Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dunya gozu ıle su avrupada bır yarı fınal gorsem gozum acık gıtmez farkındayım fazla yuksekden ucuyorum ama cocuklugumdan berı hayalım bu acaba dıyorum bız ERSEN MARTIN ımı alsaydık
    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Benden aslında çok iyi sağ bek, sol açık, forvet, her mevki olurda. Bu işlere en iyisi bulaşmamak. Arkandan sövenin çok, huzurun yok. Kötü iş futbolculuk işi...
      Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• ama yönetim süper tespit yapmış hakikaten şöyle bi baktım inanın eto gelse o kadar faydalı olmaz illada gabriç gelmeli..
        Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
        Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
        .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• necati ateş ismini okudum internette umarım yalandır
          YA TRABZONA MAHKUMSUN YA TRABZONDAN MAHRUMSUN...

Yorum

• Hala daha şampiyonluğun Gökhan ve Umut ikilisiyle gelebileceğini düşünenler varya diycek laf yok bu noktada, bu takım geçen seneki gibi bir sezonda golcüleri yüzünden şampiyon olamadı , bunu ne çabuk unutmuş herkes ?? Umut Gökhan ikilisiyle Bobo Nobre ikilisi yer değiştirse şampiyon değişirdi geçen sene, buna rağmen hala forvetler yeterli diyoruzya , biz şampiyonluk hayallerine devam edelim...
            Uğruna ölmekse eğer seni yaşatmak,bin defa ölürüm de adına leke sürdürmem.
            Gururdur, namustur BAYRAK ve SANCAK, Aksa da kanım korkma; haini güldürmem!

Yorum

• gabrici inşallah alıcaz ve geriye forver kalıyor...
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hmm bakalim nolacak...
                D.Zagreb 7-1 yenmiş H.Split deplasmanda 1-1 berabere kalmış kadroları göremedim Gabric oynadımı bilmiyorum..
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak sessizkral_1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hırvatistan’a çıkarma yaptı 25 Temmuz 2009 / 21:26

Sanırım gabriç transferi pazartesi salı sonuçlanır.Tahminim.
                  Ya.. Petersburga zenite de cikarma yapmisti...

hakkaten cikardilar gundemden..
                  Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• İlk olarak ICEMAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    necati ateş ismini okudum internette umarım yalandır

bu konuyu sadri şenere actılar ve verdıgı cevabı butun turkıye bılıyor oyuzden dert etme kesınlıkle yalan
                    Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• gabriç transferi 20 ağustosa kalıcaksa kesinlikle vazgeçilmeli... bildiğim kadarıyla 13 agostosta avrupa ligi için kadrolar verilicek en geç ağustosun ilk haftası gelicekse gelsin yoksa gelmesin diğer alternatiflere yönenilsin..
                      I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Cevat Kol ile görüsme firsatim oldu,

abi Gabric isi ne oldu ?

--> almaya gittiler!

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Trabzon'da rota Necati

Trabzonspor, forvet transferinde gözünü Naceti Ateş'e çevirdi.
                          25 Temmuz 2009 / 09:51

Hollanda kampında oynanan 4 hazırlık maçında Gökhan-Umut ikilisinin suskun kalması yönetimi harekete geçirdi. Teknik direktör Hugo Broos'un, "Forvete de transfer yapmamız gerekiyor" raporu vermesi üzerine bordo-mavili takım, rotayı Necati Ateş'e çevirdi. Yunan ve Süper Lig ekiplerinin de peşinde olduğu yıldız oyuncunun, Galatasaray'dan 650 bin dolarlık
                          alacağına karşılık bonservisini talep ettiği ve 3 Ağustos'tan sonra istediği kulübe gidebileceği açıklandı.

TARAFTARIN GÖNLÜ TEKKE'DE
                          Necati'nin maliyetinin düşük olması nedeniyle transfer listesinde ilk sıraya yükseldiği ifade edilirken, başkan Sadri Şener'in tecrübeli oyuncuya "Bizimle görüşmeden başka bir yere 'evet' deme. Seni Trabzonspor'da görmek isteriz" dediği öğrenildi. Kulislerde Necati Ateş ismi dolaşırken, taraftarların Fatih Tekke ısrarı da sürüyor. Başkan Sadri Şener'in "Maddi konular yüzünden Fatih transferi kapanmıştır" demesine rağmen, taraftarlar eski kaptanlarının dönmesini istiyor.

Yalan haber bence. Çünkü nette sadece bir sitede var... En azından ben öyle gördüm
                          Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            gabriç transferi 20 ağustosa kalıcaksa kesinlikle vazgeçilmeli... bildiğim kadarıyla 13 agostosta avrupa ligi için kadrolar verilicek en geç ağustosun ilk haftası gelicekse gelsin yoksa gelmesin diğer alternatiflere yönenilsin..
                            Evet....Caner Erkin veya Ibrahima Bangoura olabilir...
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Cevat Kol ile görüsme firsatim oldu,

abi Gabric isi ne oldu ?

--> almaya gittiler!

.
                              Ünal Karaman Hirvatistana gitmis bende öyle okudum....
                              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Necatinin gol vuruşu Umuta ve Gökhan a nazaran iyi de biz aynı stil golcü istemiyoruz..
                                Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

Yükleniyor...
                                X