Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
21.07.2009
Su asamada Kulüp Takimi güclendirmek istiyor ve eldeki önemli oyunculari, bunlardan birisi Gabric, satmayi düsünmüyor.
22.07.09
Gabric teklif aldigini dogruluyor ama kulübün onu tutmak istedigini ve su asamada kalmayi düsündügünü söylüyor.
Bizde buralarda Gabrici bekliyoruz...Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21.07.2009
Su asamada Kulüp Takimi güclendirmek istiyor ve eldeki önemli oyunculari, bunlardan birisi Gabric, satmayi düsünmüyor.
22.07.09
Gabric teklif aldigini dogruluyor ama kulübün onu tutmak istedigini ve su asamada kalmayi düsündügünü söylüyor.
Bizde buralarda Gabrici bekliyoruz...
önemli değil o haberler gabric gelecek ama ortasahadan çok forvet lazım
Yorum
-
İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Sol tarafda ice kateden tipik kanat oyuncusu, yani cizgiye inmiyor
Broosun aradigi Adam bu degil ama listemizdeymis. HayretRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Pradaksina tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu akşamki maçı d-smart veriyor değilmi internetten link bulabilirz değl mi?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen seneki eksik bölgelerin hiç biri doldurulamadı...bu nasıl bir transfer politikasıdır anlayamıyorum...TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle21.07.2009
22.07.09
Bizde buralarda Gabrici bekliyoruz...
Bide Alkan61 Mahmut Aksu İle Görüşmüş , %90 Bitti Falan Demiş Mahmut Aksu .
Yorum
-
Futbol bilgisine çok güvendiğim total futbol programı sunucularından Ali Ece Gabric transferi hakkında Trabzonspor'u tebrik etti.Geçen sezon bir maçını seyretmiş ve çok iyi bir oyuncu olduğunu söyledi.Olsa da olmasa da bu transfer girişimi bile yeterli dedi benim için.Ferhat ve Cale'yle birlikte sol kanadı uçururlar dedi.Colmandante
Yorum
-
İlk olarak Emrullah D. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış transfer politikasında? Biz taraftarlar yöneticilerden daha mı iyi bileceğiz? Elbet bir bildikleri vardır. Hem "Eldeki oyuncularla, yandan takviyelerle bu seneki hedeflerimize ulaşabilirmişiz." diyor yöneticilerimiz.İnSaN DeĞiLiZ TRABZON'LUYUZ
Yorum
-
İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi Soru Ver Bakalım Gabric'i Tanıyormu İyi Topçu Mu ?
Bide Onun Ağzından Öğrenelim
Gabric az önce linkini koydugum Videosunda Trabzonsporumuzdan ve baska Takimlardan Taklifler aldigini ve bundan gurur duydugunu söylemis. 8 yasindan beri, yani 15 senedir Hajduk takiminda oynadigini ve su an icin ayrilmayi düsünmedigini söylemis cünkü onu Takimin lider oyuncusu yapdiklarini demisRahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
-
İlk olarak Kara Mert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyöneticiden daha iyi bilebirim bunda bişe yok..ama teknik direktör den daha iymi bilecen dersen katılırm sana...Yöneticinin biri serkan ve tayfun dan daha iysinimi bulacağız demiş!! bu takımın geçen sene yediği gollerin çoğu sağbek hatası yüzünden..Bunu göremeyen yöneticimizz var maalesef..TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
Yorum
Yorum