleyebilirmisin?
        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Eren'i Rize'ye kiralamışız .

Anlamsız bir hareket .
          Bunun neresi anlamsızz !!!

Yorum

• İlk olarak Tasovali05 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            sahsen sercana güvenecegime göksuya güvenirim veya ahmet sari ya
            şaka gaLiba bu yada sercan'ı izLemedin hiç , göksu'ymuş peh...
            7
            Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Bilal ÇOBAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bunu iki sene önce desen kabul ederdim fakat, sercan şuan da son derece önünde bahsettiğin isimlerin. tamam, sercan olmasın Carew'i alalım

eskiden batistuta hayranlığım vardı, şimdi ise Carew... Batigolu göremedim takımda, inşAllah geç olmadan Carew'i görürüm.
              sercanın istanbullulara kaçırdığı golleri bir hatırlayın, boş kale mi ararsın karşı karşıya mı?
              gökhandan beter ederiz onu avni akerde.
              genç oluşunun dışında gökhandan artısı yok. tabi genç oluşu büyük bir artı o ayrıı
              bence sercan iyi oyuncu, bir golcü için "pozisyona girebilmek" meziyettir.
              30 pozisyona girip 10 tane atanı, 10 pozisyona girip 5 tane atanından daha makbuldür.
              ama biz 50 pozisyona girip 51 ini atanını aradığımızdan sercanı da yeriz...
              İmza...

Yorum

• erende gitti kaldımı sana iki tane forvet hadi bakalım bitirin koca sezonu bu adamlarla ortasaha gol atacak takım maç kazanacak ne güzel dünya bee herşey bi tarafa bu taraftara yazık ya tamam takım hazırlık maçlarında iyi oynuyor lige iyi başlıyacaz bu iyide geçen sene olanları hatırlayın derim ligin ilk yarısı fırtına gibi esen takım 2.yarı sefil oldu bu sezonda aynısı olursa bu forvetlere birer tane psikolog bizede peruk lazım olacak haberiniz olsun...
                61} ŞENOL GÜNEŞ & FATİH TEKKE {9
                RUHUNUZ YETER

Yorum

• İlk olarak alkan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yok be abi, hemen yanlş anlama

Bence yattara bu sezonun kendisi açısından nasıl geçeceğini bize gösterdi gibi geliyor
                  Yattara hakkında söylediklerini unuttum sanma.Hepsini bir kenara yazdım.
                  Zamanı gelince hatırlatırım.
                  Herkese Merhaba

Yorum

• başkan şimdi ntvsporda gabriçle her anlamda anlaştık klübunden haber bekliyoruz dedi...
                    Biz her eskiyi eski diye atmayız, kötü ise atarız; her yeniyi de yeni diye almayız, iyi ise alırız."M.Akif Ersoy
                    Allah mekanını cennet eylesin canım annem...

Yorum

• İlk olarak ssmuratss tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Roma nın 4-6-0 taktiğine dönüyor isek Totti'nin işini en iyi Engin yapar bizim takımda benim fikrim..

Olur mu Roma'da Vujinic var daha ne olsun öyle oyuncun olsun tek forvet sırtın yere gelmez.

Yorum

• kalinic 7,5 milyon euro ya blacburn rovers a gitti sizlere soruyorum geçen yıl gökhana 5 milyon veren bu kulüp bu oyuncuya 7,5 milyon euro veremezmiydi forvet sıkıntısını gidermek için

Yorum

• İlk olarak metinbay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başkan şimdi ntvsporda gabriçle her anlamda anlaştık klübunden haber bekliyoruz dedi...
                          Klübü sorun çıkarıyor zaten .

Yorum

• İlk olarak cio_henry.14 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Klübü sorun çıkarıyor zaten .
                            Bu transfer yatar şehirdaş

Yorum

• İlk olarak izmitliyim91 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kalinic 7,5 milyon euro ya blacburn rovers a gitti sizlere soruyorum geçen yıl gökhana 5 milyon veren bu kulüp bu oyuncuya 7,5 milyon euro veremezmiydi forvet sıkıntısını gidermek için
                              R.Madrid değiliz biz. Kulübede 6 m Euro'luk adamı oturtamayız bu kadar lükse kaçılmaz. Hocanın sistemi de tek forvetli bir sistem zaten.

Yorum

• İlk olarak Murathan Deniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu transfer yatar şehirdaş
                                Aynen öyle 2 aydır nerdeydin yönetim diye sormazlar mı adama ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X