ersun yana az önce yusufu alsaydık şampiyonduk dedi fox ta birde bursa bizden önde kim şampiyon olurbanketinde fox ta
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak sessiz_0661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleersun yana az önce yusufu alsaydık şampiyonduk dedi fox ta birde bursa bizden önde kim şampiyon olurbanketinde fox ta
Ama %40 a kadar düştük.
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEreni de rizeye kiralık vermişiz:hıh
Acaba koca sezonu 2 forvetle nasıl bitircez
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületakımda 2 forvet değil en az 6-7 forvet var,sadece santrafor yok...ve bu hocanın sisteminde santrafor diye birşey yok...selçuk-colman-alanzinho-yattara-gökhan-umut-engin hatta tjikuzu devamlı golu kovalayacaklar...bekleyelim görelim bakalım
Asıl bu sistem de santrafora ihtiyaç vardır
Arkadan gelecek oyunculara pozisyon yaratmazsan o dediğin oyuncuların gol atma şansı çok azalır..Fırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak Celil Köse tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAsıl bu sistem de santrafora ihtiyaç vardır
Arkadan gelecek oyunculara pozisyon yaratmazsan o dediğin oyuncuların gol atma şansı çok azalır..
Yorum
-
İlla topu şişirme olarak bakma bence..
Ordaki savunma oyuncularını dağıtamazsan veya arkadan gelen oyuncularla 2'ye 1 yapamazsan o oyuncuların gol pozisyonuna girmesi çok zordur diyorum..
Sonuçta arkadan gelen her oyuncumuz topu tek başına alıp 3-4 kişiyi çalımlayıp geçmesi çok zor olur dimi
Umarım anlatabilmişimdirFırtına İhtilal Efsane
Yorum
-
İlk olarak servet nuh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ben anlatamadım ya sen anlamadın....hugo broos un sisteminde sürekli cezaalında bekleyen ve herkesin ona top şişirdiği bi santrafor tipi yok...orta sahadan ilerisi komple forvet olarak sistemi var....
Yorum
-
İlk olarak razzyc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEee o zaman taktiğimiz 4-6-0 olsun. Tabiki de hocanın taktiğinde santrafora ihtiyaç var arkası dönük oynayıp ortasahaya servis yapabilen en azından ortasaha oyuncularıyla verkaça girip onları gol pozisyonuna sokabilecek ve kendisi de bulduğunu atabilecek bir oyuncuya hocanın sisteminde ihtiyaç var. Hadi diyelim bunların hiçbirini yapamayan Umut ve Gökhan ile idare ettik sezon sonuna kadar bu ikisinin sağlam kalması için dua mı etmek zorunda kalacağız.
şu saatten sonra yabancı forvet getiremeyiz, laf olsun diyede genç bir forvet transferi yapmamalıyız. ee erende gitti rizeye, ne olacak 2 forvetlemi gireceğiz bu zorlu sezona diyeceksiniz, evet 2 forvetle gireceğiz, eğer alınacaksa şu saatten sonra yararlı olabilcek tek adam fatihtir, onu alsınlar, yok almayacaklarsada forvette forvet diye bağırmaya gerek yok, başkası işlemez o bölgeye renktaşlar, piyasada yerli yok, eee 1 yabancı kontenjanı var onuda sol açık için kullanacağız, buda demek oluyorki boşuna forvet forvet diye bağırmaya gerek yok, yönetimin önünde 2 seçenek var, birisi gökhanla umut tan sonra 3. bir forvet olsun diye genç bir forvet bulup almak... 2.seçeneği söylememe gerek yok onu herkes biliyor"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak matrix5782 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleinşallah gabriçden vazgeçmezler gerçekten çok iyi oyuncu bize çok katkı yapacaktır
Bence de Gabric nokta transfer olurdu ilerleyen yıllarda da takıma maddi anlamda da kazanc sağlardı ne diyelim hayırlısı.
Bu arada yönetim Nabil Dirar'ı düşünmüyor mu ? Hoca bu oyuncuyu yakından tanıyor listemizde olmasını beklerdim şahsen sola ilaç olur bu isim.Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
Yorum