Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fatih bazen bünye rahatsızdır, hasta hayattan umudu kesmiştir, ama bir hapı içmesi (sebep iileşmesi değil, psikolojik rahatlama) onu inanılmaz rahatlatır ve sanki hayata tutunduğunu sanır.

Aynı bu durumdayız, belki lig başlayacak, ilk 5-10 hafta mükemmel gideceğiz, ama kafalarda hep acaba sorusu olacak, heptransfer konusu olacak, bir kesimin kafasında Fatih olayı kalacak, Hayırlısı.

Bu arada şunu da belirtmek isterim, lütfen artık yorumlarım Fatih olayı ile karıştırılmasın, belki o konu ile bağdaştk ama artık ayrı, olmadı, gerektiğinde gene gerekenleri yazarız ama şu an konu normal bir transfer.

Yorum

• Bu saatten sonra transfer olmaz zaten bu sezonda transfer beklememiz lazım gibi duruyor

En iyisi yatıp uyumak herkeze iyi geceler
      Fırtına İhtilal Efsane

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu takımda Ceyhun forvet oynar
        denenmeli
        Özgürlüğü elinden alınan hiç bir zümre sömürgecisiyle masaya oturarak zafer kazanamaz!!!

Yorum

• bu sivasspor razak omotoyossi die bi topçu pesındeydı bende merak edıp vıdeolarına bakmıstım. iyiye benzıodu. hiç bilgisi olan arkadasımız war mı burda merak ettm?
          SÖZ KONUSU TRABZONSPOR İSE,

GERİSİ TEFERRUATTIR!!!

Yorum

• İlk olarak efo6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu sivasspor razak omotoyossi die bi topçu pesındeydı bende merak edıp vıdeolarına bakmıstım. iyiye benzıodu. hiç bilgisi olan arkadasımız war mı burda merak ettm?
            Sivası satışa getirip Metz ile sözleşme imzaladı

Yorum

• Yönetim forvet ihtiyacını kabul etmiyor malesef.Maçları nasıl izlediler tuhaf...
              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yönetim forvet ihtiyacını kabul etmiyor malesef.Maçları nasıl izlediler tuhaf...
                Bence taraftar yeni sistemi anlayamıyor ya da anlamak istemiyor...
                Bu takımın ilk 11 oynucak forvete ihtiyacı yok...

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bence taraftar yeni sistemi anlayamıyor ya da anlamak istemiyor...
                  Bu takımın ilk 11 oynucak forvete ihtiyacı yok...
                  Yeni sistem bütün sezon boyu 2 forvete talim etmekse ben anlayamıyorum evet.
                  Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Fatih Küçük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yeni sistem bütün sezon boyu 2 forvete talim etmekse ben anlayamıyorum evet.
                    Bekir zaten ilk 11 oynayacak forvete ihtiyacı yok dedi sezonu 2 forvetle tamamlayacağımızdan bahsetmedi sanırım..Yani yedek alınabilir manasında..
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• 1600 sayfa oldu vay canına
                      yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önce cevap yazayım dedim sonra yasına baktım....Yattara ile bangoura arasındaki farkı anlaman icin biraz daha büyümen lazım....
                        abi direk vurmaya calisacaksan söyle icinde kalmasin

Forumda bilmiyorum kac kisi vardir benim kadar Yattarayi savunan
                        hatta gecen bi arkadasa teker teker 7 video gösterdim onun sayesinde kazandigimiz maclari (yattara kac mac kazandirdiki bize?bu sezon neyapdiki diyene)

ama Yattaranin yasi 29 Bangouraninki 26
                        Yattara milli takimda 37 mac yapmis
                        Bangoura 52

Ben Trabzonsporunda maddi anlamda bisey kazanmasini istiyorum. Yoksa bana hava hos isterse senede 2 mac oynasin ben sirf o iki mac yüzünden formama gine Yattara yazdiririm

Üstelik iki hareket yapana bayiliyoruz. Ben gelmeden önce Engin Baytar derken millet bana kiziyordu. Simdi iki mac yapdi kendini gösterdi millet hayran.

Mezarliklar vazgecilemeyen insanlarla dolu.

Trabzonspor gibi büyük bir Camia
                        Sadece bir Sadri Sener veya Yattaraya ait bir kulub degildir biri gelir biri gider

Bundan sonra sen bilirsin benden 11 yas büyüksün ben baska birsey demiyorum
                        [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• Trabzonspor genç futbolcusu Eren Görür'ü 1 yıllığına, Bank Asya 1. Lig ekibi Çaykur Rizespor'a kiraladı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör Broos'un raporu doğrultusunda Göksu Alhas ve Mustafa Yumlu'nun da pilot takım Karadenizspor'a verileceğinui söyledi.
                          [Trabzon kimliği demek 'Her şeyi ile Trabzonspor'u alırım başımın üstünde taşırım.' anlamına gelmiyor. Kim bu acıyı bizlerle paylaşacak, sahada mücadele verecek, kim gelecek 'Ben buranın en önemli parçasıyım.' diyerek yüreğini ortaya koyacak, onlarla devam edeceğiz.]

Yorum

• yattara 7-8 milyon avro ya giderse,

üstüne de 3-4 milyon avro katabilirsek ya da umut bulut'u 3 milyon avroya satsak;

7 milyon avro ya john carew'i alsak

yanına da gabriç i alsak, tayfun + tolga teklifi ile orhan sam'ı alsak

Ya Da;

bursaspor a tayfun + tolga + 2 milyon avro teklif edip sercan ı alsak...

oy benim hayallerim...
                            “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

• sahsen sercana güvenecegime göksuya güvenirim veya ahmet sari ya

Yorum

• bunu iki sene önce desen kabul ederdim fakat, sercan şuan da son derece önünde bahsettiğin isimlerin. tamam, sercan olmasın Carew'i alalım

eskiden batistuta hayranlığım vardı, şimdi ise Carew... Batigolu göremedim takımda, inşAllah geç olmadan Carew'i görürüm.
                                “Mum eğer yanmırsa yaşamır demek, onun yaşamağı yanmağındadır."

Yorum

Yükleniyor...
                                X